Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Lol, Kyo pisał o czymś innym. Możesz dołączać do ilu chcesz i się wypisać kiedy chcesz.

Kyo - to może tą zamknij i stwórz nową na zaproszenia?

• Odpowiedzi 897
  • Wyświetleń 69,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• 3.0 master race pozdrawia peasantów 2.57   

• Oj tam, od razu wulgaryzm... przede wszystkim chciałem mieć ksywkę przemyślaną (okazało się, że nie bardzo), schludną, ładnie wyglądającą, bez losowych ciągów liczbowych typu "przemo017"   , podkreśln

• No bazy danych Sony wygladaja tak:  

Opublikowano

Teraz to nic nie można zrobić. Nawet tła dodać :D Pewnie im serwery ledwo zipią :D

Opublikowano

Usunąć też nie można :D

Opublikowano

Ale jak można wyszukiwac społeczności?

Czy mi się wydaje, czy czubki z Sony nie dali możliwości wyszukiwania społeczności :O

Opublikowano

Ale jak można wyszukiwac społeczności?

Czy mi się wydaje, czy czubki z Sony nie dali możliwości wyszukiwania społeczności :o

No to chyba niestety dopiero w 5.0 ;) Sony niestety cały czas te pół kroku do tyłu jeśli chodzi o PSN. Ale społeczności to bardzo fajny pomysł i mam nadzieję, że będzie się rozwijał. Aczkolwiek 'ściana' z postami robi się dość szybko bezużyteczna jak jest kilkudziesięciu czy więcej użytkowników, którzy coś piszą. Mam nadzieję, że pozwoli jednak na łatwiejsze spotykanie się na wspólne granie.

Opublikowano

Hehehe, widzicie na co poszły pieniądze z abonamentów. Aczkolwiek dla mnie update na plus. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wyszedł soft 3.11 - oczywiście jedyna zmiana to poprawa stabilności 

Opublikowano

Po pobraniu patcha 3.11. wszystko wam śmiga jak należy? Bo nie wiem czy to wina mojego neta w tę pogodę, czy tych geniuszy, ale nawet tablica "Co nowego" nie chce się załadować, o takich luksusach jak pobranie gry z Biblioteki nie wspominając...

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

dash przyśpieszył ciut po tym sofcie czy złudzenie?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nowy soft 3.15 tym razem poprawa wydajności :D

20160113100254.jpg

ktoś już pobrał, wszystko ok?

Opublikowano

Tym razem nie stabilność tylko wydajność! :P

Opublikowano

Na serio czy jaja sobie robisz?

Opublikowano

Pod płaszczykiem poprawy stabilności Sony wzmacnia też zabezpieczenia antypirackie ma to związek z nie tak dawnym złamaniem zabezpieczeń PS4.

Opublikowano

Pod płaszczykiem poprawy stabilności Sony wzmacnia też zabezpieczenia antypirackie ma to związek z nie tak dawnym złamaniem zabezpieczeń PS4.

To był bug na sofcie 1.76 który dawno już załatano

Opublikowano

Matko jedyna, sony zapodawje więcej updatów FW niż exclusive'ów :O

Opublikowano

Ktoś widzi jakąś różnice na nowym sofcie, głośność konsoli, szybszy dash, cokolwiek?

Opublikowano

głośność konsoli

Niby po co mają przy tym grzebać?

Głośność konsoli jest problemem hardware'owym, a nie software'owym.

Sprawna konsola nawet przy największym obciążeniu pracuje tak, że podczas rozgrywki i załączonym dźwięku jej nie usłyszysz. 

Ja na nowym sofcie żadnych zmian nie widzę. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co oni zrobili z funkcja Share Play, ze nawet Wiedzmin z polskiej dystrybucji ma blokady ? xD