Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Podzielam poniekąd zdanie Tokara aczkolwiek jestem zaślepiony wizją wielkiego ekranu i artystycznego roz.pie.rdolu, który wgniecie mnie w fotel. 

• Odpowiedzi 571
  • Wyświetleń 103,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano
4 godziny temu, Tokar napisał:

Ty no nie wiem. Jakoś tak średnio to wygląda. Wrażenie robi tylko ten pterodaktyl. Na końcu kiedy Godżi i Gidorah lecą na siebie  w ogóle nie czuć ich masy. Fluorescencyjny błękit też tak średnio pasuje do dżilli. Wątki ludzkie na pewno tradycyjnie będą stały na poziomie.

Pterodaktyl robil najmniej, pewnie uszczelo go z f22 albo ta wielka pszczola go dziabnie. Niebieski byl w koncowce 1 wiec musieli to pociagnac.  Znow tez jest scena z gadem na deskach. Niemniej czuje wiekszy potencjal. Ludzie jak zwykle zbyteczni.

Opublikowano

No trochę prawda z tym kongiem. Tu potężne stwory, ostra napyerdalanka a potem jakaś małpa 1.75 wyskoczy na króla potworów xD

Opublikowano
40 minut temu, Pupcio napisał:

No trochę prawda z tym kongiem. Tu potężne stwory, ostra napyerdalanka a potem jakaś małpa 1.75 wyskoczy na króla potworów xD

Będzie dobrze

source.gif

Opublikowano
W dniu 10.12.2018 o 18:19, MLeKSk napisał:

Już jest :-) Poprzedni stawiał na tajemnicę

Raczej na nudę. :kaz:

Opublikowano

Ten Ghidorah :obama:

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Tylko żeby zadbali o stosowną demolkę otoczenia i jak najwięcej trupów wśród ludzików. :D

Opublikowano

w jedynce godzilli było może z 15 minut na caly film to może teraz będzie go więcej kosztem tych ludzkich smętów

Opublikowano

Seans jedynki w 1080p uświadomił mnie w przekonaniu, że czekam na dwójkę jeszcze mocniej. Czepiłbym się tylko małej ilości ofiar wśród cywili i samych potworów. 

1. Godzilla płynie na głębokości 3000 m by nagle się wynurzyć i chodzić po wodzie? Wtf?

2. Jak potwory robią zadymę w mieście to każdy ich krok powinien nieść za sobą wstrząs. Serio.

3. Godzilla jak wskakuje pod wodę mogłaby robić większe fale. ;)

Opublikowano

Ja już się nabrałem ostatnim razem i żałowałem, dlatego teraz kino odpuszczam, mimo, że rozpierducha zapowiada się konkretna. W sumie to wręcz wygląda tak, jakby twórcy zareagowali na opinie dotyczące jedynki i w kwestii obecności potworasów na ekranie teraz przedobrzyli w drugą stronę. 

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przewiduje takie ciary na seansie że łzy same polecą z oczu. :banderas:

Nowa strona więc :obama:

Edytowane przez Krystyna JJanda

Opublikowano

Czy puszczanie filmu dwa tygodnie po reszcie świata jest u nas normalną praktyką? Równie dobrze mogę obejrzeć u siebie kilka miesięcy później, może nawet spoilery zapomnę do tego czasu.

Opublikowano

Dwa tygodnie to dużo? Chyba ostatnie lata przespałeś pod kamieniem. Taka oscarowa Faworyta miała kilka miesięcy poślizgu, tak samo jak teraz puszczany u nas w kinach Przemytnik jest chyba 4 m-ce do tyłu. Także 14 dni to pikuś i jak ktoś czekał na ten film, to jeszcze chwilę wytrzyma.

Opublikowano

Fakt, nie chadzam zbyt często do kina, na film z Clintem akurat polazłem, ale to nie jest blockbuster, gdzie jak po premierze wejdziesz w internety to wszędzie będą spoilery z tego.

Opublikowano

W przypadku filmów Oscarowych to normalne - wolą poczekać chwilę i do(pipi)ać na plakacie "ZDOBYWCA NAGRODY ZŁOTEGO ZIEMNIAKA NA FESTIWALU W BORNYM SULINOWIE". No bo ludzie pójdą. Godzilla może mieć obsuwę bo sezon blockbusterów letnich jest dość zapchany.

Widzę że detektyw Pikachu wychodzi u nas tego samego dnia co Godzilla na świecie, więc WB nie chce sabotować swojego filmu swoim filmem.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...