Whisker 1 450 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 OMG HDR!!! Jutro sprawdzę tą opcję 4k hdr od Sony czeka na tą funkcję, dawać mnie to Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 Wreszcie, takie banały a cieszą. Doczekaliśmy sie folderów i trofeów offline (?). Pytanie tylko czy moja PS4 nadal działa, bo w czasie niedawnej przeprowadzki wyslizgnęła mi sie jakoś i z vana na beton spadła. Była w pudle, ale zawsze... Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 Jak zmienić kolor powiadomień z tego domyślnego na taki biały jak jest np. w tym filmiku od Moldara? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 Dopiero w aktualizacji Cytuj
czeskimaster 3 275 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Całych folderów nie da się przesunąć? Zrobilem folder z indorami i chce go dać na sam koniec kafelkow i nie mogę? Rozumiem że łatka 10.0 to załatwi. Kolejna s(pipi)ina od Sony. Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 witam. mam pytanie z czego co obczaiłem moj tv ma HDR mimo ze tylko 1080p ...jak mam sie upewnić czy tak jest gdzie to sprawdzić?? Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Wejdź w ustawienia obrazu w TV i sprawdź czy jest tam opcja ustawienia obrazu ze standardowego na HDR. Cytuj
vip77 237 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Całych folderów nie da się przesunąć? Zrobilem folder z indorami i chce go dać na sam koniec kafelkow i nie mogę? Rozumiem że łatka 10.0 to załatwi. Kolejna s(pipi)ina od Sony.jak masz kilka folderow i odpalisz grę, aplikacje z jakiegoś to cały folder przeskakuje na pierwsze miejsce, tak było przynajmniej w becie a pełnej jeszcze nie instalowalem Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Czy tło powiadomień można jakoś zmienić? Cytuj
mersi 804 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Jak zmienić kolor profilu? bo niektorzy ustawili sobie np czarny widzialem Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 (edytowane) Czy tło powiadomień można jakoś zmienić? No właśnie dobre pytanie przyzwyczaiłem sie do starego, ale chyba sie nie da co? Super zapierdziela ten dash, chyba nawet jeszcze ciut przyśpieszył i teraz po lataniu w dashu nie przerywa nam na imprezie. Lista osób online szybciej sie ładuje. Gierki ładnie poukładane w foldery, podoba mi sie też nowe szybkie menu, Spotify z zakładki muzyka szybciej się włącza i nie uruchamia się jako nowa aplikacja (w zamknij aplikacja nie ma jej, dopiero gdy uruchomi sie z poziomu dasha), na pewno częściej bede teraz używał muzyki. Da sie z szybkiego menu wyciągnąć Wyłącz PS4 gdzieś na wierzch? trzeba w Opcje zasilania z szybkiego menu wchodzić czyli jak wcześniej. Zmiany jak najbardziej na plus, dobry soft Ktoś zauważył różnice z włączonym HDR na gierkach? chyba nie ma żadnej. Kolor profilu - profil i zmien zdjecie w tle Edytowane 13 września 2016 przez Fanek 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Post pod postem bo chcialem odświeżyć: - znalazł ktoś opcje komunikacji pada z konsolą po USB ? czy to tylko z tego SLIM jest? ta opcja była w beta testach softu? Tu ktoś fajnie nazwał foldery, w sumie dobry pomysł http://imgur.com/a/Q3rH2 1 1 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Jakby ktoś się jarał dodaniem HDR to spieszę z info, że obecnie nie wykorzystamy go w żadnej grze ani aplikacji na PS4. Dopiero po premierze Pro. Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 elegancki nowy sofcik, menu dostalo jeszcze boosta, nie przerywa dzwieku w party gdy po nim smigamy, menu podreczne z dostepem do spotify rox Cytuj
Emtebe 2 542 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 U mnie nadal menu rwie. Powrzucałem gry w foldery, osobno cyfrę, osobno dema, osobno ps plus. Ale jak przewijam menu to nadal rwie. Szkoda, że nie da się folderów przerzucić na koniec listy. Sortowanie jest automatyczne w zależności jaką grę wlaczymy to ta przesuwa się na pierwsze miejsce menu. Tego menu głównego a nie tego w folderach. Chyba, że mi rwie bo PSN nie działał a pod ikona każdej gry mamy info o nowościach, screeny itp. A do tego potrzeba psn. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 - znalazł ktoś opcje komunikacji pada z konsolą po USB ? czy to tylko z tego SLIM jest? To nie jest ze slimem związane tylko z nowym padem. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 - znalazł ktoś opcje komunikacji pada z konsolą po USB ? czy to tylko z tego SLIM jest? To nie jest ze slimem związane tylko z nowym padem. Hmm ale teoretycznie ta opcja powinna być gdzieś dostepna nawet jak mamy innego pada? Bo nie znalazłem tego nigdzie Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Nowy: Communication SpecificationsBluetooth® v2.1+EDRUSB HID Class, USB Audio Class http://www.playstationlifestyle.net/2016/09/07/new-official-ps4-peripherals-announced-includes-new-dualshock-4-ps-camera-and-headset/#/slide/2 Stary: Wireless Communication Bluetooth® Ver 2.1 + EDR http://us.playstation.com/ps4/features/techspecs/index.htm W sumie - Fanek ogarniesz się wreszcie? Co masz na tym Twoim screenie na samej górze napisane? Najpierw czytaj, potem pytaj. Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 (edytowane) Mam juz pierwsze zwiechy pleyki, po aktualizacji. Podczas ogrywania Wieska wykopalo mnie do menu. Przy probie uruchomienia ponownie blad. Szybki restart, a tu sie wbija odbudowywanie bazy. Po odbudowie na Wiesku jest pausa. Nic sie nie da, bo wyskakuje blad. Chwilowo na nowo zasysa patcha, wiec nic nie robie. Moze rano pojdzie. Jak nie to usuwam apke i instaluje ponownie - lipton ): Poza tym bylo spoko. Aha.. Przy bledzie nie ma kodu. Edytowane 15 września 2016 przez MEVEK Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Nowe menu podręczne jest świetne i szybkie, zdecydowanie na plus. Foldery już potworzone bo 2tb dysku za bardzo były porozrzucane, ogólnie bardzo mi się podoba nowy Firmware. Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Wie ktoś może w jaki sposób sprawdzić jakie mamy dodatki do danej gry kupione ?? Kiedyś w powiązanych to było, teraz mamy suchą informację o ilości ale nie możemy tego zobaczyć. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 września 2016 Opublikowano 21 września 2016 A nie sprawdzasz sobie pobranych gier i aplikacji w Bibliotece? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 23 września 2016 Opublikowano 23 września 2016 W nowym sofcie, gdy ktoś dołacza do imprezy pojawia sie tylko komunikat, ale nie pisze kto dołączył, da sie to gdzieś zmienić aby wyświetlało sie kto? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Hmm, u mnie pokazuje chyba normalnie. Nic nie zmieniałem, ale sprawdzę i dam znać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi