sakiu 83 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Opublikowano 30 kwietnia 2014 (edytowane) Mam to samo, same errory, ale tylko raz, po "odkliknięciu" każda opcja u mnie działa. Tak czy siak, czy ktoś to testował? no bez jaj, na każdym moim userze na konsoli musiałem przeklikać się przez połowę menusów, aby dać OK na każdym błędzie jaki mi wyskoczył.... Co do zgrywania filmów na USB, widzę że zgrywa taki jaki został nagrany (FF14 Realm Reborn): Video: MPEG4 Video (H264) 1280x720 29.97fps 7487kbps [V: Video Media Handler [eng] (h264 main L3.1, yuv420p, 1280x720, 7487 kb/s)]Audio: AAC 48000Hz stereo 127kbps [A: Sound Media Handler [eng] (aac, 48000 Hz, stereo, 127 kb/s)] Czyli koniec z shitowym streamem z FB ;p Edytowane 30 kwietnia 2014 przez sakiu Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Opublikowano 30 kwietnia 2014 to najbardziej cieszy. USB musi mieć jakiś specjalny system plikow, utworzone foldery - czy bez roznicy ? Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Tego nie wiem, bo mam jedną partycję na moim dysku zewnętrznym i jest to FAT32 bo używam go do PS3, jeśli ktoś ma NTFS lub inny system plików to było by fajnie jakby dał znać czy konsola "widzi" taki dysk Folderów nie trzeba robić, konsola sama zapoda info, że w takim i takim folderze znajdziesz film. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Przeglądam właśnie streamy poprzez PS4 i jakość znacznie się poprawiła. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Mi system dziwnie po tej aktualizacji zaczął działać. Zamuła i dziwne artefakty czasem się pojawiają. Co do samej aktualizacji, jeśli to ma być największa w historii PS, to Koloru tła menu dalej nie dali, pewnie przy 2.0 łaskawie dodadzą z opcją swojej tapety... Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Nowa aktualizacja ma błąd który potrafi wyłączyć/zawiesić konsolę.Czekamy na łatkę. Cytuj
Styku 11 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Ściągnąłem i zainstalowaniem aktualizacje rano , cały dzien grałem, bawiłem sie SHARE factory , wyłączyłem i włączyłem konsole. Wszystko było ok tak do godziny 17. Pózniej wystąpiło to co widzicie. Zakładam ze psn sie sypie niesamowicie bo hamburgery po śniadaniu zaczęły ściągać aktualizacje Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 1 maja 2014 Opublikowano 1 maja 2014 Nie grzebałem za dużo, pograłem a AC i było wszystko w porządku. Dalsze testy trwają Cytuj
Szewol 0 Opublikowano 1 maja 2014 Opublikowano 1 maja 2014 Możecie mi wytłumaczyć czemu niby sony nie zamierza wprowadzić obsługi Hs na bluetooth? Czyli chyba najpopularniejszej metody komunikacji na ps3? Kupilem niedawno hs z logiem playstation i troche czuje sie wy### any... Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 1 maja 2014 Opublikowano 1 maja 2014 Możecie mi wytłumaczyć czemu niby sony nie zamierza wprowadzić obsługi Hs na bluetooth? Czyli chyba najpopularniejszej metody komunikacji na ps3? Kupilem niedawno hs z logiem playstation i troche czuje sie wy### any...Bo SONY jest cwane, odblokowalo bluetooth tylko i wyłącznie dla swoich firmowych headsetów żeby na klientach wymusić ich zakup. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 2 maja 2014 Opublikowano 2 maja 2014 Po aktualizacji firmware ciagle wywala mnie z BF4 wyskakuje mi napis że kabel sieciowy został odłączony.Ma ktoś taki problem ? Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 2 maja 2014 Opublikowano 2 maja 2014 Zresetuj ustawienia sieci w konsoli, albo całkiem ustawienia wszystkiego. Powinno pomóc. Ja gram w Killzona i nic się nie dzieje.. Cytuj
Szewol 0 Opublikowano 2 maja 2014 Opublikowano 2 maja 2014 Możecie mi wytłumaczyć czemu niby sony nie zamierza wprowadzić obsługi Hs na bluetooth? Czyli chyba najpopularniejszej metody komunikacji na ps3? Kupilem niedawno hs z logiem playstation i troche czuje sie wy### any...Bo SONY jest cwane, odblokowalo bluetooth tylko i wyłącznie dla swoich firmowych headsetów żeby na klientach wymusić ich zakup.Ale sony wypuściło jedynie słuchawki a nie headsety... Bandycka praktyka :-( coraz wiecej rzeczy mnie drażni w sony... A to już tyle lat... Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 5 maja 2014 Opublikowano 5 maja 2014 Możecie mi wytłumaczyć czemu niby sony nie zamierza wprowadzić obsługi Hs na bluetooth? Czyli chyba najpopularniejszej metody komunikacji na ps3? Kupilem niedawno hs z logiem playstation i troche czuje sie wy### any...Bo SONY jest cwane, odblokowalo bluetooth tylko i wyłącznie dla swoich firmowych headsetów żeby na klientach wymusić ich zakup.Ale sony wypuściło jedynie słuchawki a nie headsety... Bandycka praktyka :-( coraz wiecej rzeczy mnie drażni w sony... A to już tyle lat...Wiesz ich platforma robią sobie co chca, Ja tez nie mogę zaakceptować tego uwstecznienia w stosunku do PS3 i w głowie mi się nie kieści, że można robić takie rzeczy. Ja np zostałem z masa BR 3D i okularami do TV bo byłem przekonany, że PS4 będzie obsługiwać ten format, bo w końcu starusza PS3 potrafiła, i oczywiście się przejechałem:/. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 5 maja 2014 Opublikowano 5 maja 2014 3D jakie znamy umiera, jest niepraktyczne i się nie sprawdziło, podejrzewam, że nie bawią się z 3D BR na PS4 bo coraz więcej producentów TV wycofuje się z tego rynku. Cytuj
mlody23 26 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 Wiadomo może już coś na temat łatki na fiormware 1.70, bo ja niestety cały czas mam problem z "czarnym ekranem" przez 1-2 sekundy i tak co kilka, kilkanaście sekund (czasem rzadziej). Dodam tylko, że ps4 podłączone mam przez kino domowe więc może jakiś problem z HDCP ale niestety jak wyłączyłem to problem pozostaje. Jeśli komuś wiadomo coś więcej na ten temat to będę wdzięczny za podpowiedź :-) Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 Ja po zainstalowaniu łatki 1,70 miałem po restarcie cały czas czarny obraz, myślałem że konsola do wymiany, ale zmiana kabla HDMI na lepszy pomogła i problemu już nie stwierdzono. 1 Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 Chcąc ściągnąć dodatki do Resogun nadziałem się na update do 1.72 Znów nigdzie nie jest napisane co ów update wnosi poza tajemniczym, usprawnia działanie systemu. Żadnych nowych możliwości nie prowadzono. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 Fakt, ja zauważyłem ze wreszcie sklep normalnie działa a nie jak wcześniej albo fale albo niebieskie tło niewiadomo ile. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 http://www.ppe.pl/news-29331-sony_opublikuje_dzisiaj_aktualizacje_firmware_u_ps4_i_ps3.html krótkie info Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Po ściągnięciu patcha musiałem sparować przez kabel słuchawki Sony(pierwsza edycja) bo nie chciały przerzucić dźwięku do tego mam duże zakłócenia. Ma ktoś podobny problem ? Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Ja ma problem z połączeniem do sieci.Nie mogę się zalogować do PSN, dopiero jak wlączę konsolę po raz drugi raz, to czasami ten problem ustępuje. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 Wczoraj była konserwacja sieci w tym czasie jak pisałeś, tak ok. 23:30 już mnie zalogowało i wszystko śmigało aż miło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi