Siara_iwj 4 138 Opublikowano 16 lipca 2016 Opublikowano 16 lipca 2016 U mnie to tytuł do stania przed sklepem o północy. I tak też zrobię. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 16 lipca 2016 Opublikowano 16 lipca 2016 No to już specjalnie na tę okazję 289 golda odłożylem. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 16 lipca 2016 Opublikowano 16 lipca 2016 <wrozenie z fusow> Gra bedzie zbierac bardzo dobre oceny poniewaz: a) indyk b) sony c) eksploracja kosmosu to rzadki motyw, a taka przy ktorej pseudo recenzenci z wielkich portali nie musza drapac sie po glowie zeby w ogole wystartowac lub wyladowac statkiem to juz w ogole cudo bedzie dla nich Gra pewnie bedzie nawet dobra, ale... podejrzewam ze szybko bedzie sie ludziom nudzic, ludzie lubia wybuchy i akcje, w tej grze system walki wyglada miernie, glowny trzon to eksploracja nowych planet, pewnie bedzie grono fanatykow, ale wiekszosc typow sobie szybko odpusci. Tak to widze. Sam raczej poczekam na pierwsze kopie na pchlim, nalatalem sie juz w Elite Dangerous i Rebel Galaxy, dlatego nie mam parcia. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 16 lipca 2016 Opublikowano 16 lipca 2016 będzie dobra gierka mowie ci Jak gierke robiles to ciezko gadac inaczej Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 16 lipca 2016 Opublikowano 16 lipca 2016 Szykuje się ładna gierka o niczym. Coś czuję,że Allegro gdzieś tak do miesiąca zapełni się kopiami w promocyjnych cenach. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 16 lipca 2016 Opublikowano 16 lipca 2016 Pamiętam jak w Final Fantasy 8 po jakims czasie można było odwiedzać inne kontynenty to juz wtedy marzyła mi się taka gra z możliwością odwiedzania wielu planet w galaktyce jak w Star Wars. Nie dość że kosmos przeogromny to jeszcze. Obszerne światy. Mam nadzieje ze te planety będą spore i bedzie na nich co robić. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 16 lipca 2016 Opublikowano 16 lipca 2016 Pamiętam jak w Final Fantasy 8 po jakims czasie można było odwiedzać inne kontynenty to juz wtedy marzyła mi się taka gra z możliwością odwiedzania wielu planet w galaktyce jak w Star Wars. Nie dość że kosmos przeogromny to jeszcze. Obszerne światy. Mam nadzieje ze te planety będą spore i bedzie na nich co robić. to się zawiedziesz Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 lipca 2016 Opublikowano 16 lipca 2016 Nie mogliby po prostu jakiegoś dema albo triala na 5h wypuścić? Pograłoby się chwilę, zobaczyło wszystko co gra ma do zaoferowania i spokój. Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 16 lipca 2016 Opublikowano 16 lipca 2016 Nie mogliby po prostu jakiegoś dema albo triala na 5h wypuścić? Pograłoby się chwilę, zobaczyło wszystko co gra ma do zaoferowania i spokój. Tjaa, dema obecnie to zło ostateczne. Jeszcze się ludzie zniechęcą do gierki i anulują pre-ordery. Grunt to wciskać kit aż do premiery,a potem niech się dzieje co chce. Grunt,że kasa za sprzedane sztuki sie zgadza. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 16 lipca 2016 Opublikowano 16 lipca 2016 Pamiętam jak w Final Fantasy 8 po jakims czasie można było odwiedzać inne kontynenty to juz wtedy marzyła mi się taka gra z możliwością odwiedzania wielu planet w galaktyce jak w Star Wars. Nie dość że kosmos przeogromny to jeszcze. Obszerne światy. Mam nadzieje ze te planety będą spore i bedzie na nich co robić.Planety będą ogromne, w sumie to pewnie na piechotę nigdy jednej nie przejdziesz dookoła. Problem w tym, że jak na nią przylecisz, to pewnie cała reszta planety będzie wyglądać identycznie jak miejsce lądowania. Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 16 lipca 2016 Opublikowano 16 lipca 2016 Mi tam kiedyś miejsce lądowania w zupełności wystarczało. Amiga600, Frontier i nieskończenie wielki wszechświat na jednej dyskietce - resztę dogrywała wyobraźnia 1 Cytuj
okens 541 Opublikowano 17 lipca 2016 Opublikowano 17 lipca 2016 Mi tam kiedyś miejsce lądowania w zupełności wystarczało. Amiga600, Frontier i nieskończenie wielki wszechświat na jednej dyskietce - resztę dogrywała wyobraźnia Jednak, od czasu Amigi 600 wiele sie zmienilo w temacie tworzenia gier i uzywania swojej wyobrazni, teraz wszystko dziala na innych zasadach i wrzechswiat na jednej dykietce, czy 6 giga juz nam nie wystarcza. Juz wtedy zdazyles odkryc puste planety a teraz, chociaz rozumiem, ze hype na ta gre dziala na wyobraznie, gdy oceniamy gry patrzymy na szeroki wachlarz mozliwosci, albo intrygujaca fabule, tudziez na ciekawie rozbudowane etapy czyli wszystko to czego temu tytulowi brakuje. Moze nie brakuje mu klimatu( styl graficzny i pomysl jak najbardziej swietne) ale to za malo, zeby nie stlamsic nas nuda. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 17 lipca 2016 Opublikowano 17 lipca 2016 No chyba ze po wylądowaniu na plamecie jakas wroga rasa zniszczy nasz kosmiczny wehikuł i trzeba będzie szukac surowców zeby móc zbudować nowy. Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 17 lipca 2016 Opublikowano 17 lipca 2016 No oczywiście, że teraz sam wymagam dużo więcej, tak mnie po prostu wzięło na wspomnienia No i to jest właśnie problem tej gry - chooy wie, o co tam będzie chodzić. Jeśli byłyby jakieś losowe zdarzenia, jak te opisane powyżej, jakieś jasno nakreślone cele, misje, handel... W materiałach tylko marketingowy bullshit, zero konkretów - to właśnie sprawia, że jestem nieufny - za blisko premiery jest na takie ogólniki, kota w worku nie kupię. 1 Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 17 lipca 2016 Opublikowano 17 lipca 2016 (edytowane) Niestety skoro deweloper w materialach sie nie chwali żadnymi aktywnościami to znaczy, że i ich tam poprostu nie ma. Edytowane 17 lipca 2016 przez Lukas_AT Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 17 lipca 2016 Opublikowano 17 lipca 2016 No chyba ze po wylądowaniu na plamecie jakas wroga rasa zniszczy nasz kosmiczny wehikuł i trzeba będzie szukac surowców zeby móc zbudować nowy. Po takie cuda to bedziesz musial wrocic do czasow amigi i sobie wyobrazac te scenariusze Cytuj
okens 541 Opublikowano 20 lipca 2016 Opublikowano 20 lipca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=eeBjmBZwhRs XD Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 20 lipca 2016 Opublikowano 20 lipca 2016 Wygląda porządnie - tzn. przynajmniej to, co dzieje się w kosmosie. Walka na ziemi trochę koślawo się prezentuje, ale to było wiadomo od pierwszych materiałów. Ciekawi mnie ile będzie broni i czy też będą one generowane sralnie. Było o tym jakieś info? Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 lipca 2016 Opublikowano 20 lipca 2016 Ta gierka zapowiada się nieźle ale nie chciałbym, żeby okazało się iż otrzymaliśmy te wszystkie niezliczone światy a w sumie niczego poza tym nie zrobimy. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 21 lipca 2016 Opublikowano 21 lipca 2016 Jak zrobić prawilnego, modern shooterka z gry No Man's Sky - podsumowane w jednym obrazku... ... ... dzięki Bogu, że to tak nie wygląda. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 21 lipca 2016 Opublikowano 21 lipca 2016 http://polygamia.pl/no-mans-sky-znow-lamie-czyjes-prawa-i-tym-razem-brzmi-to-powaznie/ no nieładnie się zachowali twórcy nms Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 21 lipca 2016 Opublikowano 21 lipca 2016 Whatevaaaaaaaaaa' Gra wychodzi, typ od superformuły może sobie potupać ze złości w takt lambady. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi