Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz to nic nie można zrobić. Nawet tła dodać :D Pewnie im serwery ledwo zipią :D

Opublikowano

Ale jak można wyszukiwac społeczności?

Czy mi się wydaje, czy czubki z Sony nie dali możliwości wyszukiwania społeczności :o

No to chyba niestety dopiero w 5.0 ;) Sony niestety cały czas te pół kroku do tyłu jeśli chodzi o PSN. Ale społeczności to bardzo fajny pomysł i mam nadzieję, że będzie się rozwijał. Aczkolwiek 'ściana' z postami robi się dość szybko bezużyteczna jak jest kilkudziesięciu czy więcej użytkowników, którzy coś piszą. Mam nadzieję, że pozwoli jednak na łatwiejsze spotykanie się na wspólne granie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Po pobraniu patcha 3.11. wszystko wam śmiga jak należy? Bo nie wiem czy to wina mojego neta w tę pogodę, czy tych geniuszy, ale nawet tablica "Co nowego" nie chce się załadować, o takich luksusach jak pobranie gry z Biblioteki nie wspominając...

Edytowane przez Kasias
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pod płaszczykiem poprawy stabilności Sony wzmacnia też zabezpieczenia antypirackie ma to związek z nie tak dawnym złamaniem zabezpieczeń PS4.

To był bug na sofcie 1.76 który dawno już załatano

Opublikowano

głośność konsoli

Niby po co mają przy tym grzebać?

Głośność konsoli jest problemem hardware'owym, a nie software'owym.

Sprawna konsola nawet przy największym obciążeniu pracuje tak, że podczas rozgrywki i załączonym dźwięku jej nie usłyszysz. 

Ja na nowym sofcie żadnych zmian nie widzę. 

• 2 tygodnie później...