Nonname 73 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 (edytowane) Nie, tylko te które mają 0%. Edytowane 27 marca 2015 przez Nonname 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 Aha, to przynajmniej usunę te za zabawy z kamerą w PS4. Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 (edytowane) Dobra opcja, wreszcie można wywalić z trofeów te super gierki z plusa Edytowane 31 marca 2015 przez tomek1906 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 też tak macie, że przed samym momentem w przejście uśpienia naped konsoli na chwile zakręci płytą? wcześniej tego nie było przed aktualizacją Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Tak zakręci mam nadzieję że pomogłem Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 (edytowane) PS4 firmware update 2.51 jutro - hałasująca płyta przy uśpieniu - wyskakujace powiadomienia tutoriala - brak przycisku wyłacz PS4 na wierzchu, schowany jeden ekran głębiej oby to poprawili Edytowane 16 kwietnia 2015 przez Fanek Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Też mam taką nadzieję, normalnie powinno być wyłącz a obok tego ten tryb spoczynku, co prawda już się przyzwyczaiłem ale kilka razy to zdarzało mi się właśnie konsole uśpić zamiast wyłączyć. Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 halasujaca plyta przy uspieniu??? Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 No lubi sobie zakręcić płytą przy wchodzeniu w tryb uśpienia konsola.. Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 aaa fakt, ale wydaje mi sie ze to bezposrednio ma zwiazek z tym trybem resume gry wiec raczej na bank tego nie naprawia Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 Firmware 2.55, nic poza stabilnością systemu i usunięciem kilku błędów nie wprowadza. Po-testowałem też Media Player, i fajnie że pliki mkv działają, dobre seriale mogę oglądać na PS4 bez konieczności puszczania kabla HDMI do laptopa. Cytuj
Gość Opublikowano 13 lipca 2015 Opublikowano 13 lipca 2015 Po-testowałem też Media Player, i fajnie że pliki mkv działają, dobre seriale mogę oglądać na PS4 bez konieczności puszczania kabla HDMI do laptopa. Który cyfrowy dystrybutor oferuje filmy / seriale w plikach mkv? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 22 lipca 2015 Opublikowano 22 lipca 2015 po dzisiejszym nowym sofcie macie wrażenie jakby dash troche zwolnił? czy tylko mi tak sie wydaje Cytuj
orion50 632 Opublikowano 23 lipca 2015 Opublikowano 23 lipca 2015 Nie zwolnił, bo już bardziej nie mógł Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 23 lipca 2015 Opublikowano 23 lipca 2015 Jak wywalić kilka gier z dysku to przyspiesza, tzn. zaczyna mniej się przycinać przy animacji podczas przesuwania się po ikonach. Zrezygnowałam z PS+, wywaliłam sporo z tej listy i znowu mam płynnie. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 23 lipca 2015 Opublikowano 23 lipca 2015 Po aktualizacji nie działa mi gra zdalna na vicie cały czas próbuje mi przez neta łączyć, mimo że mam w opcjach ustawione bezpośrednie połączenie, nici z grania na kibelku Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 28 lipca 2015 Opublikowano 28 lipca 2015 Czy sejwy można w jakiś sposób wszystkie na raz zrzucić na usb czy tylko łopatą pojedynczo każdą grę z osobna? Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Tylko dla konkretnej gry, jeśli jest sposób na przekopiowanie wszystkich jakie się ma to ja do dzisiaj nie wyczaiłem jak to zrobić... -.- Ogólnie ten kto projektował ten soft to do najlepszych speców od UI nie należy, nie tylko PS4 ale i PS3 do dzisiaj ma skrajnie głupie rozwiązania, najgorsze chyba są jednak listy pobierania bez filtrów, nie wspomnę już o sklepie przez który całkowicie przeniosłem się na sklep WWW. Cytuj
Emtebe 2 542 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Opublikowano 27 sierpnia 2015 W opcjach jest zakładka z kopią zapasową, tam można zgrać dane, sejwy, zapisane gry itp. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 (edytowane) Lista niektórych nowości z firmware 3.0: Sony announced few new features that will come with 3.0 firmware. They say this is not final list. Events: A new hub for events has been added, giving an overview of activities taking place in the games you play most, as well as official broadcasts. For instance, you may see an update for a double XP weekend, a special enemy appearing at a scheduled time, or seasonal events like in-game towns being decorated for the winter. YouTube live: PS4 owners will be able to live stream gameplay to YouTube. Live streams will be viewable across YouTube, including on the new YouTube Gaming mobile app and website. Online storage capacity increase: PlayStation Plus members’ PS4 cloud storage capacity will increase from 1GB to 10GB Favourite Groups: Favourite Groups has been added to the Friends app, letting you add new or existing groups as a Favorite Group and quickly access groups of people you like to play games with frequently. This will make the process of getting a game session up and running even easier. Communities: PS4 users will have the ability to create communities based around shared interests, like games, genres and more. Communities include a message board with general discussion, screenshots shared by players and the ability to join parties or games. If you want to tackle a big multiplayer raid, but don’t have enough friends, this could be a great way to connect with other likeminded players. Sharing video clips to Twitter: Users will have the ability to share video clips directly to Twitter. The maximum video length is 10 seconds, but you’ll have the ability to trim longer clips. Live from PlayStation: We’ve added the ability for users to view popular broadcasts, video clips and screenshots on the Live From PlayStation area Screenshots: We’ve listened to your feedback and we’re happy to confirm that PNG format is now an option for Screenshot saves Now Playing: The Now Playing screen will display more information about what your friends are doing, and you’ll be able to quickly jump into a party, request a screen share, or jump to PlayStation Store to buy a game your friend is playing. Request to watch: Want to view a friend’s gameplay session? Now you can send a ‘Request to Watch’ notification to a player, which will start a live broadcast or Share Play invitation to the person playing. Stickers: Tired of typing out messages? With this update, you’ll be able to send stickers to friends through the messages. http://blog.eu.playstation.com/2015/09/01/find-out-what-new-features-are-coming-in-ps4-system-software-3-00/ 10 GB na sejwy i screenshoty w PNG. Sony takie dobre, słucha graczy :exact: Edytowane 1 września 2015 przez SzczurekPB Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Nawet ciekawe zmiany. Na duży plus 10gb w chmurze i screeny w lepszej jakości. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Ciekawe czy poprawia kiedyś jakość filmików z Share. Rozmiar Chmury na plus. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 (edytowane) Troche screenow,niestety po japonsku. Fajnie,ze bedzie 10GB na save ale wolalbym,zeby wkoncu cos zrobili z predkoscia pobierania na psn. Store dostal update(chwilowo w us) Edytowane 1 września 2015 przez Zaqair Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 2 września 2015 Opublikowano 2 września 2015 ciekawe czy w funkcjonalności konsoli jak dash coś dodadzą, nadal brakuje choćby możliwości opisania znajomych na FL czy grupowanie ikonek z grami, wszystko jest w jednej linii Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 2 września 2015 Opublikowano 2 września 2015 Jakiego znowu opisania znajomych? Folderów brakuje to fakt. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi