Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda nawet szczempić ryja. Zmieniłbym nick bez zastanowienia, ale oni nie dają nawet gwarancji, że powrót do starego naprawi ewentualne problemy.

Cytat

Pamiętaj, że przywrócenie poprzedniego identyfikatora nie musi rozwiązać wszystkich problemów (możesz na przykład nie odzyskać niektórych albo wszystkich materiałów, postępów i funkcji). Jeśli chcesz przywrócić poprzedni identyfikator internetowy, sugerujemy, by zrobić to jak najszybciej, ponieważ zmiana może mieć wpływ na materiały, postępy w grach i funkcje powiązane z nowym identyfikatorem.

Opublikowano

A co jesli chce zminic nick ale jest on juz zajęty? 

Czy jest jak w przypadku zakladania konta psn gdzie prosi nas o wybranie innego? 

Bezsensowna to jest zmiana. Jesli mam tracić trofea i zakupione gry to juz lepiej założyć sobie nowe konto. Efekt jest taki sam. Nowe id = czyste konto

Opublikowano (edytowane)

Ale jak dobrze przeczytałem, to tylko około 8 gierek (i to dość starych) ma krytyczne problemy, typu usunięcie zawartości itp.

Nie usuwa żadnych zakupionych gier i trofeów, gdzie to (pipi)a wyczytaliście?

Edytowane przez Rozi
Opublikowano
10 minut temu, u55r napisał:

A co jesli chce zminic nick ale jest on juz zajęty? 

Czy jest jak w przypadku zakladania konta psn gdzie prosi nas o wybranie innego? 

tak

Opublikowano

Z Reddita:

Cytat

Bloodborne, DS3 and Sekiro are fine, checked this morning.

Opublikowano
13 minut temu, Rozi napisał:

Nie usuwa żadnych zakupionych gier i trofeów, gdzie to (pipi)a wyczytaliście?

A ktoś pisał że usuwa? Wkleiłem co Sony nabazgrało przy próbie zmiany nicka.

Opublikowano

Aaa. Faktycznie :lapka:

Takie coś Sony podaje przy próbie zmiany nicka i to wkleiłem :)

6w3sT0m.png

Opublikowano

Dobre, że Sony za zmianę nicka chce kasę. Pierwsza zmiana za free, a potem płać pieniążka. Ale z drugiej strony jak ktoś założył 10 lat temu, jakiś durny nick typu "cycek", to w końcu będzie mógł zmienić.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
20 minut temu, SG1-ZIELU napisał:

Mam kod jak ktoś chce bo ostatnio sam gram i na pewno tego nie przetestuję

A to poproszę jeśli można :lapka: