AbraHAM 8 Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Jak wyglada sprawa wszystko już działa? Online nies sprawia problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Działało już wszystko następnego dnia. Nie wiem po co kombinowali z tym systemem party i grupami, mega debilne teraz to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 YOUR VOUCHER CODE: LNQX-R5NN-8A56Code Expires: 31 May 2021 Welcome to the PlayStation®4 System Software 8.50 Public Beta Main features updated in this system software beta version• In Messages, you can now turn notifications on or off for each of the groups you're in. On the group screen, open the options menu and select Turn Notifications Off.Other update features• On the game session details screen, you can now use the Request to Join button to ask the session leader to join their game session. The session leader can then send you an invite to join the game session.• When playing a game you've hidden, other players will no longer see that you're currently playing that game.• The Communities feature is no longer available.The Beta code below can be redeemed by up to 20 qualifying accounts, so share the code with friends who you know would be happy to take part (they must be over 18 years old to participate). How to start:Once you have redeemed your unique voucher code, you will receive a system notification on your PlayStation®4 console when the 8.50 Beta begins. Follow the prompts from the notification for access to the Beta System Software. Once you have followed these prompts, navigate to Settings > System Software Update > Version 8.50 Beta.Performance has improved for System Software updates, so you do not have to restart your PlayStation®4 console after updating. The update will be automatically installed after being downloaded, as long as the following setting is active: Settings > System Auto Downloads > System Software Update Files. KODZIK ZADZIAŁA NA 19 KONTACH, JA JEDEN ZUŻYŁEM. Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Beta oprogramowania systemu PlayStation 4 9.00 HB3A - 4GNT - 872J Twój kod kuponu na wersję beta można zrealizować na maksymalnie 20 kwalifikujących się kontach. Podziel się kodem ze znajomymi, o których wiesz, że chętnie z niego skorzystają (muszą mieć ukończone 18 lat). Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 26G2-M8NT-CN4R Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 a co w becie? Główne funkcje zaktualizowane w tej wersji beta oprogramowania systemu • Możesz teraz przeglądać trofea z gier na PS5 na PS4. • W wiadomościach możesz teraz usunąć grupę, jeśli jesteś jej założycielem. Otwórz menu opcji, a następnie wybierz [Usuń grupę]. Wykonanie tej akcji spowoduje usunięcie grupy dla wszystkich jej członków. • Kiedy kogoś zablokujesz, możesz wybrać, czy chcesz opuścić grupę, do której należysz tylko ty i zablokowany użytkownik. Nie opuścisz grup zawierających również innych członków. Inne zaktualizowane funkcje • Kiedy dziecko wyśle prośbę o użycie funkcji komunikacji w grze, rodzic lub opiekun otrzyma powiadomienie na PS4 oraz w aplikacji PlayStation. Uwaga: przed pobraniem wersji beta oprogramowania zalecamy stworzenie kopii zapasowej ważnych danych. jednym słowem, pierdoły Cytuj Odnośnik do komentarza
bcster 0 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Witam mam pytanie czy da sie jakoś zrobić downgrade na 5.05? Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Wygląda na to, że SONY zyebao i najnowszy firmware (9.0) psuje konsole. Brawo SONY, kurva. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Mnie na prosiaku, wszystko śmiga pięknie po aktualizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 (edytowane) Bo wygląda na to, że nie ma reguły. Jednym działa na Slim innym nie. Jedni chwalą update na Prosiaku inni piszą, że konsola im muli i działa jakby miała się zesrać. Z fatem podobnie. SONY powinno wypuszczać update regionami skoro ich beta testy takich poważnych wpadek nie wykrywają. Edytowane 15 Września 2021 przez LukeSpidey Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 18 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Kilka dni po aktualizacji 9.0 a ludzie cały czas piszą, że ich konsole po aktualizacji nie działają prawidłowo lub w ogóle a ze strony SONY cisza w temacie. Jakby na to nie patrzeć to jest mega chuyowe zachowanie z ich strony, że nawet nie poinformują w sieci, że są świadomi problemu i pracują nad rozwiązaniem. Takie sytuacje jak ta naprawdę zachęca mnie do porzucenia tego hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 18 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Dobrze wiedzieć Całe szczęście, że mam tego XBOXa, to PS4 pozostanie wyłączone do czasu, aż wyjdzie kolejna łatka Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 U mnie spokój. Wszystko śmiga jak ta lala i nie zauważyłem żadnych niedogodności. Ciężko się odnieść do tych problemów jak u mnie nie występują. Więc albo jestem jednym z nielicznych szczęściarzy, że wszystko Bangla. Ja z kolei mam inne pytanie. Bo aktualizacja wniosła granie zdalne przez dane mobilne. I teraz. Czy muszę się połączyć jakoś z konsolą przez wifi i skonfigurować połączenie mobilne? Bo próbowałem się połączyć mobilnie tylko i wyłącznie i nie działa. A wiem, że przy tym co mam (Toya) to się z konsolą bezpośrednio nie połączę, musiałbym podpiąć router do toyowego i dopiero wtedy gra zdalna działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 14 godzin temu, mitra napisał: U mnie spokój. Wszystko śmiga jak ta lala i nie zauważyłem żadnych niedogodności. Ciężko się odnieść do tych problemów jak u mnie nie występują. Więc albo jestem jednym z nielicznych szczęściarzy, że wszystko Bangla Przypuszczam, że proporcje są raczej odwrotne i jesteś w grupie zdecydowanej większości, którym wszystko bangla, ale póki co nie włączam PS4, żeby nie znaleźć się w tej mniejszej grupce pechowców. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 No to raczej długo poczekasz, bo na redditcie ludzie wkurzeni, bo że strony Sony cisza. Prędzej czy później będziesz musiał zaaktualizować. Ja czekałem 2 dni, ale się zdecydowałem i wszystko hula jak ta lala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 W dniu 21.09.2021 o 07:46, LukeSpidey napisał: Prędzej czy później będziesz musiał zaaktualizować. Ja czekałem 2 dni, ale się zdecydowałem Bo Ty nie masz wyboru, a ja mogę poczekać Spoiler W dniu 22.09.2021 o 09:44, Figuś napisał: No i zajebiście, oby to była prawda, bo trochę straszna wizja, coś jak ze słynną "pluskwą milenijną". Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 27 minut temu, Wredny napisał: Bo Ty nie masz wyboru, a ja mogę poczekać Nie wszystkie aktualizacje FW są wymagane, a jak już to tylko do grania online (i może niektórych najnowszych gier). Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 7 godzin temu, Wredny napisał: Bo Ty nie masz wyboru, a ja mogę poczekać Niby tak, ale w końcu ten moment nadejdzie. Najgorsze jest jednak w tym wszystkim nie to, że faktycznie ten update uszkadza konsole, ale to, że SONY nie reaguje na informacje o takich przypadkach. Z ich strony cisza a aktualizacja miała miejsce 2 tygodnie temu. For The Players My Ass!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Wciąż żadnych wieści? Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 9 godzin temu, Wredny napisał: Wciąż żadnych wieści? Cisza w temacie. Ludzie mają nowe przyciski do papieru a SONY olało sprawę. #ForThePlayersMyAss Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 No bo po co mają naprawiać, skoro dzięki temu może więcej osób przesiądzie się na PS5 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 No ten sam zarzut pojawił się na reddit, ale jeśli już tak ma być to niech chociaż SONY zapewni odpowiednią ilość PS5 w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Update był 14 września i od tamtej pory NIC? Czy Sony się w ogóle do tego odniosło gdziekowiek? https://gamerant.com/ps4-system-update-9-issues-bricked-consoles-explained/ Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 no ja nie zczaiłem że to może wina nowego firmware, ale ze 3 razy konsola mi się źle wyłączyła. Muli, muli, jakby zwieszona, a potem ten sygnał dźwiękowy. Teraz chyba już ok, chociaż ostatnio jej nie odpalam (tłukę God of War 1 na PS3). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi