LukeSpidey 929 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja Bo leży tylko na japońcu. W ogóle śmieszne są te ludziki z Japonii. Ich film zdobywa Oscara za najlepsze efekty tym samym wystawiając na pośmiewisko ogromne budżetowe kolosy z Hollywood. Do tego ten film jest o ich kultowym potworze i zamiast promować go na całym świecie to oni wypuszczają go tylko dla swoich. Gdzie tu logika? Cytuj
Shankor 1 609 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja Oni to robią dla siebie. Nie dla pieniędzy. Nikt tam nie roztrwonił pieniędzy, zrobili najlepiej jak umieli, podchodząc do tematu ambicjonalnie. Zachód tego nigdy nie zrobi i dlatego produkują srakę dla młodzieży. 2 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja Co nie znaczy, że nie mogą podzielić się tym ze światem. Ale to Japonia, czyli dla Europejczyk stan umysłu. Muszę się uzbroić w cierpliwość, bo nie zamierzam oglądać pirata. Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja Ja byłem w kinie to oglądając pirata wyzerowałem ich zysk Niech się nauczą w końcu w premiery, mamy 2024 rok do chuya a ci pewnie faxem przesyłają te filmy Cytuj
Shankor 1 609 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja Faktem jest, że zarówno w kinach, jak i teraz ciężko jest film znaleźć i obejrzeć. Zastanawiam się czy nie ma tu jakiś dziwnych umów związanych z bliską premierą Godzilla x Kong. Cytuj
drozdu7 2 786 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja Ale filmik fajny muszę przyznać, chociaż chciałoby się więcej samego potwora. A już we wtorek chyba na Apple TV ląduje amerykański team up z malpą Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja Król potworów x śmierdzący przerośnięty małpiszon już w jakości HIGH DEFINITION Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Obejrzałem i dla mnie zdecydowanie najgorszy film z całej tej serii. Wątek ludzki wiadomo ściek i jest bo być musi najgorszy jest w nim ten murzyn z poprzedniej części bo tutaj podkręcili jego bezbectwo na max, ciężko to się ogląda. Jeśli chodzi o walki stworków to przyjemnie się to ogląda ale nie jestem fanem tego montażu, no strasznie chaotycznie pracowała ta kamera i oczywiście film znowu skoncentrowany na tym obsranym koczkodanie a godzilli tyle co kot napłakał. Można obejrzeć/10 dopóki będę dostawał obok tego taką godzille minus one to nie przeszkadza mi druga seria z jaszczurem skoncentrowana na bitce Cytuj
PiotrekP 1 781 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Czyli od Godzilli 2014 i Wyspy Czaszki leci w dół linią pionową. W sumie ziobro zaskoczenia. Cytuj
MacLeSkr 30 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja "Godzilla Minus One" pojawił się na Netflixie! Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Na głównej nie widzę ale wyszukiwarka pokazała. Kurła z dubbingiem jest Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Mi ten film pokazał się w belce nowości. Spoko weekend, pod wieczór się włączy zamiast niezniszczalnych. Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Dajcie znać jak wam siadł potężny jaszczur Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca 6 godzin temu, Pupcio napisał(a): Dajcie znać jak wam siadł potężny jaszczur Siadł elegancko. Stara dobra Godzilla, okres wojenny też lepszy niż współczesny. Fabuła, wątki ludzkie, wątek jaszczurki w sam raz. No po prostu dobry film w starym stylu. Nie wiem jak oni to wszystko dopięli w 15 baniek budżetu efekty momentami nie ustępowały niczym filmom z hollywood. widać że film robiony sercem a nie księgowym. 1 Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca Alez to było dobre kino ! Oprawa wizualna jak na budżet oczywiście top, ale nie wiem czy ścieżka dźwiękowa jak i efekty jej nie przebiły, to już kozak brzmiało na zestawie 5.1 Fabularnie siadło idealnie, oczywiście momentami pojawiły się głupotki ale umówmy się - to jest produkcja z kaiju i pewnych rzeczy nie przeskoczymy. Nie pamiętam kiedy mi tak szybko zleciały 2h filmu, byłem wręcz rozczarowany, że to już koniec. Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca Oj w kinie udźwiękowienie robiło mega robotę przy niektórych scenach Cytuj
Plugawy 3 682 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Wynudził mnie ten Minus One. Nie wiedziałem o co chodzi, bo nie oglądałem wcześniej trailerów i nastawiłem się na akcyjniaka. A to okazało się pseudo ambitne klassik japana kino. Dobrze że do kina nie poszedłem jak grali. Tylko dla koneserów. 1 3 1 Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia Obejrzałem w końcu. Film za niecałe 15 baniek, a efekty i scenografie na bardzo dobrym poziomie, dla porownania jeden 30 minutowy odcinek She hulk kosztował srednio 25 baniek. Niech się uczą w tej ameryce od Japończyków, jak nie przepalac kasy. Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada C0rwa ale będzie o pieniążki tym razem martwić się nie musi więc mam nadzieje że nie odjebie maniany po genialnym minus one Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi