Opublikowano 19 kwietnia 20168 l Wyglada akurat fajnie moim zdaniem, ale nuda wieje na kilometr, najwiekszy minus to brak multi.
Opublikowano 19 kwietnia 20168 l Autor Na kazdym z tych filmikow robia to samo - siedza na kanapie z tworca, pad od ps4 podlaczony kablem i sie jaraja ze mozna nazwac planete czy nowe zwierzatko. Na tym ostatnim dochodzi jeszcze komiczna destrukcja otoczenia Dla ludzi w wyobraznia i checia poznawania gra bedzie idealna ale cala reszta pewnie sie odbije.
Opublikowano 19 kwietnia 20168 l No dobra ja wam powiem jak to widze... (pipi)alem ta gre z gory na dol i wciaz uwazam, ze sluszie, chociaz nie wyglada najgorzej. Gdyby dodali mozliwosc tworzenia wlasnych statkow kosmicznych i gdyby owymi mozna bylo dokowac w tych wielkich w przestrzeni i zwiedzac je. Gdyby jakies tlo fabularne, cokolwiek. Starozytne cywilizacje ktore pozostawialy informacje na monumentach o tym jakie byly, dlaczego przestaly istniec? A ty mozesz to wszytsko szukac i skladac historie do kupy. Gdyby te ciotowate stwory na planetach byly w stosunku do nas bardziej agresywne, lub chociaz mniej przewidywalne. To tchnelo by niesamowita ilosc zycia w ta tekturowa gre. Swietny pomysl ale tak cholernie plytko zrealizowany. Moze fakt, ze nie odkryjemy 99.9% wrzechswiata nie jest taki istotny, bow koncu i ak go nie odkryjemy. Bedzie tam i na tej swiadomosci skonczy sie czerpanie przyjemnosci z tego faktu. A my bedziemy bladzic po tych kilkunastu planetach bez ladu i skladu. A po kilku godzinach( za przeproszeniem) pier.dolniemy gre w kat i nigdy wiecej do niej nie powrocimy. Idea genialna, mozliwosc wdrozenia niezliczonej ilosci pomyslow ktore nigdy nie zostana wdrozone. Wroze straszny zawod.
Opublikowano 28 maja 20168 l Obstawiałbym, że poprawki na VR/ tryb NEO, jak ktoś czeka na ten tytuł to 2msce to niewiele
Opublikowano 28 maja 20168 l Dla mnie niby pomysł jest fajny ale problem w tym, że ten system generujący kolejne planety non stop będzie korzystał z tych samych składowych elementów i w sumie wszystko będzie do siebie podobne. Edytowane 28 maja 20168 l przez Nemesis
Opublikowano 29 maja 20168 l Autor Dwa tygodnie po NMS wychodzi nowy Deus i zgadnijcie na którą grę mam większy hajp Na ten okres latanie po planetach było by idealne ale za dwa miechy to już nie wiem. Edytowane 29 maja 20168 l przez hav7n
Opublikowano 29 maja 20168 l Dzieciaki polubia ten tytul, ale dla mnie to nic ciekawego. Minecraft 2.0 nic wiecej.
Opublikowano 30 maja 20168 l Hype spada a na dodatek sierpien to Deus EX wiec wybór raczej oczywisty . Jezeli faktycznie będzie działać kulawo na zwykłych PS4 to chyba całkiem oleje i kupie na PC. Edytowane 30 maja 20168 l przez pawelgr5
Opublikowano 30 maja 20168 l Znając życie, kolesie tez w końcu odkryja premiere Deus Ex i postanowią jeszcze doszlifować co nieco. Więc premiera w 2017 gdzieś będzie
Opublikowano 30 maja 20168 l Hype spada a na dodatek sierpien to Deus EX wiec wybór raczej oczywisty . Jezeli faktycznie będzie działać kulawo na zwykłych PS4 to chyba całkiem oleje i kupie na PC. U mnie hype nadal wysoki w sierpniu będzie grane jajko niespodzianka w postaci No Mans Sky i Mesjasz Deus
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Ostatnie opoznienie gry to prawdopodobnie sprawy sądowe ze stacją Sky TV, wszystko zakończyło sie ok i mogą zachować tytuł NO MAN SKY http://www.pssite.com/news/50670/stacja-sky-tv-pozwala-tworcow-no-man-s-sky-za-wykorzystanie-ich-slowka-w-tytule.html
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Pobawiłem się troche okularami VR i jak ta gra będzie to miała dobrze zaimplementowane to jest to absolutny must have dla kazdego kogo na VR będzie stać
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Ci sie znowu tłumacza z przesuniecia premiery, jedyne co potrafia na temat tej gry powiedziec to tyle ze jest ogromna. Moje zainteresowanie tym tytułem spadło do zera. http://www.ppe.pl/news/44626/gra-jest-wieksza-niz-sobie-wyobrazacie-autor-no-man-s-sky-tlumaczy-sie-z-obsuwy.html
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Pobawiłem się troche okularami VR i jak ta gra będzie to miała dobrze zaimplementowane to jest to absolutny must have dla kazdego kogo na VR będzie stać A jakimi okularami konkretnie VR ??
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Ja testowałem sobie VR do telefonów Samsung Galaxy S6 Edge. Gierka nazywała sie Gunjack i robiła niesamowite wrazenie a to tylko stacjonarne działko. Na PS VR będzie sterowanie Move'em więc i latanie w NMS będzie lajtowe. Taka całkowita izolacja w grze o podróżach kosmicznych i odkrywaniu innych swiatów to czysty geniusz i nowy poziom immersji. Przejście z 2D do 3D - to był ostatni pozytyny szok jaki gierki u mnie wywołały.... no a teraz Gunjack VR jak zacząłem się rozglądać w tutorialu. Niesamowite wrazenie a to tylko badziewne okulary do jakiegos telefonu.
Opublikowano 7 lipca 20168 l Gdyby w tej grze zrobili fajne kosmiczne bitwy, z rozgrywka, grindem, ulepszaniem statku jak w Rebel Galaxy to mielibysmy nie lada hit, ale cos czuje, ze gameplayowo do dziela double damege sie nawet nie zblizy. Edytowane 7 lipca 20168 l przez easye
Opublikowano 8 lipca 20168 l Tak serio teraz, co w tej grze będzie można robić? Oprócz latania po tych planetach. Jakiś handel? Zbieranie czegoś? Budwanie? No kurde... Edytowane 8 lipca 20168 l przez MichAelis
Opublikowano 8 lipca 20168 l No właśnie tak serio też sie nad tym zastanawiam i chyba mało kto zna odpowiedz
Opublikowano 8 lipca 20168 l Do zrobienia będzie sporo ale bez konkretnej motywacji żeby to robić. Będzie handel i upgrady statku. Będzie walka w kosmosie, eksploracja planet i zbieranie artefaktów, mozna będzie dołączać do różnych frakcji, kosmos jest nieskonczony, jest cykl dnia i nocy na planetach tylko... nie bardzo jest po co to robić bo gra nie ma fabuły jako takiej. Dla mnie to nie jest gra za 250zł. Bardzo chce w to zagrać ale z VR na głowie (no i za max 100zł). Edytowane 8 lipca 20168 l przez pawelgr5