Skocz do zawartości

No Man's Sky

hav7n

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Zwiastun nowego update - o matulo :obama:

Tej grze zrobiono wybitną krzywdę, że wypuszczono na rynek w takiej formie jak była na premierę. Jakby twórcy zaczęli od Wczesnego Dostępu to cała sieć mlaskała by uszami jacy to oni nie są fajni i jak dbają o społeczność. 

Gra jest jeszcze w letniej wyprzedaży za 61 zł, więc to chyba dobry moment na kupno.

Edytowane przez Cedric
  • Plusik 1
Opublikowano

robi sie ciekawie, poprzedni update przyciągnął mnie do gry na pare godzin ponownie, i wczesniejszy też na pare godzin. w sumie jak jeszcze troche poprawią to można by zrobic nowego sejva i pograć tak jak powinno sie było grać juz na starcie (a na starcie ze 40h grałem mimo że było biednieee)

Opublikowano

Ja po tych aktualizacjach wezmę na 100%. Myślę jednak nad wersją PC więc pewnie upgrade kompa się przyda. Fajnie że jednak chcą coś z tej gierki zrobić.

Z tego co się orientuję to nms odpali nawet na słabszym sprzęcie. 

Opublikowano

No właśnie ja też PC tyle że wacham się nad NMS albo Elite Dangerous.

Zależy czego chcesz od gierki. Fajnie, że to NMS wspierają i gra się wciąż rozwija, jednak próbowałem jakiś czas po poprzednim dużym patchu i dla mnie ta gra wciąż jest pusta. Ja tam bym się skłaniał ku E:D patrząc na to jak się forumek z tą gierką bawi, ale to już moja subiektywna opinia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gram w NMS teraz jak opętany heh :whistling: dużo pobocznych aktywności, questy do wzięcia od brokera w stacjach kosmicznych albo frachtowcach, poprawione latanie statkiem. Są też nowe statki, najfajniejsze to takie latające S-klasowe statko-kule Geków. Gram bo po zmianach gra nabrała świeżości. Poza tym już tylko kilka exploracyjnych trofików brakuje mi do platyny, chcę tą grę mieć za sobą (achievmentowo) aby sobie spokojnie ogrywać kolejne tytuły.

Opublikowano

Gierka zakupiona:) specyficzna Ale wlasnie na to sie nastawialem, tylko te wszystkie dialogi z obcymi formami życia (tymi które mówią naszym jezykiem) sa dosyć enigmatyczne i tajemnicze, ze ciężko sie połapać o co tak naprawdę chodzi.

Opublikowano

Ale to doczytywanie tekstur to masakra. Druga rzecz to stateczek za wolno lata będąc na planecie. Trzeba wbijac w kosmos, odpalac silnik pulsacyjny i wtedy doleciec do punktu w kilkanascie sekund, bo normalnie trwaloby to kilka minut.

Niemniej przynajmniej jest teraz co robić