Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli jednak nie będzie zmiany ID? Kurczę, a tak się napaliłem :(

Tego nigdy nie bedzie bo ID jest sprawdzane przy rejestracji czy nie jest zajete. Wiec jak chcesz zminic na juz zajety ID? Impossibiru.

Przydało by sie kasowanie z listy trofeów gier z nie wbitymi 100% <3 mozna by sie pozbyc tych gier ktorych niechce sie miec na tej liscie. Chyba tez mozemy tylko pomarzyć.

Opublikowano

Tego nigdy nie bedzie bo ID jest sprawdzane przy rejestracji czy nie jest zajete. Wiec jak chcesz zminic na juz zajety ID? Impossibiru.

Na XBL jakoś się da, więc? :D

Opublikowano

Na XBL jakoś się da, więc? :D

Ale nie za darmo. :)

Opublikowano

Czyli ploty o wstecznej z psx się nie sprawdziły :frog:

Niby szkoda, ale Sony teraz reklamuje PRO 4K HDR, a na takim TV gierki z PSXa wyglądają kiepsko, chyba że by je emulowali jak epsxe: scalowanie rozdziałki x3 i antyaliasing...

A i Xbox ma wsteczną kompatybilność, a Sony tłumaczy to, jakoby nikt nie był zainteresowany graniem w starocia (a mimo to sprzedają gry z PSX, czy PS2 za 80 zl...).

Opublikowano (edytowane)

Dajcie znać, jak ktoś zużyje:

LB6L-A7NN-562A

Ktoś sobie wziął i się nie pochwalił

2 kody

B4C3 PKN3 B5P5

Przytuliłem ten, dzięki

Edytowane przez Bzduras
Opublikowano

Przydało by sie kasowanie z listy trofeów gier z nie wbitymi 100% <3 mozna by sie pozbyc tych gier ktorych niechce sie miec na tej liscie. Chyba tez mozemy tylko pomarzyć.

Jest taka opcja :) Można wybrać która gra ma nie wyświetlać trofeów, i będą one niewidoczne dla innych, i na stronach typu PSNProfiles :)
Opublikowano

Pierdoły. Serio z fajnych rzeczy to chyba tylko ten Twitch. Plus ewentualnie podgrupy na Friend list ale równie dobrze mogło by ich nie być. Fajnie wyglądają powiadomienia na czarnym tle ale to kosmetyka.

Opublikowano (edytowane)

Ja bym chciał widzieć od razu listę zmian przy patchu gierek, a nie mogę tylko przerwać lub zatrzymać pobieranie. Skasować syfy z powiadomień, jak najbardziej bym chciał mieć.
A tak poza tym, to nie śledziłem tych ploteczek i niusów, odnośnie ver. 5.0, ale jednak ta możliwość odpalenia gierek z PSXa byłaby spoko. Tylko czy dzisiaj ktoś przechodzi takie gry, czy tylko odpala na 5 minut w celu zaspokojenia swojego poziomu "nostalgii"?

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Wiadomo może czy netflix dostanie HDR update w wersji 5.0,czy to raczej kwestia samego update'u apki po stronie netflix? Trochę śmiech że nadal tego nie ogarnęli, a szkoda bo w tv sony nie ma takiego problemu :-(

Opublikowano (edytowane)

Mam aplikację netflix na tv i tak hdr działa jak trzeba. Wolę jednak używać tej przez prosiaka bo mam go do kina podpiętego a tv wisi nieco dalej od kina i musiałbym dokupić kabel optyczny dość długi. No lipa bo od czasu kiedy prosię wyszło już nieco czasu minęło a netflix nadal nie zrobił aktualizacji.

Edytowane przez mlody23
Opublikowano (edytowane)

Ogarneli może automatyczne sortowanie np: A-Z, ostatnio używane itp. w folderach? Przydałoby się, bo ręczne sortowanie jest z(pipi)ane jak ma się z 50 gierek na dysku.

Edytowane przez cithall
Opublikowano

Ogarneli może automatyczne sortowanie np: A-Z, ostatnio używane itp. w folderach? Przydałoby się, bo ręczne sortowanie jest z(pipi)ane jak ma się z 50 gierek na dysku.

Tylko jak wejdziesz do biblioteki to masz takie sortowanie, ale to jest od dawna.