Gość _Be_ Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 I ma fajna graficzke i soundtrack. Goty. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 Do zrobienia będzie sporo ale bez konkretnej motywacji żeby to robić. Będzie handel i upgrady statku. Będzie walka w kosmosie, eksploracja planet i zbieranie artefaktów, mozna będzie dołączać do różnych frakcji, kosmos jest nieskonczony, jest cykl dnia i nocy na planetach tylko... nie bardzo jest po co to robić bo gra nie ma fabuły jako takiej. Dla mnie to nie jest gra za 250zł. Bardzo chce w to zagrać ale z VR na głowie (no i za max 100zł). Czyli jednak jakas nadzieja jest - w Rebel Galaxy robie ciagle to samo, a oderwac sie nie mozna. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 Do zrobienia będzie sporo ale bez konkretnej motywacji żeby to robić. Będzie handel i upgrady statku. Będzie walka w kosmosie, eksploracja planet i zbieranie artefaktów, mozna będzie dołączać do różnych frakcji, kosmos jest nieskonczony, jest cykl dnia i nocy na planetach tylko... nie bardzo jest po co to robić bo gra nie ma fabuły jako takiej. Dla mnie to nie jest gra za 250zł. Bardzo chce w to zagrać ale z VR na głowie (no i za max 100zł). Czyli jednak jakas nadzieja jest - w Rebel Galaxy robie ciagle to samo, a oderwac sie nie mozna. Destiny jak nie miało fabuły tak dalej nie ma a ludzie już dwa lata ciorają Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 Nie chciałbym się tym znudzić, i jakiś cel potrzebuje w tej grze, a po filmikach nie widzę żadnego. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 Mi tam na fabule nie zalezy - w Rebel Galaxy jedyny cel to grind i coraz lepszy statek, w Diablo tez chyba nikt na fabule nie zwracal uwagi ? tego typu gry opieraja sie na najprostrzym schemacie, a i tak oderwac sie nie mozna! Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 No dokładnie, ale czy taki cel bedzie w NMS? Bo ja go nie widzę. Poza lataniem na planety, i skanowaniem zwierzaków niczym się nie chwalą. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 Celem NMS, wielokrotnie mówione przez twórców, jest dotarcie do centrum galaktyki. Po to się będzie zbierać surowce i budować nowe statki, bez tego nie będzie możliwe dotarcie do wyznaczonego miejsca. Tyle, mi to wystarczy. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 No dokładnie, ale czy taki cel bedzie w NMS? Bo ja go nie widzę. Poza lataniem na planety, i skanowaniem zwierzaków niczym się nie chwalą. cel jest taki, żeby kupić od nich gierkę Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 Normalne ze tu nie bedzie nic ciekawego do robienia skoro tak sie migaja od udzielenia konkretnych odpowiedzie i pokazania jak miala by taka wedrowka wygladac. Narazie to sobie skanowali zwierzatka i czytali cos tam w PDA. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 No dokładnie, ale czy taki cel bedzie w NMS? Bo ja go nie widzę. Poza lataniem na planety, i skanowaniem zwierzaków niczym się nie chwalą. A to juz jest niewiadoma, po filmach - fakt - nie zachecaja! Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 9 lipca 2016 Autor Opublikowano 9 lipca 2016 Szykuje sie gra typu ''kochasz albo nienawidzisz''. Dla milosnikow wolnej exploracji, podrozowania i kosmosu to pewnie spelnienie mokrych snow ze mozna polatac kolorowym stateczkiem po nieskonczonej kolorowej przestrzeni. Dla ludzi ktorzy chca miec jasno okreslony cel i jakas fabule bedzie to zapewne parujaca kupa Dobrze ze premiera w okolicach nowego Deusa jasno okreslila moje priorytety growe. 1 Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 szykuje się gra która stanieje do 140zł po 2tygodniach trzeba uważać Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Kusi mine by kolekcjonerke trzasnąć na premiere. Lubie żyć na krawędzi. Wiele wskazuje na to, że gra będzie słaba i nudna, a może okazać się kozakiem Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Do zrobienia będzie sporo ale bez konkretnej motywacji żeby to robić. Będzie handel i upgrady statku. Będzie walka w kosmosie, eksploracja planet i zbieranie artefaktów, mozna będzie dołączać do różnych frakcji, kosmos jest nieskonczony, jest cykl dnia i nocy na planetach tylko... nie bardzo jest po co to robić bo gra nie ma fabuły jako takiej. Dla mnie to nie jest gra za 250zł. Bardzo chce w to zagrać ale z VR na głowie (no i za max 100zł). No w kosmosie raczej cyklu dnia i nocy nie zrobia Osobiscie polecam sprawdzic kazdemu kto jest NMS zainteresowany gre o tytule Rebel Galaxy, cena znacznie nizsza, a i jest co robic, do tego oczywiscie story. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Jak to, nie będzie cyklu dnia i nocy w kosmosie? PS4 nie da sobie rady czy co ? Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 To jak to rozwiążą? W kosmosie będzie tylko dzień, czy tylko noc? A zmienne warunki pogodowe? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 A ja tam biorę na premierę. Dla mnie to jest idealna gra o której marzyłem za gnoja. A jak się znudzi to na pchli. A jak nikt nie kupi to dostane nauczkę. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Byłem ostro napalony na nms, ale wyczuwam 64 na metacritic. Obym się mylił. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Może jednak trzeba dać gierce szanse. Kto wie, może faktycznie wciąga. Fabuła nie jest najważniejsza, jeśli rozgrywka będzie pochłaniająca. Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Fabuła akurat jest spoko, Konspekt podróży do centrum galaktyki czy tam wszechświata(wybaczcie nie pamiętam) brzmi bardzo romantycznie, jak z czasów gdy gry nie były projektowane przez bezdusznych analityków analizujących co się sprzeda, a co nie. Problem leży właśnie w rozgrywce, wygląda to tak jakby ta zgraja z poprzedniej strony, tak bardzo była pochłonięta realizacją swojej artystycznej wizji, że zapomnieli o całym mięsie gry czyli rozgrywce, która wygląda na bardzo ubogą i nudną. Trochę to przypomina ambitne studenckie projekty gdzie autorzy tak bardzo zatracają sie w twórczości, że tracą kontakt z rzeczywistością 1 Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Ogólnie kluczem do grywalności będzie rozbudowanie gry. Tylko, że nie w sensie terenu, ale czynności do wykonania. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 pamiętam jak ktoś w ekstrimie (chyba Zax?) pisał że fajnie byłoby gdyby np. losowo nawiedzały nas burze radiacyjne przed którymi należałoby w porę znaleźć schronienie, a nawet budować schrony i ulepszać statek. przydałaby się również wymiana handlowa między graczami, choć w tym wypadku powinna ograniczyć się np. do czystej kosmetyki ja chciałbym zobaczyć niespodzianki w postaci bardzo rzadko spotykanej obcej cywilizacji, oraz bycia zaatakowanym przez drapieżniki Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 10 lipca 2016 Opublikowano 10 lipca 2016 Edycja Limitowana w MM za 279 zł. Płatność w markecie, także pozostaje czekać na recenzje Cytuj
Wredny 9 579 Opublikowano 10 lipca 2016 Opublikowano 10 lipca 2016 W sumie jedna wielka niewiadoma. Niby ciekawy koncept, ale cholera wie, ile w tym marketingowego bełkotu, a ile prawdy. Do tego faktycznie zwiedzanie może być fajne, ale pozbawione większego sensu i braku motywacji, może zwyczajnie znudzić... Z drugiej strony dodanie tych rzeczy, o których piszecie, może niebezpiecznie upodobnić No Man's Sky do stareńkiego Frontiera... A propos gry Davida Brabena - wie ktoś, co z tą nową częścią na PS4? Kiedy to wyjdzie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi