Shen 9 635 Opublikowano 17 czerwca 2019 Opublikowano 17 czerwca 2019 Film spoko, tylko wątek ludzki niezbyt ciekawy. Nadal się zastanawiam, jak kurdupel Kong ma się lać z Gojirą 2 Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 17 czerwca 2019 Opublikowano 17 czerwca 2019 Bedzie gryzl po kostkach. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 17 czerwca 2019 Opublikowano 17 czerwca 2019 Nawet sobie sprawdziłem, Godzilla w nowej odslonie ma 120 metrów a Kong 32. Chyba, że walną w Konga atomówką i urośnie. 2 Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 17 czerwca 2019 Opublikowano 17 czerwca 2019 K R Ó L potworów Z A Y E B I E tego szympansa obejszczanego. co do samego filmu to nie jestem zachwycony, wątek ludzi może przemilcze xD ale po trailerach miałem nadzieje że stworki dostaną o wiele więcej czasu na ekranie a jest tak sobie. Jak się nie jest godżiloświrem to w sumie nie polecam 2 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 czerwca 2019 Opublikowano 17 czerwca 2019 6 godzin temu, Shen napisał: Film spoko, tylko wątek ludzki niezbyt ciekawy. Nadal się zastanawiam, jak kurdupel Kong ma się lać z Gojirą W Kongu był niewyrosnietym osobnikiem z tego co pamiętam więc docelowo oba stwory mają być podobnego wzrostu. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 17 czerwca 2019 Opublikowano 17 czerwca 2019 Nie wiem, byly szczątki jego starych i nie wygląda mi to na rozmiar Godzilli. 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 17 czerwca 2019 Opublikowano 17 czerwca 2019 Może cały czas ćwiczy. A tak poważnie to nie ma szans małpiszon, w filmie skrzydło helikoptera przecieło mu skórę, a godzilla to nie wiem czy kiedykolwiek krwawił, w zasadzie tylko pada jak dostaje fange. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 17 czerwca 2019 Opublikowano 17 czerwca 2019 Miały być wspaniałe walki. Znowu nic nie widać, znowu ludzie gadają i krzyczą przez większość czasu. Nara. 1 Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 20 czerwca 2019 Opublikowano 20 czerwca 2019 Byłem wczoraj, chociaż obawiałem się po opiniach w necie. Jednak nie jest tak źle. Jeśli chodzi o potwory to walki w połączeniu z kapitalną muzyką, robią super wrażenie. Dostały więcej czasu niż w pierwszej Godzilli i wyglądają świetnie (Gidorah cudo! Mothra piękna ). Ludzie.. No są, bo muszą być. Są głupi, robią głupie rzeczy i mają tempe gadki. Ale akurat Chandlera i Watanabe lubię więc fajnie że tam byli. W Godzilli z 2014 reżyser miał więcej ciekawych pomysłów, utrzymywał napięcie. Tu już typowy fanservice, ale poszedłem zobaczyć bijące się potwory i to dostałem. 7/10. Ale muza robiła robotę. 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 20 czerwca 2019 Opublikowano 20 czerwca 2019 WĄTEK LUDZKI co to w ogóle znaczy Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 20 czerwca 2019 Autor Opublikowano 20 czerwca 2019 (edytowane) Film dobry, ale rzeczywiście wątek ludzki i dialogi wołają czasami o pomstę do nieba. Nie jest to cringe jak w Pacific Rim, ale jednak. Liczyłem też, że scenariusz nie będzie oparty na starotestamentowych motywach. Szkoda, że napięcie nie jest tak dozowane jak w pierwszej części, ale z drugiej strony scen z Godzilla i innymi potworami jest chyba ze 3-4 razy więcej. Film ewidentnie zrobiony pod fanów jaszczura. 7/10 ode mnie. Edytowane 20 czerwca 2019 przez MaZZeo 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 20 czerwca 2019 Opublikowano 20 czerwca 2019 Kuuuuurrrrrvvaaaaa ja nad morzem a tu o kino trudno. Co najwyżej gofra z owocami. ;/ W następnym tygodniu wracam i od razu do imaxa. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 20 czerwca 2019 Opublikowano 20 czerwca 2019 Wujek po ile fladra? Za tydzien jade i chce sie przygotowac. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 20 czerwca 2019 Opublikowano 20 czerwca 2019 Nie smiej sie. Dzisiaj w tvn bylo, ze ryba 40zl ;F I na koniec wywiad ze wczasowiczami: "nad polskie morze nie jedzie sie oszczedzac". Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 20 czerwca 2019 Opublikowano 20 czerwca 2019 Jak dobrze w takim razie, że za 3 dni jadę na wakacje w Bieszczady. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 20 czerwca 2019 Opublikowano 20 czerwca 2019 O to podejrzewam, ze sam bedziesz musial sobie upolowac. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 21 czerwca 2019 Autor Opublikowano 21 czerwca 2019 A czy Godzilla vs Kong jest w 100% potwierdzony? bo po bardzo średnim box office najnowszego jaszczura mogą zawiesić projekt. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 No data premiery jest ustawiona na 13 marca 2020, a film jest w etapie postprodukcji więc raczej dziwne by było jakby na tym etapie zawiesili projekt. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 25 czerwca 2019 Opublikowano 25 czerwca 2019 (edytowane) No szkoda że 3 film nie utrzymal jakości, nawet Vera nie pomogła, a w sumie była jednym z czynników co film popsuła. CAŁA warstwa z aktorami do wywalenia, po prostu tragedia, nie wiem ile razy była scena w którym pojazd w ktorym jechali/plyneli/lecieli zaczyna się trząść. Motyw ze spadaniem tony beotnu obok bohatera, helikopter zwisajacy na skrzydle spadajacy w ostatniej chwili, i wreszcie to yebane przetrwanie wyburzenia w wannie, za dużo dla mnie. Za to efekty świetne, potwory fajne, Godzilla spoko, muzyka spoko. No szkoda Edytowane 25 czerwca 2019 przez milan Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 czerwca 2019 Opublikowano 25 czerwca 2019 Burak jęczysz. Idę w czwartek imax jak będzie taka lipa to odszczekuje co napisałem wyżej. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 26 czerwca 2019 Opublikowano 26 czerwca 2019 Czyli film spoko tylko ludzie ku.rwy. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 czerwca 2019 Opublikowano 27 czerwca 2019 (edytowane) Burak chyba oglądał to w jakimś Heliosie a nie w IMAX 4dx. Wiadomo, że cringe akcji z ludźmi będzie sporo i będą luźne, głupie reakcje bohaterów, komentarze itp. To, na co jednak należało zwrócić uwagę to GODZILLAi inne potwory, które IMO były genialnie zrobione a sam rozp.i.er.dol prezentował się epicko. Muzyka i efekty dźwiękowe mnie wyruchały na wylot - zaliczyłem audio wizualny orgazm. Zlewam motywy ekoterrorystów czy idiotyczne reakcje czy zachowania - szedłem na walkę o tytuł króla potworów i się nie zawiodłem. Warto też było zostać trochę dłużej po zakończeniu filmu. W 2020 będę z pewnością również w IMAX. Dla mnie to jest mocarne 7/10 a jak ktoś jest fanem gada i całego uniwersum może oczko dorzucić na luzie. Polecam tylko w IMAX. Doczepiłbym się do słabo pokazanej destrukcji miasta i mało ofiar wśród ludzi ale wymóg kategorii wiekowej do kina. Coś za coś. Edytowane 27 czerwca 2019 przez Krystyna JJanda Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 27 czerwca 2019 Opublikowano 27 czerwca 2019 3 godziny temu, Krystyna JJanda napisał: Burak chyba oglądał to w jakimś Heliosie a nie w IMAX 4dx. Wiadomo, że cringe akcji z ludźmi będzie sporo i będą luźne, głupie reakcje bohaterów, komentarze itp. To, na co jednak należało zwrócić uwagę to GODZILLAi inne potwory, które IMO były genialnie zrobione a sam rozp.i.er.dol prezentował się epicko. Muzyka i efekty dźwiękowe mnie wyruchały na wylot - zaliczyłem audio wizualny orgazm. Zlewam motywy ekoterrorystów czy idiotyczne reakcje czy zachowania - szedłem na walkę o tytuł króla potworów i się nie zawiodłem. Warto też było zostać trochę dłużej po zakończeniu filmu. W 2020 będę z pewnością również w IMAX. Dla mnie to jest mocarne 7/10 a jak ktoś jest fanem gada i całego uniwersum może oczko dorzucić na luzie. Polecam tylko w IMAX. Doczepiłbym się do słabo pokazanej destrukcji miasta i mało ofiar wśród ludzi ale wymóg kategorii wiekowej do kina. Coś za coś. Lepsze od sharkanado? Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 27 czerwca 2019 Opublikowano 27 czerwca 2019 Imax 4d? Te ruchome fotele i pryskanie woda przy scenach z woda? Nie dzieki. Bylem raz i szalu ni ma. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi