nobody 3 504 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 ale nie sądzisz że do wyskakiwania z argumentami typu przeczytałem relację X, a w Y mam już wyebane, bo nie zgadza się z moim przeczuciem, jest już dedykowany temat? gra da ileś tam godzin fanom fajnej eksploracji, a później zwyczajnie znudzi. i to im wystarczy No widzisz, a mi nie wystarczy. Śledziłem rozwój gierki od dawna i nie podoba mi się z ostatnich zapowiedzi i relacji. Od tego też jest ten ten temat. Nazywa się "No Man's Sky" a nie "No Man's Sky - tylko zachwyty i pozytywne komentarze". Oczywiście dopiero zagranie ostatecznie zweryfikuje moją opinię na temat tej produkcji. No widzisz, jednak teraz mówisz konkretnie co i dlaczego. Mi także ten typ zabawy średnio podchodzi. Nie same jego założenia, ale związana z nimi obawa o za szybko wkradającą się monotonię, tempo zabawy, oraz zróżnicowanie i jakość zajęć. Więcej niż pewne, że chcąc wycisnąć z niej jak najwięcej, szybko podzieli los np. MGS V, gdzie im więcej zadań pobocznych chciałem robić, tym bardziej mi ją obrzydzały. Dobrą wstępną opinię zaserwowało na yt TVGRY.pl. Ukończenie jej poniżej 30h być może będzie najbardziej optymalnym rozegraniem, a i takobstawiam, że będzie długo wspierana jak choćby Destiny, czy DC. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Chłopaki, jest w tej grze mapa na poziomie planety? Nie wiem czy jest mapa, na gamepleju widziałem skanowanie planety, które oznacza nam rzeczy godne zobaczenia i umieszcza znaczniki na radarze. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Mapy nie ma, ewentualnie ja o tym nic nie wiem, bo gra mało uczy. Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Wczoraj miałem okazje pograć raptem dwie godziny ale gra wciąga jak bagno, ale może się to oczywiście zmienić z czasem. Zupełnie przypadkiem znalazłem miejsce gdzie można zapisać grę bo pojawił się jakiś znacznik ze znakiem zapytania to mówię lecę a tam jakaś wieżyczka i gdyby nie to to pewnie bym wyszedł i stracił wszystko co zdążyłem zrobić. Jak konczycie grać to po prostu zamykacie aplikacje czy jest jakieś menu do którego można wyjść i i wyłączyć grę jak ma to miejsce w innych produkcjach. Znalazłem gdzieś info, że na każdej planecie są te drony co pilnują planet i pytanie czy to prawda? Fajnie jakby były planety gdzie jednak ich nie ma bo to trochę psuje klimat, że każdej planety pilnują bo jakieś totalnie opuszczone powinny być. Cytuj
lesheq 8 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Odebrałem w MM Wrocław. Limitka w formie książki wygląda super! Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Kurde pooglądałem gejmpleye i sam nie wiem, czy brać. Założenie gry - genialne. Niczym nie skrępowana exploracja. Ale to, co dzieje się na samych planetach ( pokazanych w jakiejś dziwnej skali ), to już inna para kaloszy. Rozpruwanie laserkirm blasterkiem każdego kamienia, pieńka itp. Kolorystyka miejscami też potrafi irytować (intensywna czerwień). Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Mnie pomimo, że nie wszystko zagrało jak powinno, jednak się podoba. http://i.imgur.com/qOvRJkn.webp Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Ja kupie No Man Sky dopiero po ograniu Rise Of TR. Wiec polecam zaczekac spokojnie z miesiac i olac te gameplaye. Dzis cena 249 a za miesiac komus sie znudzi a ty bedziesz bawic sie tak samo ale za rozsadna cenę. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Chłopaki, jest w tej grze mapa na poziomie planety? jedyna mapa to mapa galaktyki, na poziomie układu gwiezdnego albo planety są co najwyżej znaczniki "pływające" po świecie które wskazują różne rzeczy do zrobienia albo znalezienia, można zwiększać ich ilość różnymi technologiami Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Czyli jak jakimś cudem spotka się innego gracza to go nie widać? Trochę w ch polecieli w tym temacie. Te wariaty z reedita ciekawe jak im udało się umówić jednym miejscu jak na planecie nie ma mapy a są one gigantyczne. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Umówili się na stacji kosmicznej, polskie strony źle tłumaczą. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 no ale obiecali przecież! Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 ja sie nie dziwie, bluber od zawsze jedno mysli drugie gada 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Ja kupie No Man Sky dopiero po ograniu Rise Of TR. Wiec polecam zaczekac spokojnie z miesiac i olac te gameplaye. Dzis cena 249 a za miesiac komus sie znudzi a ty bedziesz bawic sie tak samo ale za rozsadna cenę. ale wtedy wszystkie planety ci ponazywają ! Gra straci sens ! Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Zupełnie przypadkiem znalazłem miejsce gdzie można zapisać grę bo pojawił się jakiś znacznik ze znakiem zapytania to mówię lecę a tam jakaś wieżyczka i gdyby nie to to pewnie bym wyszedł i stracił wszystko co zdążyłem zrobić. gra sie zapisuje za każdym razem jak wyjdziesz ze swojego statku, nie musisz szukać wieżyczek (chyba że zostawiłeś statek gdzieś daleko), żeby zapisać wystarczy wejść na sekunde do statku i wyjść 1 Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Grę kupię na pewno, ale nie za taką cenę. Gdyby było co robić w multi, jakieś fajne misje etc to byłoby super. Trochę nie wykorzystany potencjał, aczkolwiek sama eksploracja najwyraźniej spełnia wymagania. Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Zupełnie przypadkiem znalazłem miejsce gdzie można zapisać grę bo pojawił się jakiś znacznik ze znakiem zapytania to mówię lecę a tam jakaś wieżyczka i gdyby nie to to pewnie bym wyszedł i stracił wszystko co zdążyłem zrobić. gra sie zapisuje za każdym razem jak wyjdziesz ze swojego statku, nie musisz szukać wieżyczek (chyba że zostawiłeś statek gdzieś daleko), żeby zapisać wystarczy wejść na sekunde do statku i wyjść Cenna uwaga. Wczoraj z obowiązku pójścia spać nie zdążyłem wylecieć jeszcze z planety ale dzisaj po powrocie z pracy już zacieram ręce bo kupiłem na psstore i ten statek od razu mam gotowy. Co ciekawe wczoraj padło połączenie gry z serwerami i wygląda na to, że można grać po odłączeniu konsoli od neta. Fajnie jakby jeszcze hello games ustosunkowało się oficjalnie na fb czy innym twiterze co do braku możliwości zobaczenia innych osób bo była inna gadka więc powinni się wytłumaczyć aby była jasność. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Czy gra jest po polsku? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 (edytowane) Tak P.S. Jeśli Sony jest wydawcą to według ich wytycznych gra musi mieć lokalizację w PL. Edytowane 10 sierpnia 2016 przez Kyo Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Oni mają jakieś problemy z serwerami? Pogram trochę i zaraz kółko w options robi się czerwone i tekst, że nie da się nawiązać połączenia. Cytuj
okens 541 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Pierwsze oceny No Man's Sky: PurePlayStation (recenzja bez patcha premierowego) 8/10 Jim Sterling 5/10 StarBurstMagazine 5/10 WeGotThisCovered 3.5/5 CriticalHits 5/10 Bierta na premiere bez popity Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Już wziąłem. Nie szczela się. Would not bang. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 I jak Panowie jest tak czerstwo jak to opisują ludzie? Czy mamy piękna przehajpowaną porażkę tak jak w przypadku Spore'a? Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 No po niektórych recenzjach, a sądząc, że nie są to na złośliwość, to za taką cenę to gra jest niestety do zaorania, dobrze że się nie dałem hajpowi i tak kasa pójdzie na inne lepsze gry, Tomb Raider albo FF Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi