Opublikowano 28 czerwca 20195 l Świetny był kadr w którym było widać Godzillę i Gidorę w całej okazałości, szkoda tylko, że przez 2 sekundy, bo po chwili w kadr wleciał samolocik i zasłonił caly widok. Taki był właśnie cały ten film. Niby wizualnie fajny, ale zawsze coś przeszkadzało.
Opublikowano 6 lipca 20195 l Moim zdaniem fajny efekt ukazania walki z perspektywy ludzi, widać skale tytanów i nie jest to tak oklepane w kinie. Ale zoomy na '' twarz'' godzilli i jej mimika to jakieś kino klasy B. Spoiler głośniki na stadionie o zasięgu globalnym i nuke w lodówce tyrystycznej. Godzilla ginie co chwile. Ogólnie wiecej głupot niż w jedynce która pomimo mniejszej ilości akcji jest dla mnie nieco lepszym filmem.
Opublikowano 18 lipca 20204 l Było chyba w Kong: Skull Island gadane, że małpa to młodzik i rośnie jeszcze ale i tak nie brałbym tego arta jako pewniak. W końcu na pudełku z figurkami znaleziony. Niemniej proporcje muszą być więc i tak dostosują wielkość goryla do gada.
Opublikowano 18 lipca 20204 l 24 minuty temu, Square napisał: Albo ten Kong jakiś taki za duży, albo Godzilla za mała. No ten Kong z filmu tłumaczyli że to młodziak i jeszcze podrośnie do starcia z Godzilla
Opublikowano 18 lipca 20204 l W dniu 17.06.2019 o 22:34, Shen napisał: Nie wiem, byly szczątki jego starych i nie wygląda mi to na rozmiar Godzilli. to tyle jesli chodzi o jego starych Moze zmutuje, albo maja to w dupie i w ogole tego nie wytlumacza
Opublikowano 18 stycznia 20214 l No i czekam, niedawno obejrzałem dwie "nowe" części Godzilli na Netflix, to trójeczka wjedzie na premierę.
Opublikowano 22 stycznia 20214 l Przewidujecie jakis plot twist w stylu: Spoiler - G i KK walcza pierwsze 1/3 filmu a potem na scene wchodzi nowy przeciwnik i jednocza sily - G i KK walcza caly film a w ostatnich minutach na scene wchodzi nowy przeciwnik i jednocza sily w sequelu Bo ja nie widze zeby sie napier.dalali ot tak bez powodu (ciekawe jak zawiazuje sie akcja tej bitki). Chyba ze to tylko spin off i nic tu nie jest kanoniczne, wiec jeden moze zginac a i tak pojawic sie w sequelu swoich filmow.
Opublikowano 22 stycznia 20214 l Chuj wie jak w ogóle ma wyglądać przyszłość tego uniwersum, bo filmy ledwo co się zwracały jeśli w ogóle, ale obstawiam tą pierwszą opcję ze spoilera. Oni też chyba planowali jakiś crossover z Pacific Rim
Opublikowano 24 stycznia 20214 l Jestem rozczarowany. Jednak Godzilla ten zły. Ogólnie liczyłem na jakiś fajny team up.
Opublikowano 24 stycznia 20214 l Tak samo kolorystyka w końcówce to wygląda jak Pacific Rim. Może wyje.bia w końcówce z portali xd
Opublikowano 24 stycznia 20214 l Godzilla zmalała czy Kong urósł? Pada tekst że Godzille coś prowokuje. Może jednak będzie ktoś trzeci i połączą siły na ostatnie 15 minut filmu.
Opublikowano 24 stycznia 20214 l W dniu 18.07.2020 o 22:07, Farmer napisał: Było chyba w Kong: Skull Island gadane, że małpa to młodzik i rośnie jeszcze ale i tak nie brałbym tego arta jako pewniak. W końcu na pudełku z figurkami znaleziony. Niemniej proporcje muszą być więc i tak dostosują wielkość goryla do gada. You were saying ... 1m28sek na zwiastunie.