Zeratul 415 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Zawsze wiedziałeś jak mnie pobudzić. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 (edytowane) A te lasery i ich sila to przypadkiem nie zmieniaja sie wraz z bronia? Zawsze sa te same efekty strzaly? Bo jak tak to troche niesamowicie. zmienia sie siła zależnie od ulepszeń i kolory lasera plus efekty wizualne przy lufie zależnie od broni ulepszanie broni daje też nowe tryby w stylu rapid fire albo efekt shotguna i inne no jeżeli ciebie to podnieci, to prędzej wydałbym 60 dolarów na witness niż 40 na nms dobra już, idź być męczydupą gdzie indziej Edytowane 12 sierpnia 2016 przez Yano 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Masz jakiś problem to zapraszam na PM. Nie do ciebie pisałem, więc uciekaj. Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Albo chwalisz gierkę albo wypad synek, nie potrzebujemy tu prowokatorów! Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Masz jakiś problem to zapraszam na PM. Nie do ciebie pisałem, więc uciekaj. mam jakiś problem bo od kilku stron biadolisz na temat gry w którą nie grałeś, skoro cie gra nie obchodzi to przestań spamować i zajmij sie czymś lepszym Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 (edytowane) obchodzi mnie, śledzę jej losy od początku. swego czasu odpuściłem zakup Elite Dangerous, bo myślałem, że NMS będzie tak samo dobrym wyborem. ja wiem, wydałeś 260zł, zamiast tego mogłeś sobie kupić 13 butelek żołądkowej ale nie musisz sr,ać ogniem jeżeli ktoś dyskutuje na temat gry, czy omawia jej recenzje. podoba ci się gra? spoko, twoje wrażenia też czytam i nie biję ciebie za to, że ci się podoba. skończyłem z tobą rozmawiać, jak dalej ci przeszkadzam to raportuj moje posty, ale od mojego pisania w tym temacie się łaskawie odpier,dol Edytowane 12 sierpnia 2016 przez ragus Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Yano nie masz przypadkiem jeszcze 12984179848125125 planet do odwiedzenia? To forum już widziało tematy na 300 stron zanim w ogóle gierka wyszła albo teoretyków gawędziarzy co są zawiedzeni nową odsłoną serii której nigdy nie widzieli na oczy i nagle zaczęło przeszkadzać, że ktoś śmie śmieć? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 (edytowane) mimo wszystko nadal uważam, że gdzieś tu kryje się zalążek bardzo dobrego produktu i kto wie, może za rok po jubileuszowym patchu gra będzie wspaniała. to, co widzę teraz jest takie umowne, wszystko tutaj wydaje się być iluzją czegoś, co przy odpowiednio zdolnym studiu byłoby wspaniałe. Edytowane 12 sierpnia 2016 przez ragus Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 (edytowane) Mnie też ta gra bardzo obchodzi ale jak do tej pory tylko dwie rzeczy mi się w niej podobają: tytuł i limitowane wydanie. UP: Mam nadzieję że ją połatają i dodadzą to i owo znacznie szybciej. Edytowane 12 sierpnia 2016 przez Kyo Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 (edytowane) przeszkadza mi że wchodze tu pogadać o grze a musze sie przebijać przez 5 stron spamu żeby znaleźć jakiegoś posta który serio mowi o graniu w gre już wszyscy wypowiedzieli swoje żale i hejty, po co powtarzać te same teksty po 50 razy? że cena za duża, że planety podobne, że multi nie ma - każdy z marudzących już to po kilka razy napisał, po co więcej? zróbcie sobie temat do hejtu jak tak bardzo musicie o tym w kółko gadać, dajcie tym co grają pogadać realnie o grze i wymienić sie doświadczeniami i nie przeszkadza mi to że komuś sie gra nie podoba bo sam napisałem że jest to oczywiste że to nie gra dla każdego, ale przeszkadza mi ilość spamu przeszkadzająca w normalnej rozmowie tych co grają i btw mimo że ja gram i mi sie podoba to też uważam że bardzo by sie przydało dodać w patchu kilka ważnych funkcji Edytowane 12 sierpnia 2016 przez Yano 1 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 (edytowane) Właśnie odkryłem ciężki do przetrwania księżyc, Maks minuta i trzeba wiać, bo promieniowanie zbyt silne, ale fajne surowce do wydobycia. Jako, że planeta jest toksyczna, otrzymała nazwę równie toksycznego bota Zaraz po tym trafiłem na bardzo zimną planetę. Wszystko spoko, oddaliłem się trochę od statku i zaczęła się burza śnieżna, no to wyścig z czasem się zaczął aby się schować Udało się komuś odkryć wszystko na jednej planecie? ( czyli posterunki i zwierzęta?) Edytowane 12 sierpnia 2016 przez Moldar Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 (edytowane) ja na jednej mialem 8/10 zwierząt odkrytych, a za odkrycie wszystkich jest zwykle duży bonus pieniędzy co do warunków nieprzyjaznych to mozna znaleźć blueprinty do tworzenia dodatkowych "osłon" w kombinezonie na dany warunek, np anty toksycznych albo grzewczych na mróz, te dodatkowe osłony dosyć szybko schodzą ale można je ładować łatwo dostępnymi surowcami edit co do posterunków to jest ich taki ogrom że wątpie żeby dało sie odkryć wszystkie zwłaszcza że nie są zaznaczone to co widać w menu na górze to nie są wszystkie, wiele razy miałem znalezione o wiele więcej niż sie tam na liście mieści Edytowane 12 sierpnia 2016 przez Yano Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Temat zmienił się w miejsce gdzie zamiast mówić o grze to osoby co nie grają w nią próbują obrzydzic grającym i przekonać ich na siłę ze to (pipi). Spokojnie na jesień wyjdzie czterdziesta czesc assassins creed i wszystko w świecie growym wróci na miejsce. 1 1 Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Słodkie cytryny to wmawianie sobie, że przykre zdarzenia i sytuacje, będące naszym udziałem, są w rzeczywistości przyjemne. Zmiencie nazwe tematu na Sweet Lemon Juice. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Zwierzaki też są mylące, bo często w ramach jednego gatunku jest kilka odmian, a bonus jest za gatunki. Skaner jest pomocny, bo pokazuje małą kropkę na zwierzęciu oddalonym nawet o całe kilometry - można zeskanować całe 360 stopni w poszukiwaniu czerwonych kropek. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 (edytowane) Z posterunkami nie wiedziałem, ale faktycznie wydawało mi się, że coś mała ich liczba w menu, bo dosyć często występują, a planety są ogromne. Jestem w nowym układzie z zamiarem odnalezienia wszystkiego, a tu znowu ciężkie planety do przetrwania Edytowane 12 sierpnia 2016 przez Moldar Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 ja jedną planete zwiedzałem ze 3 godziny w poszukiwaniu drop podów do ulepszenia kombinezonu i odwiedziłem kilkadziesiąt wszelakich "znaków zapytania", a i tak zwiedziałem tylko fragment planety jak wróce do domu to bede szukał jakiejś ładnej planetki obfitującej w materiały żeby nafarmić fajne rzeczy, bo ostatnie 2 dni to skupiałem sie na rozwoju slotów w kombinezonie i kupnie ładownego statku Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 (edytowane) No to hardcore, bo mi szybko włącza się tryb odnalezienia kolejnych planet Zdarzyło się komuś utknac w jakimś miejscu? Czasami widzę spore doliny i je omijam, bo obawiam się, że już tam zostanę, a chce jak najdłużej utrzymać się na pierwszym życiu. Edytowane 12 sierpnia 2016 przez Moldar 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Jak masz w broni to ulepszenie z granatami to mozesz sobie wykopac schody z dziury xd Ja raz musialem sie w ten sposob przekopac na powierzchnie bo zgubilem sie w ogromnej jaskini xD Ale ogolnie to tez unikam wpadania do dziur Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 (edytowane) No właśnie zauważyłem dzisiaj, że granaty potrafią robić dziury, bo zapomniałem o tym, a też nie wpadłem na pomysł aby zrobić sobie z tego schody Edytowane 12 sierpnia 2016 przez Moldar Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 (edytowane) Huehue, wychodzą kolejne kwiatki jaka ta gra jest kompletnie niedopracowana, dżizas, żeby taki indyk miał zepsutą optymalizację to się w głowie nie mieści, no ale uwaga, gra się krztusi nawet na sli geforce 1080, beka jak totalna na szczecin. Nie ma to jak być totalnie wydymany przez Hello Sucks na platformie PC, normalnie drugi Batman. Nic się nie nauczyli od Spore, którzy też zrobili takie wałki, no cóż, studio jak studio, najlepsi w wyciąganiu hajsu od ludzi i robienie pompy z hype z grę na gry, kompletnie nie przejmując się negatywnymi opiniami od graczy i recenzentów, to jest pure korporacja system. Potencjał był, został zmarnował, hype był, został oszukany, no cóż space sim dla dzieciaków, nawet nie wiem czy to można to tak nazwać, bo to się nie ima tego. Taki drugi Fallout, a Howard i Murray prawie tacy sami pod swoimi gadaniami i pierdołami jacy to są uber developerzy. Edytowane 12 sierpnia 2016 przez Faka Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Cała Steamowa strona zarąbana negatywnymi komentarzami jak gra źle działa. 10fps na GTX970 to kpina w biały dzień xD. Niech to studio i cała ta gra spłonie, pomyśleć, że kiedyś się tym jarałem i wkurzałem na przesuwanie premiery. Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Spoko, nie Ty jeden sam się jarałeś tą grą i z przesuwaniem premiery, jest wielu takich którzy się zawiedli na takim szajsie Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 eh a ja bym sobie zagral xD oczywiscie jak cena spadnie bo nie wiem czy taki typ rozgrywki mi podejdzie na dluzej Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 (edytowane) dla tych co zamiast pieprzyć grają w gierke super przydatne porady niektóre z nich już znałem i są dosyć oczywiste już po chwili, ale kilka jest bardzo ważnych a wcale nie tak łatwych do odkrycia samemu przy okazji w 5:23 pokazana jest planeta z masą trawy i drzewami dla tych którzy myślą że w grze jest sam piach i gruz btw oglądałem już sporo filmow z NMS w ostatnich dniach i jara mnie że 90% rzeczy które na nich widze są kompletnie inne i odmienne od tego co ja widziałem podczas swojej rozgrywki Edytowane 12 sierpnia 2016 przez Yano Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi