Sasquatch 7 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Mimo premiery Vity zabrałem się za ostre granie na psp. Chciałbym zapytać Brać konsolową czy również w Waszych modelach przenośniaków zaślepka slotu od memory stick'a po zamknięciu pozostaje luźna (nieprzylegająca twardo do plastikowej ramy konsoli). Prosiłbym o wnikliwe badania w tej kwestii bowiem chwilowo nie mam większych problemów ;-) Pozdrawiam Cytuj
karmaster 362 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 W mojej nie jest luźna. (PSP 3000) Cytuj
Plugawy 3 682 Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 Mimo premiery Vity zabrałem się za ostre granie na psp. Chciałbym zapytać Brać konsolową czy również w Waszych modelach przenośniaków zaślepka slotu od memory stick'a po zamknięciu pozostaje luźna (nieprzylegająca twardo do plastikowej ramy konsoli). Prosiłbym o wnikliwe badania w tej kwestii bowiem chwilowo nie mam większych problemów ;-) Pozdrawiam moja zaczęła lekko odchodzić odkąd zacząłem się nią bawić podczas loadingów 1 Cytuj
Stoki Chan 1 Opublikowano 28 grudnia 2013 Opublikowano 28 grudnia 2013 w moim psp 1003 trzyma sie mocno i solidnie , więc Twoja jest już chyba trochę wyrobiona Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi