Kosmos 2 712 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Niekoniecznie, bo będzie day one patch Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 On gra juz po patchu. Pisal o tym na samym poczatku. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 oglądałem kilka godzin gameplaye, i mam troche obawy co do różnorodności zadań oraz różnorodności "zawartości" planet, bo planet są miliardy, ale pewnie sporo z nich będzie wyglądać dosyć podobnie - siłą rzeczy. podobnie rośliny i zwierzęta raczej nie są aż tak losowo generowane żeby zapewnić różnorodność na dłuższą mete.... a mimo tych obaw mam ogromną chęć kupić gre na premiere i zagłębić sie w ten świat, mimo że mam obecnie w co grać czuje że ta gra może podzielić graczy na 2 grupy: 1 tych co "przejdą" i powiedzą "eh w sumie nudnawe to było" 2 i tych co zakochają sie w eksploracji i bedą do gry wracać całymi miesiącami żeby zobaczyć "jeszcze coś" nowego Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Moze to jest sciema i ta gra jest tak naprawde single player Już jakiś czas temu pisałem że zapewne typy nawet nie napisali kodu na multi i jest to 100% SP. Cytuj
okens 541 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Analizujac sobie dochodze do wnioskow, ze dawno w grze nie bylo pokazanej tak bezsensownie ludzkiej natury. Natura niszczenia. Chodzimy z pistolecikiem na plazme i niszczymy przyrode we wrzechswiecie by pozyskac surowce albo zrobic dziure w scianie by dowiedziec sie, ze za nia i tak nic nie ma.Ludzie posiadaja chec poznawania jak wszytsko co nas otacza dziala albo skad sie wzielo a nie przebywania wrzechswiata ktory nie kryje w sobie tajemnic poza wizualnym. Wyszedl jednak crap, bo nawet nie sredniak. Chociaz podany w tak kolorowym papierku i wizualnie tak stworzony, ze bedziemy potrzebowac jeszcze troche czasu, zeby do takich wnioskow dojsc. Cytuj
sushilabel 27 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Czytałem gdzieś, że ostatni skok warp na planetę w centrum wszechświata wymaga zużycia całego paliwa a planeta na której się ląduje jest wyeksploatowana na maksa z surowców. Na planecie są tylko bezkresne złomowiska bezużytecznych statków, które nie mogą jej opuścić oraz piloci-kanibale, którzy polują na siebie w celu stania się The One niczym Jet Li. Ponoć Greenpeace forsował takie zakończenie. 3 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Taa, a po czasie żeby się wydostać będzie można kupić paliwo jako dlc w cenie 5 PLN/L. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Bardzo chciałem sie w tej grze zatopic. Ale przejrzalem filmy i jednak odpuszcze. Kasa pojdze na Lare Croft i jej przygodę na syberii. 1 Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Teraz zacząłem rozkminiać czy to strzelanie pistolecikiem do skał przez 90% gry nie okaże się nudne, ale z drugiej strony mam ochotę polatać po wszechświecie i poczuć jego przytłaczający ogrom. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 (edytowane) We Wszechświecie jest z całą pewnością więcej gwiazd niż ziarenek piasku na wszystkich plażach na Ziemi, więc NMS to i tak tylko namiastka owego ogromu EDIT: Astronomowie z Australii obliczyli, że gwiazd we Wszechświecie jest 10 razy więcej niż ziarenek piasku na wszystkich plażach i pustyniach świata - informuje serwis BBC News. Edytowane 9 sierpnia 2016 przez Czezare Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 czyt. game development zmienia we współczesnego drwalo-hipstera Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Autor Opublikowano 9 sierpnia 2016 Wszystko szło ok, a potem za development gry wziął się bluber i się z(pipi)alo - tak to widzę. 1 Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Na każdym filmie 90% czasu to zbieranie surowców. Może być po prostu nudno Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 prawdopodobnie to zbieranie milionów żelaza i węgla będzie znacznie bardziej obecne na początku, potem po ulepszeniu statku i ekwipunku bedziemy mieli więcej możliwości zwiedzania wszystkiego i szukania rzadkich bajerów bez potrzeby wiercenia każdego kamienia Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Na metacritic jedni dają 10 inni zero i wychodzi taka średnia i ciężko jakieś wnioski wyciągać. Sony widzi w tym tytule jakiś potencjał, że wziął się za tak mocne promowanie tej gry szczególnie, że to nie jest ex a do tego miał być indor. Chyba bezpieczniej będzie kupić w pudle aby w razie wpadki móc się szybko pozbyć i nie stracić $. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 (edytowane) od wczoraj pooglądałem z 5 godzin gameplayu, większość to był początek gry 3 różnych graczy wszyscy mieli podobne rzeczy - zadania typu, napraw, zbuduj - zbieractwo surowców żeby wykonać zadania - no i oczywiście eksploracja ale mimo takich podobieństw różnice były spore, oczywiście w planetach i w stylu rozgrywki, i w sumie każda gra (tzn inne gry) jest taka sama dla każdego, a tymczasem tu mimo podstawowych zasad działania każdy jest w innym świecie no ogolnie nie moge sie powstrzymać, chyba powiem - "(pipi) biede, jutro kupuje" zwłaszcza że tydzień temu pooglądałem kompletnie przypadkiem z 10 filmów dokumentalnych o wszelakich kosmicznych zagadnieniach, i wejście w ten świat samemu i eksploracja strasznie mnie kręci Edytowane 9 sierpnia 2016 przez Yano 1 Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Kończę dziś robotę o 21:40, poczekam na północ i jazda do Tesco 24/7 po NMS Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Skad wiesz ze beda sprzedawac? Mowisz pewnie o zagranicznym tesco? Bo tez bym zapolowal. Zwlaszcza ze empik i tesco mam pod domem Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 (edytowane) Double post Edytowane 9 sierpnia 2016 przez Siara_iwj Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 (edytowane) To czekamy na wrażenia z gry Edytowane 9 sierpnia 2016 przez Cosmos Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 No, w Uk. W tym samym sklepie kupiłem GTA V i Dooma na premierę, też minutę po północy. Trzeba tylko pojaśnić ludkowi z obsługi, że chcesz to i to, żeby przyniósł z zaplecza, bo na półce o tej porze raczej nie będzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi