Opublikowano 11 grudnia 201311 l w obsadzie m.in. Mr White joł. właśnie to samo chciałem napisać widać że poszli w bardziej klasyczny japoński wygląd gozilli, ale co dalej? oprocz zniszczonego miasta to wiele nie pokazali o co będzie chodzic w filmie, jak będą walczyć z potworem? chociaż w sumie trailer calkiem intryguje
Opublikowano 11 grudnia 201311 l mnie bardziej ciekawi czy będzie drugi potwór, jedno ujęcie jeszcze z teasera pozwala tak sądzić
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Trailer świetny, jaram się! Ten początek ze skokiem i potem widok na zniszczone miasto, genialne! Potwór wygląda bardzo dobrze.
Opublikowano 11 grudnia 201311 l początek trailera mega, stanął dla mnie podczas tego skoku (pewnie navy seals), pieknie to wygląda. zobaczymy, chociaż pewnie i tak wyjdzie chvjnia yo Edytowane 11 grudnia 201311 l przez sosnaa
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Wielki plus za wygląd stwora. Niestety na trailerze przez 99% czasu widzimy dzielnych amerykańskich żołnierzy. Obawiam się tylko tego, ze to bedzie kolejny hołd dla usa
Opublikowano 12 grudnia 201311 l Wyjaśnij to I trailer a tak tylko amerykańskiej flagi nie pokazano, bo kolorystyka jest szara i niebiesko-czerwony srednio wygląda. Nie chce (pipi) pokroju batelszip
Opublikowano 12 grudnia 201311 l No bo na podstawie proporcji w trailerze ty juz wnioskujesz calosc filmu, to tak jakbym ja na podstawie zwiastuna X-men DOTFP pisal ze sie bedzie opieral o Profesora X i Magneto.
Opublikowano 12 grudnia 201311 l zwiastun super, oby jednak nie wyszła z tego szmira w stylu, młoda Olsen z ojcem, jakimś naukowcem i armią US ratuje świat od Godzilli. Niestety w takich typu produkcjach zaskakująco często scenarzyści wpadają na takie zaskakujące pomysły No i obowiązkowo 1000ton gruzu upadających centrymetry obok głównych bohaterów included. zobaczymy co to bedzie, na razie duzy plus za wyglad stworka, niebo a ziemia w porownaniu do profanacji jaszczuro t-rexa
Opublikowano 12 grudnia 201311 l zwiastun super, oby jednak nie wyszła z tego szmira w stylu, młoda Olsen z ojcem, jakimś naukowcem i armią US ratuje świat od Godzilli. Niestety w takich typu produkcjach zaskakująco często scenarzyści wpadają na takie zaskakujące pomysły :confused: No i obowiązkowo 1000ton gruzu upadających centrymetry obok głównych bohaterów included. Przecież generalnie na tym powinien polegać film o Godzilli, prawda?
Opublikowano 12 grudnia 201311 l Jeśli zrobią USA vs Godzilla, gdzie na końcu wpuszczą łódź podwodną do brzucha i zdetonują atomówkę to będzie efektowna lipa. Gdyby jednak to były losy bezradnych w obliczu króla potworów ludzi na różnych szczeblach, gdzie sukcesem będzie odegnanie chodzącego kataklizmu i przeżycie, będzie wyśmienicie. Byłem nastawiony pozytywnie do tego filmu, po tym jak twórcy zapowiedzieli, że będzie miał w sobie cząstkę z ducha pierwszego filmu. Na razie jestem spokojny, nawet jak wyjdzie kicha na co się nie zapowiada, to najwyżej obluka się dla efektów ripa.
Opublikowano 12 grudnia 201311 l No bo na podstawie proporcji w trailerze ty juz wnioskujesz calosc filmu, to tak jakbym ja na podstawie zwiastuna X-men DOTFP pisal ze sie bedzie opieral o Profesora X i Magneto. dlatego napisałem, że "mam pewne obawy" a nie "(pipi) (pipi) ale to będzie amerykansko patriotyczny szit" i nie obastawiam całości a wyraznie pisalem o trailerze i jakoś daleko nie odbiegłem od tego, że 99% trailera jest o amerykańskich marines Edytowane 12 grudnia 201311 l przez gekon
Opublikowano 12 grudnia 201311 l Mega. Godzilla zawsze na propsie. Jakiś nowy jurajski park też by sie przydał
Opublikowano 12 grudnia 201311 l kanabis: będzie nowy dżurasik. w 2015. "jurrasic world" się nazywa, ma być bezpośrednią kontynuacją drugiej części i reżyseruje autor zaje.bistego "safety not guaranteed".
Opublikowano 12 grudnia 201311 l Moim skrytym marzeniem jest iść do kina na film z dinozaurami. Marzyłem o tym od dziecka. Tak jak o kupnie Dodge Vipera GTS Coupe niebieskiego z dwoma białymi paskami Edytowane 12 grudnia 201311 l przez kanabis