Sugan 60 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 lubicie ? Nie znam sie na hardkorze, ale to mi sie bardzo podoba. Emocje w jedyny akceptowalny sposób wyrażane , czyli poprzez zdzieranie strun głosowych, kawałki całkiem rozbudowane jak na ten gatunek, dobre teksty. Polecam 1 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 dotrwalem do 6:20, jednak ten placz to nie na moje meskie serce. masz lepiej to http://jardloose.bandcamp.com/ Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 To the Beat of the Dead Horse jest za(pipi).iste, parting the sea.. kupa a nowa jest bardzo dobra. Jaram się. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 najczęściej emocjonalnie kaleczę się przy "method act", reszta też spoko Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 hardkor dla nastolatków, ale lubie Cytuj
django 549 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 hardkur ogolnie jest dla nastolatkow Nie (pipi), nowa plyta dojrzala i bardzo ciekawy temat porusza. Do mnie trafia za(pipi)iscie. Jaram sie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 hardkur ogolnie jest dla nastolatkow Nie (pipi), nowa plyta dojrzala i bardzo ciekawy temat porusza. Do mnie trafia za(pipi)iscie. Jaram sie. ale ja nie mówie tego w sposób złośliwy czy coś, oni są tacy jak kapele na których się wzorują czyli np The Replacements niby nie hardkor, dotykamy troche tematu emo, ale robią to w dobry sposób. Tylko po prostu głowny target to są młodzi ludzie dla których hardkor to tylko ten ladny. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 leżę na podłodze i płaczę Cytuj
django 549 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 hardkur ogolnie jest dla nastolatkow Nie (pipi), nowa plyta dojrzala i bardzo ciekawy temat porusza. Do mnie trafia za(pipi)iscie. Jaram sie. ale ja nie mówie tego w sposób złośliwy czy coś, oni są tacy jak kapele na których się wzorują czyli np The Replacements niby nie hardkor, dotykamy troche tematu emo, ale robią to w dobry sposób. Tylko po prostu głowny target to są młodzi ludzie dla których hardkor to tylko ten ladny. Niby jooo, ale dobrze wiesz, ze oni nie siedza w studiu i nie mysla nad tym jak zaimponowac swojemu "targetowi". Robia tak jak czuja, tak samo jak kazdy inny myslacy artysta. A na koncercie wiekszosc byla ~25 i wiecej wiec to tez raczej nie tak ze odrazu nastolatki. Nie mowiac, ze wychodziloby na to, ze 40 latki sluchalyby tylko Sunn O))) bo wcale nie jest "ladne". Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 hardkor dla nastolatków, ale lubie a do wawy to tylko na falafle chciałeś jechać? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 hardkur ogolnie jest dla nastolatkow Nie (pipi), nowa plyta dojrzala i bardzo ciekawy temat porusza. Do mnie trafia za(pipi)iscie. Jaram sie. ale ja nie mówie tego w sposób złośliwy czy coś, oni są tacy jak kapele na których się wzorują czyli np The Replacements niby nie hardkor, dotykamy troche tematu emo, ale robią to w dobry sposób. Tylko po prostu głowny target to są młodzi ludzie dla których hardkor to tylko ten ladny. Niby jooo, ale dobrze wiesz, ze oni nie siedza w studiu i nie mysla nad tym jak zaimponowac swojemu "targetowi". Robia tak jak czuja, tak samo jak kazdy inny myslacy artysta. A na koncercie wiekszosc byla ~25 i wiecej wiec to tez raczej nie tak ze odrazu nastolatki. Nie mowiac, ze wychodziloby na to, ze 40 latki sluchalyby tylko Sunn O))) bo wcale nie jest "ladne". Ja nic nie mam przeciwko, sam jestem nastolatkiem (prawie), lubię ich muzykę i się tego nie wstydzę, ale serio uważam, że to taki hardkor dobry dla dziewczyn i nastolatków hy. hardkor dla nastolatków, ale lubie a do wawy to tylko na falafle chciałeś jechać? Na self defense family bardziej Cytuj
Sugan 60 Opublikowano 7 grudnia 2013 Autor Opublikowano 7 grudnia 2013 czyli hardkor dla nie-nastolatków to taki na granicy asłuchalności ? Ma być brzydki ? Cytuj
django 549 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Wychodzi na to, ze wszystko co ma melodie i nie jest jednominutowym na(pipi)ianiem jednego riffu nagranego na kaseciaka z po(pipi)anym darciem mordy przez Atille-wannabe jest dla dziewczyn i nastolatkow. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 czyli hardkor dla nie-nastolatków to taki na granicy asłuchalności ? Ma być brzydki ? a co ty sie prujesz Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 to jest dla nie-nastolatków: http://nailssl.bandcamp.com/releases Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 o fajnie chłopaki w kominiarach. na dincie w tym roku były takie akcje. gud tajms, gud tajms. Cytuj
django 549 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 O wlasnie, dajcie te nejlsy. Mialem obadac. I co tam innego ciekawego z deathwish w tym roku. Widzialem podjarke All Pigs Must Die i Loma Prieta swego czasu. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 modern life is war też git malyna ale to bardziej tusze amore niż paznokcie Cytuj
django 549 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Mam, narazie gromadze i lezy na dysku. Trzeba troche czasu na kolędy i pedalskie granie wysuplac. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 O wlasnie, dajcie te nejlsy. Mialem obadac. I co tam innego ciekawego z deathwish w tym roku. Widzialem podjarke All Pigs Must Die i Loma Prieta swego czasu. Weź zobacz może coś wpadnie ci w oko/ucho. https://rateyourmusic.com/list/Bartezoo/2013/ Cytuj
django 549 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Ale linki daj plz bo mi soulseeka nie chce odpalac. Chyba, ze nie masz to sie ogarnij. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 >rym >2013 o deathrite spoczko. widziałem na żywo. było jakieś 12 osób. gruba impreza. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 >rym >2013 o deathrite spoczko. widziałem na żywo. było jakieś 12 osób. gruba impreza. morde zamknij xD To już drugi raz we wro byli, wczesniej jak grali to pały przyjechały bo po 22 jeszcze chwile grali, lol. @django 1.Nazwa zespołu+nazwa płyty+blogspot/zippyshare 2.Wpisujesz to w google 3.Naciskasz enter 4.???? 5.PROFIT Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 (edytowane) szatan siema iza xD Edytowane 7 grudnia 2013 przez tk___tk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi