Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Oglądam jak ludzie grają i się podjarałem. Nie wiem czy się decydować (problemy I świata)
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Gram od dwóch godzin. Jak ktoś oczekuje cudu, to go nie otrzyma, ot zbieractwo i eksploracja. Na planetach grafika mocno średnia, ale i tak widoczki rozwalają. Do tego naprawdę świetny soundtrack, który niesamowicie buduje klimat. Nie dajcie się hajpowi, bo jak nie lubicie biegania bez celu, to wam się znudzi pierwszego dnia. Edytowane 9 sierpnia 20168 l przez Moldar
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Kurde ja ciągle jestem rozdarty, poczekam chyba aż Ci co się zawiedli zaczną sprzedawać swoje kopie.
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l I warped for the first time today. The Star system I landed in was discovered by a user named Psytokat... so I messaged him asking him to meet me at a space station. We are currently 4 systems away! We will meet at a space station. He is streaming in twitch, username Psytokat. Edit: My twitter is TheGalacticCact I'm shaking... Edit: We are both in the same station but cannot see each other... Update: We are 100% In the same station same spot and everything and we cannot see eachother. https://www.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/comments/4wxydf/im_about_to_meet_another_player_seriously Czyli spotkali się, ale się nie widzą. Co oni zrobili z tą grą. XD
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l 100% singiel ze skryptem nazywania planet - na ch(pipi)j drazyc temat ? Edytowane 9 sierpnia 20168 l przez easye
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Czyli zamiast powiedzieć prawdę woleli mydlić oczy tekstami jakie to uniwersum jest gigantyczne, że to mało prawdopodobne. Kto pamięta tą gadkę o tym, że dowiemy się jak wygląda gracz dopiero kiedy zobaczymy innego gracza ? Ten wypromowany indyk jest zbyt śmieszny. Jedyna nadzieja w twórcach żeby w miarę szybko dołożyli nowy content.
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Trzeba jednak czekać aż gra stanieje do adekwatnej ceny jak na indyka, czyli do 50 zł, więcej za tę grę to jak być samobójcą w kurniku z kogutem. Poczytane, pooglądane i już wiadomo z czym się to je z taką grą, a idź pan w uj za takie ceny gry, na dodatek indyk. Hello Game, chyba hello sucks. Edytowane 9 sierpnia 20168 l przez Faka
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l A u mnie: Yebać multi i sceptyków, idę odkrywać nowe światy..! Edytowane 10 sierpnia 20168 l przez Siara_iwj
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Ja oglądałem stream od Yano przez ponad godzinę i się konkretnie podjarałem. No ale najpierw skończyć Soulsy 2 muszę.
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l No, czy to już ten dzień, gdzie skończymy udawać, że ta gra może być w jakikolwiek sposób ciekawa?
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Po jakimś czasie wzniosłem statek na orbitę i mnie zatkało. Planeta jest wielkości...planety. Można zwiedzać ją tygodniami i nie będzie końca.
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l ale nie sądzisz że do wyskakiwania z argumentami typu przeczytałem relację X, a w Y mam już wyebane, bo nie zgadza się z moim przeczuciem, jest już dedykowany temat? gra da ileś tam godzin fanom fajnej eksploracji, a później zwyczajnie znudzi. i to im wystarczy
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l no ja grałem prawie 6h od północy i jestem zadowolony ogrom świata przytłacza ale zarazem ciekawi, może jak ktoś oczekuje bardzo konkretnych celów i trzymania za rączke to sie zawiedzie, ale jak ktoś lubi eksploracje, kosmos, zbieractwo w celu rozwoju postaci i statku to bedzie miał tu sporo radości (zwłaszcza jeśli podobał mu sie minecraft, bo rodzaj "wolności" jest tu nieco podobny) nie wiem jeszcze czy bede grał w tą gre miesiącami, tygodniami czy zaledwie pare dni, ale jak narazie jestem zadowolony, a nawet bardziej niż zadowolony. gra z pewnością nie jest iedalna, ale jest to jednak coś bardzo nietypowego i btw w grze jest naprawde spore poczucie bycia zagubionym w kosmosie ludzikiem o ile pierwsza planeta na której zacząłem była dosyć przyjazna, różnorodna i "wybaczająca" i w układzie gwiezdnym było ich jeszcze kilka w miare miłych to jak przez przypadek użyłem mojego jedynego ogniwa paliwowego pozwalającego na warp do innej gwiazdy i wylądowałem w układzie z jedną planetą która okazała sie mega sroga pusta i wymarła, to musiałem sie sporo nakombinować żeby zdobyć surowce do zbudowania odpowiedniego paliwa i wydopstania sie z tego okropnego miejsca.. ktoś powie "łeee są takie puste planety??" - tak, są, i o to w tym chodzi b-o tak jest też w realu, można trafić na piękną planete jak ziemia ale można tez trafić na coś w stylu marsa gdzie można tylko żreć piach i kamienie Edytowane 10 sierpnia 20168 l przez Yano
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Ponazywałem parę rzeczy. Zapraszam na planetę Rozi Jest Gruby, Mamy dużo zwierzątek o nazwie Gruby Rozi i inne, podobne atrakcje.
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l ale nie sądzisz że do wyskakiwania z argumentami typu przeczytałem relację X, a w Y mam już wyebane, bo nie zgadza się z moim przeczuciem, jest już dedykowany temat? gra da ileś tam godzin fanom fajnej eksploracji, a później zwyczajnie znudzi. i to im wystarczy No widzisz, a mi nie wystarczy. Śledziłem rozwój gierki od dawna i nie podoba mi się z ostatnich zapowiedzi i relacji. Od tego też jest ten ten temat. Nazywa się "No Man's Sky" a nie "No Man's Sky - tylko zachwyty i pozytywne komentarze". Oczywiście dopiero zagranie ostatecznie zweryfikuje moją opinię na temat tej produkcji.
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Ja zamówiłem z odbiorem osobistym w MM, ale też nie ma jeszcze info że do odbioru jest.
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l MM zawsze tak robi, że nic nie piszą, a grę jest do odbioru na premierę. U mnie już mogę odbierać i ciągle się waham.
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Ta gra za miesiac bedzie pewnie latac ponizej 100zl, polecam sie wstrzymac
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l MM zawsze tak robi, że nic nie piszą, a grę jest do odbioru na premierę. U mnie już mogę odbierać i ciągle się waham. Mam tak samo