darkos 4 317 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Na PS3 psn działa ale na PS4 już nie taka zagadka ^_^ Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 share play goty nad goty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szkoda tylko, ze mozna sie tym jarac jak psn jest online Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Osobiście spodziewam się jeszcze niestety co najmniej rok problemów, rozbudowa infrastruktury sieciowej w korelacji z sprzedażą ponad plan (samo Sony jest zaskoczone rozmiarem sukcesu konsoli, zresztą zmieniali w trakcie roku swoje projekcje co do sprzedaży) i utrzymywaniem użytkowników sieci na Ps3 (darmowe multi) i Ps Vita będzie przechodziła w bólach.Czy denerwuje mnie to jako użytkownika ? Tak, te całe kilkanaście dni w roku owszem jestem zdenerwowany. Więcej nie.A nowy firmware ? Zdecydowanie na plus, drobne zmiany wizualne, motywy i share play (który naprawdę nieźle działa). Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 o 17 zalogowałem się na PS4. Pobrałem aktualizację. Włączyłem Fife i jakieś 15 minut temu przez przypadek wysunąłem kabel ethernet i teraz nie mogę się zalogować do PSN. Mogło mi się coś w ustawieniach zresetować, czy w tej chwili nikt nie może się połączyć z PSN ? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 psn off jest teraz, nie przejmuj sie Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 psn off jest teraz, nie przejmuj sie Masakra. Dzięki za info, bo pierwszy raz tak miałem odkąd posiadam PS4 i ciągle tylko resetowałem modem bo myślałem, że coś popieprzyło się po wyciągnięciu kabla. Oj Sony, Sony... Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Share Play daje rade - jak na Sony to chyba sukces generacji z jednym kolegom miałem jakość dobrą plus lag znośny, za to z innym pixele i lagus nie do przyjęcia. Wszystko pewnie od łącza zależy mimo to bdb funkcja i do przetestowania gierki się nadaje. Wiadomo ,że nikt chyba nie będzie na tym pprzechodził gier u kogoś xD Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 jakość zależy od uploadu łącza, easy ma 10mbit i u niego śmiga to w real 720p psn już wstało, czujecie teraz ten boost w dashu, trofeach i friends list? wszystko śmiga odczuwalnie szybciej Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Sony musi ogarniać trzy konsole korzystające z jednej sieci, problemy więc mogą się zdarzać. Do tego baza użytkowników tej sieci jest trzykrotnie większa niż u M$. Ale idzie ku lepszemu. Widać poprawę, trofea wczytują się szybciej, lista friends tak samo, do tego wygoda z uploadem filmików na youtube. I podglądanie gier których nie mamy z możliwością zagrania. O taki update walczyłem Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 i tak trzeba jakiegos przelomu, zaraz swieta, poczatek roku kolejne killery - znowu zrobi sie pare milionow nowych kont w psn Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 29 października 2014 Opublikowano 29 października 2014 Działa już upload na YT? bo ja nie mogłem ani w ustawieniach ani w aplikacji YT się powiązać. Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 29 października 2014 Opublikowano 29 października 2014 Share play można odpalić tylko na profilu z plusem? Czy jest jak z online - wystarczy mieć na konsoli plusa? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 29 października 2014 Opublikowano 29 października 2014 ex dla plusowcow Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 29 października 2014 Opublikowano 29 października 2014 Share Play daje rade - jak na Sony to chyba sukces generacji z jednym kolegom miałem jakość dobrą plus lag znośny, za to z innym pixele i lagus nie do przyjęcia. Wszystko pewnie od łącza zależy mimo to bdb funkcja i do przetestowania gierki się nadaje. Wiadomo ,że nikt chyba nie będzie na tym pprzechodził gier u kogoś xD Żebyś się nie zdziwił. Cytuj
walek 96 Opublikowano 29 października 2014 Opublikowano 29 października 2014 Fajna opcja ten Share Play, ale zeby na tym przechodzic gre, to trzeba byc masochista. Jakosc obrazu jak z twitch'a (720p, 30fps),obraz mocno pociety w stosunku do pierwowzoru. Poza tym w grach multi (FPS) wystepuje straszliwy input lag. Mimo wszystko cieszy mozliwosc zapoznania sie z gra, ktora my nie mamy, oraz nie mam jej na PS Store w postaci dema. Oczywiscie oprawy wizualnej nie mozna osadzic, ale takie elementy gry jak animacja postaci, model jazdy, ogolny feeling gry oraz jej mechanika, jestesmy w stanie ocenic. Super sprawa! Juz nie bedzie kupowania kota w worku. Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 29 października 2014 Opublikowano 29 października 2014 Czekamy teraz na wysyp ofert na allegro z udostępnianiem gier na określony czas Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 29 października 2014 Opublikowano 29 października 2014 (edytowane) Po aktualizacji zdarzył mi się taki problem, że podczas wybudzania konsoli,konsola nie reagowała na nic.Cały czas migał się pomarańczowy pasek i nic nie mogłem zrobić.Dopiero po hard resecie wszystko wróciło do normy, ale na jak długo ? Przed aktualizacją nie miałem z tym problemów. *W trybie czuwania ściągałem dodatki do BF4 i ładowałem pada Edytowane 29 października 2014 przez Mroku333 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 29 października 2014 Opublikowano 29 października 2014 też miałem taką sytuacje wczoraj i jeszcze ktoś jak gadaliśmy na micu, to było wtedy też gdy padł psn prawdopodobnie konsola chciała wysłać savy do chmury i nie mogła, nie przejmuj sie tym Cytuj
gnom 89 Opublikowano 29 października 2014 Opublikowano 29 października 2014 Nie tak się nie przejmuj... bo to plaga. Probowalem już z safe mode wgrywać firmware od nowa ale to samo, tzn. już myslalem ze smiga jak po godzinie czasu chce wlaczyc konsole a tu miga na pomarańczowo i brak reakcji na pada i power. Wiec dzięki Sony zaoszczedze trochę pradu, bo nie widzi mi się ja resetować i po każdym zabiegu sprawdza dysk. Najgorsze jest to ze Sony milczy co do poprawki Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 29 października 2014 Opublikowano 29 października 2014 (edytowane) faktycznie mój błąd, wczoraj myślałem, że przez padniete psn konsola nie chce sie wybudzić z uśpienia, a dziś widze komentarze, że ludzie mają z tym problemy sprawdziłem dziś u siebie i akurat jest wszystko w porządku, usypia sie i wstaje normalnie, jedyna rzecz co zauważyłem, przed samym już uśpieniem na 1sec rusza naped jak włożona jest płyta i dopiero sie usypia, przez firmware 2.0 tego nie było, bede póki co chyba omijał ten tryb dodatkowo widze, że uśpiona konsola przekazuje dalej sygnał audio (mam podłączone cyfrowo do 5.1), wcześniej uśpiona nie wysyłała audio http://www.pssite.com/news-37402-uzytkownicy_zglaszaja_problem_z_zalogowaniem_sie_po_aktualizacji_ps4_do_wersji_2_0.html http://www.videogamer.com/news/ps4_wont_connect_to_psn_or_turn_on_after_rest_mode_following_system_update_2_0_users_report.html Sony wie o tym i wygląda na to, że jakiś mała łatka będzie na dniach gnom - a dziś też tak masz czy tylko wczoraj? Edytowane 29 października 2014 przez Fanek Cytuj
gnom 89 Opublikowano 29 października 2014 Opublikowano 29 października 2014 Dzis nie mogę poderwać jej z "rest mode". Z tym napedem mam to samo. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Żenada ten FW w jednym słowie Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 (edytowane) Żenada ten FW w jednym słowieNo niestety, taka jest prawda.Wczoraj przypomniałem sobie o tych motywach które są za darmo, ściągnałem czerwony i go zastosowałem,zgadniecie co się stało z konsolą ? Zawiesiła mi się i musiałem zrobić hard reseta, to jest jakiś kiepski żart. Po tej sytuacji wróciłem do czarnego motywu(płynąca woda). Edytowane 30 października 2014 przez Mroku333 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Żenada ten FW w jednym słowieNo niestety, taka jest prawda.Wczoraj przypomniałem sobie o tych motywach które są za darmo, ściągnałem czerwony i go zastosowałem,zgadniecie co się stało z konsolą ? Zawiesiła mi się i musiałem zrobić hard reseta, to jest jakiś kiepski żart. Po tej sytuacji wróciłem do czarnego motywu(płynąca woda). Ja wyłączyłem opcje standby bo nie chce mi się bawić później żeby konsole wlaczyc. A z motywu żółtego korzystam najprzyjazniejszy dla oczu Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Co na plus to przemodelowany interfejs wysyłania zaproszeń do gier - teraz wysyłam zapki w 1 sec dosłownie, wcześniej trwało to nawet 5. Dla mnie fajna zmiana, no i szary motyw - elegancki i tv nie świeci już niebiesko jak w oceanarium. Wieczorem tak nie męczy. Zobaczymy co dalej, bo póki co nie odnotowałem problemów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi