Opublikowano 27 października 20159 l brak antyaliasingu az mnie zjada xDDD a tak to nie moge sie doczekac premiery ale z uwagi na wielkosc gry, ktora jest odwrotnie proporcjonalna do teamu jaki ja robi przezornie zaczekam na oceny
Opublikowano 30 października 20159 l brak antyaliasingu az mnie zjada xDDD a tak to nie moge sie doczekac premiery ale z uwagi na wielkosc gry, ktora jest odwrotnie proporcjonalna do teamu jaki ja robi przezornie zaczekam na oceny Brak antyaliasingu nie jest problemem. Dla mnie jest to doczytywanie się obiektów tuż przed Twoimi oczami. Rozumiem skalę tego tytułu i ambicję, ale... anyway, są pewne pogłoski, że gra ma problemy techniczne: - No Man's Sky was meant to be at a UK event called Game City as a "hands off demo", but they cancelled their appearance, apparently due to technical issues. - Sony's E3 Press Conference demo was not on a PS4. It was running on PC - Considerable issues getting the game to run on PS4 - Optimisation on PC has been hell - Lots of technical problems getting the game to run at the scale they want
Opublikowano 18 listopada 20159 l Premiera czerwiec 2016 Rutger Hauer jak głos narratora, całkiem oks
Opublikowano 18 listopada 20159 l to by była dobra gierka pod VR Bo ma być, przecieki mówią, że opóźnienie wynika min. ze względu że gra będzie wspierała PS VR. Może za kilka dni na PSE coś ogłoszą.
Opublikowano 18 listopada 20159 l U mnie hajp na równi z FFVII Remake. Będzie albo goty albo spyerdolone po całości. Nie wyjdzie z tego gra przeciętna.
Opublikowano 18 listopada 20159 l Mam tak samo jak Siara. Czekam mocno ale nie widze opcji średniaka. Wciągnie na poziomie GOTY albo skoncze grac po 3-4 godzinach i zapomne że w ogóle gralem.
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Patrzac na to co sie dzieje z elite dangerous mam nadzieje ze no mans sky zdobedzie troche ich klienteli. Edytowane 17 grudnia 20159 l przez Velius
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Jest w końcu data premiery 07/06/16 gra będzie wspierać Playstation VR
Opublikowano 26 stycznia 20169 l tez czekam, ale staram się nie jarac za bardzo, bo bedzie zawód (jak na wszystkim na co się nahajpowałem za bardzo)
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Tak juz widze jak ta gra chodzi w 120fpsach xd Będzie chodzić ale na PS VR.
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Ja nawet tego nie kupię. To i tak nie będzie poziom Oculusa - zresztą to było wiadome od samego początku. Sony na pewno duża zawoła za ten gadżecik.
Opublikowano 26 stycznia 20169 l No OK, ale napisałeś to tak jakby NMS wymagał PS VR, a tak nie jest.
Opublikowano 2 marca 20169 l Film sensowny ale wrzuca go ktoś to praktycznie nie wspiera branży troche się to gryzie ;/
Opublikowano 3 marca 20169 l Troche mi sie nie widzi rzucac 250 zl za indiguwniaka cyfrowego Wiem ze gierka ma byc ogromna, no ale jednak samo zwiedzanie pewnie szybko sie znudzi wiec w swietle tych cenowych rewelacji raczej pas, ewentualnie cebula gigazord
Opublikowano 3 marca 20169 l No to sobie kup wydanie pudełkowe, bo też będzie https://www.youtube.com/watch?v=vFTxBjxeK0I&feature=youtu.be Edytowane 3 marca 20169 l przez SzczurekPB