Berion 207 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 To akurat ficzer nowego sklepu, a nie fw. Cytuj
tadel 2 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 Właśnie dziś załączyłem ps4 , a tu soft 6.0.............. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 Niektórzy liczyli na cross-play, zmianę nicków i inne gruszki na wierzbie, a tu: Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 tylko zdradziłem na chwilę Sony, odpalając Xboxa od pinga, a od razu dostałem maila z kodem na firmware beta 6.5. Podobno bardzo mało ludzi dostało, a niektórym po wejściu na stronę, kod się nie wygenerował. Ciekawe jak teraz znowu poprawili stabilność? Cytuj
mario10 548 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 Mam pytanie. Jak kupiłem konsole to grałem w Deus Ex i w powiadomieniach pojawiło mi się info, że pojawił się błąd podczas wysyłania savea, pewnie do chmury, ale w deusa nie gram od 2 lat a tego powiadomienia nie da się usunąć, normalnie da się zaznaczyć opcję usuń a tego jednego powiadomienia się nie da usunąć jest na to jakiś sposób? Niby nic takiego ale mnie denerwuje Chciałem zapytać o wyłączenie konsoli po pobraniu gry ale doczytałem na wcześniejszej stronie. Ciekawe czy kiedyś będzie się dało wyłączyć lightbara. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 Możesz wgrać save ręcznie do Chmury, powiadomienie powinno zniknąć. Cytuj
mario10 548 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 A podpowiedz jak to zrobić. Ja go nie potrzebuję po prostu chcę usunąć powiadomienie bo deus poszedł w odstawkę Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 Settings --> Application Saved Data Management. 1 Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 Jest soft 6.50. O dziwo... brak poprawek stabilności Za to doszła obsługa Remote Play na iOS oraz opcja zmiany przypisania funkcji klawiszy X i O Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 O! Czekałem. Ciekawe czy poprawi mi błąd że konsola na chwilę się freezuje przy wyborze tematów na konsoli. Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 3 minuty temu, Kyo napisał: O! Czekałem. Ciekawe czy poprawi mi błąd że konsola na chwilę się freezuje przy wyborze tematów na konsoli. Jak naprawi to zapraszam do ED Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 A co jest z tą zmianą PSN ID, miało być chyba przy 6.0 jest 6.50 i dalej nic Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 1 minutę temu, Wooyek napisał: A co jest z tą zmianą PSN ID, miało być chyba przy 6.0 jest 6.50 i dalej nic Gdzie tak pisało, jedynie że coś takiego jest prawdopodobnie testowane, nigdy nie było to potwierdzone że będzie dostępna zmiana ID. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 9 minut temu, Figuś napisał: 12 minut temu, Kyo napisał: O! Czekałem. Ciekawe czy poprawi mi błąd że konsola na chwilę się freezuje przy wyborze tematów na konsoli. Jak naprawi to zapraszam do ED Hotas 4 w Morele.net za 299 zł z kodem THRUST0307 Cytuj
MYSZa7 8 961 Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 Remote Play na iOS, pierdółka, ale fajne że dodali. Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 10 minut temu, Figuś napisał: Gdzie tak pisało, jedynie że coś takiego jest prawdopodobnie testowane, nigdy nie było to potwierdzone że będzie dostępna zmiana ID. A to możliwe, nie siedzę w temacie, po prostu obiło mi się coś takiego o uszy i myślałem, że to oficjalne było. Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 zapewne wyczytałeś to w niusie na ppe.pl o nowej wersji beta firmware. I tam ktoś palnął, że w końcu będzie zmiana loginu. Miałem tą betę i nic takiego nie nie znalazłem w samym firmware/ustawieniach. Cytuj
szwajek 0 Opublikowano 15 marca 2019 Opublikowano 15 marca 2019 witam , mam taki problem : w trakcie aktualizacji wyświetla się napis ze konsola zostanie uruchomiona ponownie w celu dokończenia aktualizacji, światełka gasną konsola się wyłącza i już nie odpala... można ją uruchomić ponownie samemu ale za każdym razem sama po wyłączeniu nie chce się sama uruchomić Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Jutro będzie dostępna możliwość zmiany nicku na PSN: https://blog.eu.playstation.com/2019/04/10/psn-online-id-change-feature-launches-for-all-ps4-players-tomorrow/ Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 No tak trochę nie wiem Możesz utracić dostęp do zawartości (również płatnej) uzyskanej w przypadku gier, włącznie z zawartością obejmującą dodatki i wirtualne waluty. Możesz utracić postępy w grach, między innymi dane zapisanych gier, miejsca w rankingach i postępy w zdobywaniu trofeów. Określone funkcje w grach i aplikacjach mogą nie działać prawidłowo, zarówno w trybie online, jak i offline. W niektórych obszarach Twoje poprzednie identyfikatory internetowe mogą pozostać widoczne dla Ciebie i innych graczy. Sony... A tak serio to sam nie wiem co o tym myśleć - z jednej strony mówi się o wstecznej w nowej konsoli a z drugiej TO. I teraz co, kupiłem gierkę, ale na Ps5 muszę jeszcze raz kupić bo zmieniłem Nick? P.S. Listę gier przetestowanych w zakresie zmiany identyfikatora internetowego oraz informacje na temat najczęściej występujących problemów związanych z tą funkcją zawiera można znaleźć w linku poniżej : https://www.playstation.com/pl-pl/get-help/help-library/my-account/access-and-details/change-online-id-games/ Nie będę tutaj wklejał całej listy ale tak z ciekawszych: Bloodborne™ (znaleziono problem*)Grand Theft Auto V (znaleziono problem*)The Last of Us™ Remastered (znaleziono problem*)Uncharted™ 4: Kres Złodzieja (znaleziono problem*)LittleBigPlanet™ 3 (problemy krytyczne**)Worms™ Battlegrounds (problemy krytyczne**) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi