SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 shareplay przetestowane ZA(pipi)IOZA !!!! NA RAZIE ZERO LAGA Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 (edytowane) Podoba mi się zakładka news. Widać kto co udostępnił jakie filmiki wrzucił na youtuba, kto czym się dzieli. WOW duży + Świetna sprawa, ogólnie aplikacja YT bardzo fajnie zrobiona, wygląda to lepiej niż na PS3. Teraz można też oznaczać stremujące osoby jako ulubione, brakowało tego. Poza tym znajomi czy trofea chodzą zauważalnie szybciej. Sterowanie głosem bajer z którego nie będę korzystał, ale fajnie, że PS4 rozumie po polsku PS. Teraz jak udostępnimy nagranie poprzez Share na yt, to pokazuje nam ilość wyświetleń. Edytowane 28 października 2014 przez YETI Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 btw sa jakies plany i zapowiedzi odnosnie tej kamerki do ps4 czy tylko sterowanie glosowe + playroom? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 nowy Alien wykorzystuje kamerke, wychylanie sie na boki i odgłosy z naszego pokoju przekwazywane są do gry, może w przyszłości będzie wiecej takich gier, dla mnie to na razie i tak zbędny bajer Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Oo nie wiedziałem nawet. Przetestowałem gadanie do kamerki po polsku i działa i nawet dobrze wyłapuje nasze gadanie, tylko nie wiem po co to komu, więcej tego nie użyję. Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 btw sa jakies plany i zapowiedzi odnosnie tej kamerki do ps4 czy tylko sterowanie glosowe + playroom? Sterować głosem można za pomocą sznurówki, a co do kamerki, oczywiście że... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 jaka gierka? DriveClub Themy właśnie można ściągać są tylko trzy ale zawsze Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Te kolory w tle to dla mnie prawdziwe zbawienie, niby nic ale ten błękit już mi na nerwy działał. Kolejny + a będzie pewnie można zacząć ściągać z psn za złotówkę więcej motywów z różnych gier. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 (edytowane) Fajnie by było, jakby pasek ledowy na konsoli zmieniał kolor w zależności od motywu Edytowane 28 października 2014 przez Moldar 1 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 (edytowane) Fajne gdyby Sony coś pomyślało i stworzyło apke do tworzenia własnych motywów tak jak kiedyś do starych Sony Ericssonow EDIT gdzie mogę pobrać te motywy? W ustawieniach nie ma odnośnika do pss który powinien być Dobra w wersji mobilnej pss jest trochę inaczej niż w desktopowej Nazwy: Edytowane 28 października 2014 przez gamerTHC Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Czy jest szansa, że odblokowali bluetooth? I w końcu nie tylko headsety SONY są w 100% bezprzewodowe? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 (edytowane) mega aktualizacja, najlepsza od 5mscy! wszystko teraz dużo szybciej chodzi, nawet trofea szybciej ładują, po jednym załadowaniu pozniej, gdy wchodzi sie jeszcze raz doczytuje jak z dysku twardego sam dash wcześniej chodził szybko, a teraz jest jeszcze lepiej dobrze jest przejrzeć od początku wszystkie opcje bo trzeba włączyć teraz kilka rzeczy aby pobierało nam w trybie uśpienia, 3 skiny pobrało przez www, ale są słabe póki co do bluetooth też widze jakieś nowe opcje czat głosowy na imprezie działa teraz dużo lepiej, poprawiła sie jakość dzwieku, niektórzy teraz zastanawiali sie kto jest kim do share play osoba która udostepnia musi mieć upload przynajmniej ze 2mb, płynność ok bez problemów, ale jakoś w Diablo czuć pozniej stestuje DC 1080p vs 720p Edytowane 28 października 2014 przez Fanek Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Łączy Was z kontem YouTube? Podaje login, hasło, ale ni uja nie łączy kont SEN z tym youtubowym. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Przetestowałem share play ze znajomym i jakość jest naprawdę spoko, lag bardzo minimalny, na spokojnie ukończyłem wyścig w driveclub. Dużo zależy oczywiście od łącza osoby, która udostępnia, ale artefaktów nie było prawie w cale. IMO genialna opcja do testowania pełnej wersji gry zamiast dema. Rzekłem. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Łączy Was z kontem YouTube? Podaje login, hasło, ale ni uja nie łączy kont SEN z tym youtubowym. Nie Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Mam dość, po driveclubie, teraz to. Singstar error, youtube error. Teraz wogóle do sklepu jeszcze nie moge wejść. Będąc z sony od zawsze z bólem serca odstawiam PS4 lub wymieniam i w przyszłym tygodniu kupuje xbonea. See yaa potem jak sie naprawi, nie będe sie wk..wiał codziennie Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 U mnie teraz to samo PSN PADŁ Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 nie można w tej chwili podłączyć sie do PSN ? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Ja nie mogę próbuję już trzy razy Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Gram w New Vegas, byłem zalogowany, wszedłem do sklepu psn, sklep się zwiesił, zresetowało mi PS3 i ponownie zalogowało do psn, lista friends się wczytała. Nie mam takich problemów. Tylko sklep się wiesza ale nie wiem czemu, wiele osób tak ma. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 We're aware some of you are unable to connect to the PSN at this time. We are investigating the issue. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 (edytowane) That Sony! Share play piekna funkcja, tylko jakby jeszcze Psn normalnie dzialal! Edytowane 28 października 2014 przez easye Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 The PlayStation Network is currently: Offline. PSN is currently offline, and we are hard at work to resume service. At this time an estimate as to when PSN will be online is unavailable; however, we will update this article as soon as there's additional information. If you would like to receive a notice when PSN is fully restored, be sure to follow the official PlayStation Twitter account and our support Twitter account, @AskPlayStation. https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/2185 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi