Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dali tez opcje kasowania trofeow z 0% postepem :D nie jest zle.

• Odpowiedzi 897
  • Wyświetleń 69,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• 3.0 master race pozdrawia peasantów 2.57   

• Oj tam, od razu wulgaryzm... przede wszystkim chciałem mieć ksywkę przemyślaną (okazało się, że nie bardzo), schludną, ładnie wyglądającą, bez losowych ciągów liczbowych typu "przemo017"   , podkreśln

• No bazy danych Sony wygladaja tak:  

Opublikowano

Szkoda, że tylko w przypadku 0% Lubię mieć wybór i taka opcja usuwania trofeów powinna być dostępna bez ograniczeń. Ale nie ma co narzekać.

Opublikowano

A jest na PS4 ta opcja z ukrywaniem trofeów jak na PS3? Takie pucharki nie są widoczne na liście.

Opublikowano

A jest na PS4 ta opcja z ukrywaniem trofeów jak na PS3? Takie pucharki nie są widoczne na liście.

Na PS4 jest, ale dość wolno sie wgrywają. Na PS Vita ten sam zabieg trwa dużo szybciej. Na PS3 nie wiedziałem, ze jest w ogóle ;D Później sprawdzę. 

edycja.

No i dodali automatyczne zapisywanie fotek w momencie wpadania trofika. O ile sie nie mylę trofea do tej pory nie sa widoczne przez nagrywanie, czy screen-shoty. Fajnie, ze poprawili i zmienili te opcje. 

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

wygląda, na to że zmian jest więcej niż w patch notes, bo to skromnie coś wyglądało

B_e122dVEAIRE2M.jpg

kuzwa wkleiłem co znalazłem, miałem na myśli, że zmian jest wiecej niż na oficjalnych screenach z patch notesem, lol

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

No w końcu będzie można backup zrobić. Super wiadomość. Dzięki Szpro...eee Fanek

Opublikowano

zmian jest jednak sporo więcej, ciekawe co jeszcze

accessibility_ps4.jpg

"add to quick menu"  oby to było to o czym myśle :)

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

licze na jakieś menu podręczne/ folder/ podfolder - aby można było ogarnąć ten bajzel z ikonkami gier, wszystkie indyki z plusa chciałbym w takie coś wrzucić

Opublikowano

To napisz po prostu, ze chciałbyś aby było to co jest na Chlebaku ;)

Opublikowano

lol nie, tam dopiero jest sajgon

Opublikowano

Ale to co chcesz otrzymać masz od zarania dziejów na trójce. "XMB" w czwórce jest chyba tylko pod szybkością działania lepsze.

Opublikowano

Wlasnie mi tez brakuje ukladania gier ktore bylo w PS3, a tak cala lista w PS4 za jakis czas nie bedzie sie konczyla 

Opublikowano

tu ktoś testuje nowy soft, jednak "add to quick menu" to menu dodatkowe pod przyciskiem PS

https://vid.me/z5Mm

Opublikowano

Czy można usuwać z listy gier ze swojego profilu gry z pucharkami na poziomie 0% na wszystkich platformach (PS4/PS3/PSV) będąc zalogowanym na PS4? Czy takie usunięcie całkowicie usuwa grę z listy i nie jest widoczna już nigdzie?

Opublikowano

tak mi sie wydaje, ale trzeba to sprawdzić osobiście, jak wszystko. 

Opublikowano

Pewnie nie sprawdzi się to jeśli masz PS3/Vite( na PS4 usuniesz a PS3/Vita i tak będą mieć w pamięci).

Opublikowano

Czy można usuwać z listy gier ze swojego profilu gry z pucharkami na poziomie 0% na wszystkich platformach (PS4/PS3/PSV) będąc zalogowanym na PS4? Czy takie usunięcie całkowicie usuwa grę z listy i nie jest widoczna już nigdzie?

Nie ma takiej możliwości aby skasować z psn grę bez trofeów lub i z trofeami. Można tylko zaznaczyć aby taka gra nie była pokazywana na liście trofeów. Ale może kiedyś dodadzą taką opcję. 

Opublikowano

Wygląda na to, że jutro debiutuje nowy firmware. Przynajmniej tak jest napisane na japońskim PS Blogu :)