Skocz do zawartości

Gry które warto zakupić na PSN.

kasuro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gier do ogrania od groma...nieskonczony rayman legends i dragons crown, w tearaway zrobilbym platyne bo strasznie latwa ale nie mam czasu, a jeszcze kusi powrot do multi mercenary ale nie mam kiedy. Z drugiej strony te gry kosztuja po 20zl wiec kusi kupienie jakiejs pozycji "na przyszłość". Najbardziej wlasnie kusi te vt4...pomysle jeszcze...

btw jaka promocja na persone?byla przeciez w ostatnim swiatecznym dealu za 71zl....sam kupilem i juz mam 3,5h nabite ale jak przystalo na jrpg ten czas to byly praktycznie same dialogi z dwoma walkami po drodze i dopiero przed chwila mialem pierwszy krotki dungeon

Opublikowano

no to musisz polowac na play-asia - byla swego czasu kilka razy za jakies 80-90zl. W polsce p4g wyrwiesz pudelkowo najtaniej za 120-130zł. Do mnie promocja z psn byla super, boli jedynie pojemnosc tej gry bo z memorki wyrwala mi 3,2gb. Sobie kiedys powiedzialem ze duze gry beda kupowac tylko w pudelkach(vide mercenary, ktory zajmuje ponad 4gb) ale dla niej zrobilem wyjatek.

btw. vt4 na amazonie taniutki ale co mi z tego jak do polski wysylaja za free od 20 funtow :(

Opublikowano

To i tak sporo, a ja za pudełkowego Killzone dalem 80zł no i kolekcja fizyczna się powiększa, jestem zwolennikiem tego typu kolekcjonowania dlatego, bardzo rzadko kupuje na PSS i tak jak mówiłem są to raczej bardzo mocno przecenione gry lub te, które można kupić tylko tam.

Opublikowano

Killzone nie zajmuje ponad 4 GB Ficus tylko gdzies 3,5 ;)

Killzone nie zajmuje ponad 4 GB Ficus tylko gdzies 3,5 ;)

ale to dopiero chyba po tym ostatnim patchu co zmniejszal jego objetosc. wczesniej z patchami ponad 4gb wazyl i byl rage na necie bo posiadacze kart 4gb niemogli grqc w multi bo patch je odblokowywal

Opublikowano

Karty są teraz tanie więc grać dużo na Vicie i nie posiadać przynajmniej 16gb to trochę celowe utrudnianie sobie życia. Jak kupowałem na premierę to za 16gb właśnie dałem 180zł, a dzisiaj za tyle można mieć 32gb, 16 za stówę można wyrwać.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

gral ktos moze w jaki na vicie?, ktory chodzi najlepiej z trylogii? kiedys odpalilem dwojke i mnie zmrozilo jak framerate siada w miescie...jedynka i trojka tez tak dziadowo sportowane?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

kurcze cos te urzadzenia przenosne maja w sobie, ze pasuja na nie pewne gatunki gier, na ktore na duzych konsolach nawet bym nie spojrzal - przyklad, kupiony w styczniu virtua tenis - no kurcze...fantastycznie mi sie w to gra na vicie, z seria mialem malo wspolnego wiec odtworczosc mi nie grozna i z radoscia pykam sobie po 20min dziennie w multi czy w world tour

Opublikowano

Ktos tam wyzej wspominal o personie. Pudelko mozna wyrwac w progaming za jakas 100 wiec nie tak zle. Tyle ze wiekszosc gier maja z amerykanskiej dystrybucji jak komus nie przeszkadza spoko cena patrzac na inne na rynku. Wie kto gdzie mozna dragons crown lyknac pudelkowe tanio?