Skocz do zawartości

Godzilla

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 571
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pały rendżerów to burgerowa zrzynka z produkcji Toku jakie japońce tłuką od dekad, polecam poczytać o tamtejszym przemyśle.

Co do Godzilli, to największą wpadką dla mnie był... jej syn. Jakie to było słabe, nawet jako szczyl byłem zażenowany.

minya.jpg

Opublikowano (edytowane)

Chyba nie tak wyglądał... ja pamiętam z części ze Spacegodzilla i Destruktorem takiego Juniora.

LittleGodzilla.jpg

EDIT: połaziłem sobie po godzilla wiki i znalazłem gifa z jakiegoś wycieku, widać dobrze stwora

American_Godzilla.gif

+ art

367px-American_Godzilla_Full_View.jpg

Oraz znalazłem info że w filmie ma walczyć z jakimiś dwoma innymi potworami. Ale raczej nie żadnymi znanych z japońskich filmów

640px-Godzilla_Trailer_4.png

Edytowane przez MaZZeo
Opublikowano

Ta z gifa nawet ok. Ja musze powiedzieć że mi sie ta godzilla "amerykańska" naprawde bardzo podobała, takie bardziej "dinozaurowe" podejscie mi by pasowało i nie musza za wiele zmieniać

• Plusik 3
Opublikowano

Również lubię wersję USA, duża w tym pewnie robota sentymentu, ale i dziś przyjemnie się to ogląda. No ale ja nie jestem fanatykiem oryginału.

Na nową wersję czekam, oby nie skupili się za bardzo na pokazywaniu działań jakiejś małej ekipy żołnierzy.

Opublikowano

Ta z gifa nawet ok. Ja musze powiedzieć że mi sie ta godzilla "amerykańska" naprawde bardzo podobała, takie bardziej "dinozaurowe" podejscie mi by pasowało i nie musza za wiele zmieniać

Też mam sentyment, ale głównie przez serial :)

bo sam film był głupi w chui :/ ale jako dzieciak się jarałem przez efekty

Opublikowano

Kur.wa przypomniałeś mi. Mam przebłyski że jak byłem bardzo mały jakieś 20 lat temu oglądałem też serial animowany o Godzilli , ale o tej japońskiej. Pamiętam że był zayebisty I musiał leciec na tvp1 albo 2

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ta, Hanna Barbera zrobiła ten serial

O kur.wa, musiałem być naprawde mały

Ja tez to pamietam i piosenke, gadzuki poryl mi glowe jak to teraz ogladalem. ;(((((((

A teraz na rozladowanie napiecia, znam piosenke na pamiec, moge na nastepnym zlocie zaspiewac.

http://www.youtube.com/watch?v=mr5MDE0_vFQ

A nizej prawie jak jataman ale lepiej, kto to pamieta?

http://www.youtube.com/watch?v=hKdMQ3pAEX4&list=PL822C8E22815E8438

Aha - nie wiem co to ma wspolnego z godzilla ale nie interesuje mnie to tak jak postanowienia noworoczne.

Edytowane przez 2razyjot
  • 1 miesiąc temu...
Gość DonSterydo
Opublikowano

Czyli trochę jak Project Monster - Godzilla jako naturalny fenomen.