Snake_Plissken 943 Opublikowano 8 września 2023 Opublikowano 8 września 2023 Nieźle to wygląda, może aktywuję dla tego serialu w listopadzie Apple TV+ za posiadanie PS5. Cytuj
Shen 9 693 Opublikowano 8 września 2023 Opublikowano 8 września 2023 Wyglada elegancko, efekty lepsze niż w ostatnich filmach mcu. Obsada tez ciekawa. Nawet nie wiedzialem, ze cos takiego powstaje. Byle proporocje scen z potworami i ludzmi były odpowiednie. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 8 września 2023 Opublikowano 8 września 2023 John Goodman i Kurt Russell, podoba mi się taka obsada. Chyba w końcu będę musiał się przekonać do apki. Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 8 września 2023 Opublikowano 8 września 2023 Czekam. Chyba do tego czasu odświeżę sobie amerykańską Godzillę. Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 14 października 2023 Opublikowano 14 października 2023 Jest drugi zwiastun: Cytuj
Shen 9 693 Opublikowano 14 października 2023 Opublikowano 14 października 2023 Hype, z seriali czekam najbardziej na to i na nowy sezon Reachera. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 23 października 2023 Opublikowano 23 października 2023 W dniu 4.09.2023 o 09:08, Faka napisał: Wygląda spoko, zero amerykańców, same żółtki, widać wrócili do korzeni, jak to kiedyś bywało. przede wszystkim zdaje sie byc to powrot do oryginalu, czyli do depopulacji. Przeciez mozna dostac na leb, od dekad ratowania swiata przez amerykancow, lub dla odmiany, ratowania amerykancow przed innymi kaiju. Japonczycy powinni nakrecic czesc w ktorej jaszczur wychodzi na brzeg Los Angeles i zmiata ta zaraze z powierzchni Ziemii Cytuj
Pupcio 18 648 Opublikowano 3 listopada 2023 Opublikowano 3 listopada 2023 Ta końcówka nie mogę się doczekać pana jaszczura Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 3 listopada 2023 Opublikowano 3 listopada 2023 Prawilna Godzilla tam skąd się wywodzi, czyli prosto z Japonii. Amerykańskie wersje jednak bledną przy tej wersji, na dodatek zła Godzilla, będzie oglądane. Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 9 listopada 2023 Opublikowano 9 listopada 2023 Podobno trafi do naszych kin 1 grudnia. Jeśli tak, to się wybiorę. 1 Cytuj
Pupcio 18 648 Opublikowano 17 listopada 2023 Opublikowano 17 listopada 2023 Już dawno nie miałem takiego hajpu na film. A ten amerykański serial dla dzieci o amerykańskim godzilli kiedy rusza? 1 Cytuj
Shen 9 693 Opublikowano 17 listopada 2023 Opublikowano 17 listopada 2023 3 minuty temu, Pupcio napisał: Już dawno nie miałem takiego hajpu na film. A ten amerykański serial dla dzieci o amerykańskim godzilli kiedy rusza? dziś 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 listopada 2023 Opublikowano 17 listopada 2023 Czekam jak już dawno. Cytuj
Pupcio 18 648 Opublikowano 17 listopada 2023 Opublikowano 17 listopada 2023 Obejrzałem pierwszy ep, dupy nie urwało ale pewnie obejrze całość. Narazie niezbyt podoba mi się to skakanie w czasie co chwile i główna chinka mega wkurwia. I wgl serial sprawia wrażenie jakby było dlc do filmów gdzie do scen z potworami doklejają nowe sceny z aktorami, dziwnie się to ogląda Cytuj
Shen 9 693 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 Bardzo przyjemny serial po dwóch odcinkach. Dobre uzupełnienie lore uniwersum filmowego. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 Jak ja bym teraz chciał tak pełnometrażowy prequel do godzilli o młodości jaszczura: Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano 29 listopada 2023 Opublikowano 29 listopada 2023 Na początku się cieszyłem z crossovera z Kongiem. A teraz już tak średnio. Znów Godzilla będzie podgrywką do małpiszona Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 114 Opublikowano 30 listopada 2023 Opublikowano 30 listopada 2023 "Godzilla Minus One" (2023) - nieoczekiwany, jeśli chodzi o polskie realia premier kinowych, film. O takim specyficznym, i to nie amerykańskim, nie hollywoodzkim obrazie, to można by powiedzieć ,,Świętej Pamięci". A to dlatego, że filmy azjatyckie z gatunkiem fantasy/fantastyczno-naukowym w tle przeważnie schodzą na bardzo, bardzo daleki plan, jeśli chodzi o tę emisję kinową w Polsce, nawet jeśli chodzi o dostępne u nas stacje/platformy VOD/Streamingowe. Na tego rodzaju usługach, to widz globalny raczej uświadczy więcej polityczno-dramatycznych lub horrorowych filmów bądź seriali, a najwięcej ,,dram" i obyczajówek azjatyckich: koreańskich, chińskich, japońskich. Nie powiem, jaram się jak Fretka Jeremiaszem tą jaońską kinową "Godzillą", tym bardziej, że film zadebiutuje również w polskich sieciach kinowych, ale z tego, co się dowiedziałem: na razie jedynie w Multikinie, i to w wąskim oknie emisji (pewnie 2, 3 dni i po sprawie), potem zapewne w jakichś pokazach typu ,,wydarzenia specjalne", ,,Offowe czwartki" etc. w tej sieci i Heliosie również. Jakby się udało to ogarnąć, wstrzelić z planami w wypad na ten film! Ale by to było! Skoro zwiastun robił kapitalną robotę, to sam film (idą opinie, że jest to naprawdę kawał widowiska!) musi być wyjątkowy! Przykładowy piątek 1 gr.2023, w Multikinie. Sprawdźcie sobie w okolicy u Was, czy nie grają tego filmu! Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 (edytowane) Ja uderzam jutro. Czekałem bardzo i liczę na solidne widowisko. Edytowane 1 grudnia 2023 przez Amer Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 Obejrzane. Bardzo dobry film o powojennej Japonii próbującej odeprzeć atak jaszczura. Dobrze zrealizowany, świetne udźwiękowienie, przyzwoite CGI. Godzilla jest dosyć przerażająca, te oczy... no szacunek. Aktorstwo typowo japońskie, ktoś albo to lubi albo nie, mnie osobiście podpasowało. Lepsze niż amerykańskie produkcje. 2 1 Cytuj
Shen 9 693 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 U mnie kurwy nie grają ani w heliosie ani w studyjnym, a się nakręciłem i chciałem jutro iść Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi