Skocz do zawartości

Godzilla

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 571
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
w obsadzie m.in. Mr White joł.

właśnie to samo chciałem napisać :P

widać że poszli w bardziej klasyczny japoński wygląd gozilli, ale co dalej? oprocz zniszczonego miasta to wiele nie pokazali o co będzie chodzic w filmie, jak będą walczyć z potworem?

chociaż w sumie trailer calkiem intryguje

Opublikowano

Podobnie jak ty Royal zlałem się w spodnie jak zobaczyłem zwiastun.

Opublikowano

Trailer świetny, jaram się! Ten początek ze skokiem i potem widok na zniszczone miasto, genialne! Potwór wygląda bardzo dobrze.

Opublikowano (edytowane)

początek trailera mega, stanął dla mnie podczas tego skoku (pewnie navy seals), pieknie to wygląda.

zobaczymy, chociaż pewnie i tak wyjdzie chvjnia

yo

Edytowane przez sosnaa
Opublikowano

Wielki plus za wygląd stwora. Niestety na trailerze przez 99% czasu widzimy dzielnych amerykańskich żołnierzy. Obawiam się tylko tego, ze to bedzie kolejny hołd dla usa

Opublikowano

Wyjaśnij

to I trailer a tak tylko amerykańskiej flagi nie pokazano, bo kolorystyka jest szara i niebiesko-czerwony srednio wygląda. Nie chce (pipi) pokroju batelszip

Opublikowano

zwiastun super, oby jednak nie wyszła z tego szmira w stylu, młoda Olsen z ojcem, jakimś naukowcem i armią US ratuje świat od Godzilli. Niestety w takich typu produkcjach zaskakująco często scenarzyści wpadają na takie zaskakujące pomysły :/ No i obowiązkowo 1000ton gruzu upadających centrymetry obok głównych bohaterów included.

zobaczymy co to bedzie, na razie duzy plus za wyglad stworka, niebo a ziemia w porownaniu do profanacji jaszczuro t-rexa

Opublikowano

zwiastun super, oby jednak nie wyszła z tego szmira w stylu, młoda Olsen z ojcem, jakimś naukowcem i armią US ratuje świat od Godzilli. Niestety w takich typu produkcjach zaskakująco często scenarzyści wpadają na takie zaskakujące pomysły :confused: No i obowiązkowo 1000ton gruzu upadających centrymetry obok głównych bohaterów included.

Przecież generalnie na tym powinien polegać film o Godzilli, prawda?

Opublikowano

Jeśli zrobią USA vs Godzilla, gdzie na końcu wpuszczą łódź podwodną do brzucha i zdetonują atomówkę to będzie efektowna lipa. Gdyby jednak to były losy bezradnych w obliczu króla potworów ludzi na różnych szczeblach, gdzie sukcesem będzie odegnanie chodzącego kataklizmu i przeżycie, będzie wyśmienicie.

Byłem nastawiony pozytywnie do tego filmu, po tym jak twórcy zapowiedzieli, że będzie miał w sobie cząstkę z ducha pierwszego filmu. Na razie jestem spokojny, nawet jak wyjdzie kicha na co się nie zapowiada, to najwyżej obluka się dla efektów ripa.

Opublikowano (edytowane)

No bo na podstawie proporcji w trailerze ty juz wnioskujesz calosc filmu, to tak jakbym ja na podstawie zwiastuna X-men DOTFP pisal ze sie bedzie opieral o Profesora X i Magneto.

dlatego napisałem, że "mam pewne obawy" a nie "(pipi) (pipi) ale to będzie amerykansko patriotyczny szit" i nie obastawiam całości a wyraznie pisalem o trailerze i jakoś daleko nie odbiegłem od tego, że 99% trailera jest o amerykańskich marines

Edytowane przez gekon
Opublikowano

kanabis: będzie nowy dżurasik. w 2015. "jurrasic world" się nazywa, ma być bezpośrednią kontynuacją drugiej części i reżyseruje autor zaje.bistego "safety not guaranteed".

Opublikowano (edytowane)

Moim skrytym marzeniem jest iść do kina na film z dinozaurami. Marzyłem o tym od dziecka. Tak jak o kupnie Dodge Vipera GTS Coupe niebieskiego z dwoma białymi paskami

Edytowane przez kanabis