Opublikowano 30 września 20159 l Lol, Kyo pisał o czymś innym. Możesz dołączać do ilu chcesz i się wypisać kiedy chcesz. Kyo - to może tą zamknij i stwórz nową na zaproszenia?
Opublikowano 30 września 20159 l Teraz to nic nie można zrobić. Nawet tła dodać Pewnie im serwery ledwo zipią
Opublikowano 30 września 20159 l Mnie się teraz nie chcą załadować rozmowy. Ale kilku zagranicznych wywaliłem (dzięki za moda)
Opublikowano 30 września 20159 l Ale jak można wyszukiwac społeczności? Czy mi się wydaje, czy czubki z Sony nie dali możliwości wyszukiwania społeczności :O
Opublikowano 30 września 20159 l Ale jak można wyszukiwac społeczności? Czy mi się wydaje, czy czubki z Sony nie dali możliwości wyszukiwania społeczności :o No to chyba niestety dopiero w 5.0 Sony niestety cały czas te pół kroku do tyłu jeśli chodzi o PSN. Ale społeczności to bardzo fajny pomysł i mam nadzieję, że będzie się rozwijał. Aczkolwiek 'ściana' z postami robi się dość szybko bezużyteczna jak jest kilkudziesięciu czy więcej użytkowników, którzy coś piszą. Mam nadzieję, że pozwoli jednak na łatwiejsze spotykanie się na wspólne granie.
Opublikowano 3 października 20159 l Hehehe, widzicie na co poszły pieniądze z abonamentów. Aczkolwiek dla mnie update na plus.
Opublikowano 9 listopada 20159 l Wyszedł soft 3.11 - oczywiście jedyna zmiana to poprawa stabilności Nie jedyna. Teraz można zmieniać avatary na te zakupione na PS3
Opublikowano 9 listopada 20159 l Po pobraniu patcha 3.11. wszystko wam śmiga jak należy? Bo nie wiem czy to wina mojego neta w tę pogodę, czy tych geniuszy, ale nawet tablica "Co nowego" nie chce się załadować, o takich luksusach jak pobranie gry z Biblioteki nie wspominając... Edytowane 9 listopada 20159 l przez Kasias
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Nowy soft 3.15 tym razem poprawa wydajności ktoś już pobrał, wszystko ok?
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Pod płaszczykiem poprawy stabilności Sony wzmacnia też zabezpieczenia antypirackie ma to związek z nie tak dawnym złamaniem zabezpieczeń PS4.
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Pod płaszczykiem poprawy stabilności Sony wzmacnia też zabezpieczenia antypirackie ma to związek z nie tak dawnym złamaniem zabezpieczeń PS4. To był bug na sofcie 1.76 który dawno już załatano
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Ktoś widzi jakąś różnice na nowym sofcie, głośność konsoli, szybszy dash, cokolwiek?
Opublikowano 14 stycznia 20169 l głośność konsoli Niby po co mają przy tym grzebać? Głośność konsoli jest problemem hardware'owym, a nie software'owym. Sprawna konsola nawet przy największym obciążeniu pracuje tak, że podczas rozgrywki i załączonym dźwięku jej nie usłyszysz. Ja na nowym sofcie żadnych zmian nie widzę.
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Co oni zrobili z funkcja Share Play, ze nawet Wiedzmin z polskiej dystrybucji ma blokady ? xD