tomci23 55 Opublikowano 31 października 2014 Opublikowano 31 października 2014 Apropo większej ilości na amerykańskim koncie są dwa dodatkowe CoD AW i Destiny. darmowe ? Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 31 października 2014 Opublikowano 31 października 2014 Mozna nagrywac podczas share play ? Print screenów się nie da zrobić, więc pewnie nagrać też nie. PS. Trofeów nie da się zdobywać podczas udostępniania gry. W sensie osoba, która gra za kogoś nie zdobędzie trofeów. Zatem cebulowe oferty "platynka w godzinę" nie mają racji bytu Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 31 października 2014 Opublikowano 31 października 2014 przed chwilą wszedłem do ps store i PS4 sie przywiesiła, włączyłem ją z power, nastąpiło sprawdzanie plików i uruchomiła sie normalnie ale pierwszy raz od 5mscy takie coś, po tym firmware 2.0 jakieś chore akcje zaczeły sie dziać, ktoś miał coś podobnego z ps store? Cytuj
cithall 107 Opublikowano 31 października 2014 Opublikowano 31 października 2014 Też miałem podobna akcje dziś rano. Konsola sie zwiesiła w psstore, po czym się wyłączyła. Następnie włączyłem ps4, zrobiło jakieś sprawdzenie danych i był ok. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 31 października 2014 Opublikowano 31 października 2014 kuzwa powiem szczerze, że ta sytuacja zaczyna mnie przerażać, a Sony nie daje żadnego oficjalnego oświadczenia kiedy będzie łatka uszkodzony jest ten nowy soft Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 1 listopada 2014 Opublikowano 1 listopada 2014 „Mamy trochę niefortunną wiadomość dla ludzi, którzy planowali wziąć udział w testach Big Alpha na PlayStation 4. Po niedawnej aktualizacji firmware 2.00, mamy trudności z Big Alpha Evolve. Testy muszą zostać przełożone. PlayStation i 2K pracują wspólnie nad rozwiązaniem sytuacji.” Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 1 listopada 2014 Opublikowano 1 listopada 2014 U sony klopoty z firmware to norma. Raz nawet na ps3 byl firmware ktory brickowal konsole. Pierwsi dostali go Amerykanie ale zanim udostępniono go w Europie sony naprawilo błąd. Zastanawiałem sie czy warto instalowac 2.0 ale sądziłem ze sony jednak przylozylo sie do tak powaznego update jak 2.0. Najwyraźniej powinni wprowadzac mniej nowosci na raz. U mnie bledow z psn jeszcze nie bylo. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 1 listopada 2014 Opublikowano 1 listopada 2014 a jak ładujecie teraz pady? ja sie boje wchodzić w tryb uśpienia póki co na włączonej konsoli ładuje i wyłaczam tv (musiałem Bravia sync wyłączyć bo mi konsole razem wyłaczało), ale nie jest to do końca wygodne Cytuj
k0ntra 409 Opublikowano 1 listopada 2014 Opublikowano 1 listopada 2014 Tryb uśpienia po updejcie szwankuje. Tzn nie da sie wybudzić konsoli z tegoż trybu i trzeba zrobić jej reset/wyłączyć z prądu. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 1 listopada 2014 Opublikowano 1 listopada 2014 od poczatku kupna ps4 mam ja zawsze w trybie uspienia i nigdy nie mialem problemow w zwiazku z tym trybem Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 1 listopada 2014 Opublikowano 1 listopada 2014 Ficek uważaj bo b. dużo konsol ma ten problem po tym nowym patchu, nie ma co wywoływać wilka z lasu. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 1 listopada 2014 Opublikowano 1 listopada 2014 zdaje sobie sprawe, niezawodna tylko vita Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 1 listopada 2014 Opublikowano 1 listopada 2014 a jak ładujecie teraz pady? ja sie boje wchodzić w tryb uśpienia póki co na włączonej konsoli ładuje i wyłaczam tv (musiałem Bravia sync wyłączyć bo mi konsole razem wyłaczało), ale nie jest to do końca wygodne Podłączam kablem pod laptopa . Konsola wyłączona a pad się ładuje, albo gram na drugim padzie. Komputer i tak chodzi 24/7 Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 1 listopada 2014 Opublikowano 1 listopada 2014 Mnie juz chyba nic nie zaskoczy u Sony. Nie moge tego pojac, jak mozna wypuscic aktualizacje systemu bez sprawdzenia jej bardzo dobrze.Nie stac ich na testerow, czy co ? Co jesli po aktualizacji Nasze konsole staly by sie ceglami ? Pamietam ze kiedys byla taka sytuacja z PS3 ze wypuscili update i zbrickowalo ludziom konsole, dobrze ze ja tej aktualizacji nie sciagnalem. Cytuj
Gość Opublikowano 2 listopada 2014 Opublikowano 2 listopada 2014 Odpukać w niemalowane, ale od ostatniej aktualizacji zero problemów (ze stanu uśpienia była już wybudzana kilkanaście razy). Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 2 listopada 2014 Opublikowano 2 listopada 2014 Też odpukać, wsystko u mnie perfekt tylko z youtube nie moge zgrać swojeppgo konta hmmm. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 2 listopada 2014 Opublikowano 2 listopada 2014 U mnie po aktualizacji predkosc pobierania plikow z psn poleciala na pysk. Łacze 100 mb pobiera z predkoscia 500 kb :-\ . W zakladce przetestuj predkosc pokazuje dobrze,a pobiejak zolw. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 2 listopada 2014 Opublikowano 2 listopada 2014 Można bezpiecznie dawać PS4 w tryb uśpienia, ale trzeba wyłączyć w opcjach żeby w tym trybie nie łączyła się z netem, i nie będzię problemu z wybudzeniem konsoli ale bez połączenia z netem mija się to z celem, lepiej wyłączyć ją całkowicie Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Czy PS4 będzie widziała partycje na dysku? Tzn mam zewnętrzny dysk ale w NTFSie a konsola czyta tylko FATy i się zastanawiam czy będzie widzieć partycje Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Panowie miał ktoś problem z shareplay ? znajomy chciał udostępnić mi grę ale wyskakuję że słabe łącze, tylko że wg testów jest za(pipi)iste więc w czym rzecz ? Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Czy PS4 będzie widziała partycje na dysku? Tzn mam zewnętrzny dysk ale w NTFSie a konsola czyta tylko FATy i się zastanawiam czy będzie widzieć partycje PS3 nie miała z tym problemów wiec teoretycznie powinno być okej, ale biorąc pod uwagę upośledzenie względem poprzedniczki to nie poręcze Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 niech zrobi test z poziomu PS4 w opcjach sieci i zobaczy ile tam mu wskaże, może coś ogranicza Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Czy PS4 będzie widziała partycje na dysku? Tzn mam zewnętrzny dysk ale w NTFSie a konsola czyta tylko FATy i się zastanawiam czy będzie widzieć partycjePS3 nie miała z tym problemów wiec teoretycznie powinno być okej, ale biorąc pod uwagę upośledzenie względem poprzedniczki to nie poręcze Znajdze chwile czasu dziś to sprawdzę, dzięki. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 albo ma swietny download ale dziadowski upload a tylko to drugie sie liczy przy udostepnianiu gierki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi