Opublikowano 7 marca 201510 l Szkoda, że tylko w przypadku 0% Lubię mieć wybór i taka opcja usuwania trofeów powinna być dostępna bez ograniczeń. Ale nie ma co narzekać.
Opublikowano 7 marca 201510 l A jest na PS4 ta opcja z ukrywaniem trofeów jak na PS3? Takie pucharki nie są widoczne na liście.
Opublikowano 7 marca 201510 l A jest na PS4 ta opcja z ukrywaniem trofeów jak na PS3? Takie pucharki nie są widoczne na liście. Na PS4 jest, ale dość wolno sie wgrywają. Na PS Vita ten sam zabieg trwa dużo szybciej. Na PS3 nie wiedziałem, ze jest w ogóle ;D Później sprawdzę. edycja. No i dodali automatyczne zapisywanie fotek w momencie wpadania trofika. O ile sie nie mylę trofea do tej pory nie sa widoczne przez nagrywanie, czy screen-shoty. Fajnie, ze poprawili i zmienili te opcje. Edytowane 7 marca 201510 l przez MEVEK
Opublikowano 7 marca 201510 l wygląda, na to że zmian jest więcej niż w patch notes, bo to skromnie coś wyglądało kuzwa wkleiłem co znalazłem, miałem na myśli, że zmian jest wiecej niż na oficjalnych screenach z patch notesem, lol Edytowane 7 marca 201510 l przez Fanek
Opublikowano 7 marca 201510 l No w końcu będzie można backup zrobić. Super wiadomość. Dzięki Szpro...eee Fanek
Opublikowano 10 marca 201510 l zmian jest jednak sporo więcej, ciekawe co jeszcze "add to quick menu" oby to było to o czym myśle Edytowane 10 marca 201510 l przez Fanek
Opublikowano 10 marca 201510 l licze na jakieś menu podręczne/ folder/ podfolder - aby można było ogarnąć ten bajzel z ikonkami gier, wszystkie indyki z plusa chciałbym w takie coś wrzucić
Opublikowano 10 marca 201510 l Ale to co chcesz otrzymać masz od zarania dziejów na trójce. "XMB" w czwórce jest chyba tylko pod szybkością działania lepsze.
Opublikowano 11 marca 201510 l Wlasnie mi tez brakuje ukladania gier ktore bylo w PS3, a tak cala lista w PS4 za jakis czas nie bedzie sie konczyla
Opublikowano 11 marca 201510 l Znana jest dokładniejsza data premiery tej aktualizacji czy tylko marzec/kwiecień ?
Opublikowano 13 marca 201510 l Wznawianie gry. https://www.youtube.com/watch?v=4a357rsRKYU#t=19 Edytowane 13 marca 201510 l przez YETI
Opublikowano 14 marca 201510 l tu ktoś testuje nowy soft, jednak "add to quick menu" to menu dodatkowe pod przyciskiem PS https://vid.me/z5Mm
Opublikowano 20 marca 201510 l Czy można usuwać z listy gier ze swojego profilu gry z pucharkami na poziomie 0% na wszystkich platformach (PS4/PS3/PSV) będąc zalogowanym na PS4? Czy takie usunięcie całkowicie usuwa grę z listy i nie jest widoczna już nigdzie?
Opublikowano 21 marca 201510 l Pewnie nie sprawdzi się to jeśli masz PS3/Vite( na PS4 usuniesz a PS3/Vita i tak będą mieć w pamięci).
Opublikowano 22 marca 201510 l Czy można usuwać z listy gier ze swojego profilu gry z pucharkami na poziomie 0% na wszystkich platformach (PS4/PS3/PSV) będąc zalogowanym na PS4? Czy takie usunięcie całkowicie usuwa grę z listy i nie jest widoczna już nigdzie? Nie ma takiej możliwości aby skasować z psn grę bez trofeów lub i z trofeami. Można tylko zaznaczyć aby taka gra nie była pokazywana na liście trofeów. Ale może kiedyś dodadzą taką opcję.
Opublikowano 25 marca 201510 l Wygląda na to, że jutro debiutuje nowy firmware. Przynajmniej tak jest napisane na japońskim PS Blogu