Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale czego wy sie spodziewaliscie jak bylo wiadomo od paru tygodni co przyniesie ten soft ?

z tego co pisza super poprawia wczytywanie trofeow, znajomych wiec duzy plus, niech napisze ktos jak dziala ten share play

kK3LTlX.png

Opublikowano

super poprawia wczytywanie trofeow

Nareszcie. To było baaaardzo wskazane.

Opublikowano (edytowane)

Dalej brak obsługi myszki w przeglądarce, czy tak ciężko dodać taka opcje.

Gdzie są dostępne motywy, ale nie kolory tylko te z innymi ikonami?

PS Store jak lagowal tak laguje

Z dużej chmury mały deszcz

Edytowane przez gamerTHC
Opublikowano

Zainstalowałem, zmieniłem kolor tła na szary, mniej męczy oczy niż niebieski, połączyłem share z youtube, zrobiłem przejazd w DriveClub i wysłałem na youtuba. 

•  + Działa to co chciałem żeby działało
  •  - nadal nie mogę wrzucić gołej baby w tle menusów jako to jest na ps3  
  •  inne dodatki protestuje wieczorem w szczególności share play. 
Opublikowano (edytowane)

Strzał w kolano na oficjalnym filmiku promującym nowy FW widać zmienione ikonki a okazuje się że narazie ich nie ma.

Muzyka musi być jak od czasów PSP?

PS(x) / MUSIC

Edytowane przez gamerTHC
Opublikowano

Strzał w kolano na oficjalnym filmiku promującym nowy FW widać zmienione ikonki a okazuje się że narazie ich nie ma.

Muzyka musi być jak od czasów PSP?

PS(x) / MUSIC

pare tygodni temu vita dostala firmaware z motywami to tez przez pare dni ich nie bylo - doszly dopiero przy najblizszej aktualizacji sklepu czyli pewnie dla ps4 jutro

Opublikowano (edytowane)

Kilka razy próbowałem i nic, zauważyłem że to chyba przez DriveClub bo to jeden z moich ostatnich zakupów i mniej więcej na nim wywala

EDIT

Właśnie padło PSN nie można się wpisać, jaapieole

Mp3 musi być bezpośredni w Music na penie, działa pięknie lecę grać w BF // właśnie po grze przed chwilą jeszcze trybilo

Edytowane przez gamerTHC
Opublikowano (edytowane)

czyli co na penie wystarczy zrobic folder MUSIC i tyle? bez folderow PS4/MUSIC?

Tak, tylko Music i wsio

Później sprawdzę czy dyski USB działaja

Edytowane przez gamerTHC
Opublikowano (edytowane)

Bardzo ładna i czytelna jest, tylko dlaczego nie wymyślili nic innego niż wpisywanie jak w telewizyjnej wersji która jest bardzo męcząca (tak wiem PS App albo połączenie z telefonem ułatwia sprawę, ale jednak)

EDIT nie wiem, jak nie problemy z PSN to teraz nie mogę się połączyć z YT, wpisuje email, hasło, kod sms, mieli i znowu prosi o wpisanie się

Edytowane przez gamerTHC