Wredny 9 546 Opublikowano 18 października 2021 Opublikowano 18 października 2021 No ja też aktualnie na PS3, a jak mi się znudzi to wciąż mam XSX, ale tęskno już do PS4, na której tyle gierek mam wciąż do ogrania Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 Zaraz będzie 2 miesiące, a SONY dalej zlewa problem, więc jak cię przyciśnie to będziesz musiał zaryzykować. U mnie po aktualizacji nie wydarzyło się nic dziwnego, więc chyba ominął mnie ten niefortunny problem, ale gdyby się to przydarzyło i miałbym czekać, aż Japońce zareagują to już bym uściskał dłoń Phila i wrócił jak syn marnotrawny do Xboxa po jednej generacji z PS4. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 O jakiej skali problemu w ogóle mowa? Bo chyba przy każdej aktualce były czy też mogły być jakieś zgłoszenia, że coś komuś padło. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 Raczej niewielkiej, bo były przecież aktualizacje, które w większym stopniu coś mieszały i reakcja SONY była raczej natychmiastowa. Nie mniej jednak szkoda ludzi, bo firmware jest obowiązkowy, a konsola już raczej na bocznym torze. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 Obowiązkowy jeżeli chcesz grać online, a to i tak nie każdy. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 No nie do końca, bo nawet do PSStore nie wejdziesz i nic nie kupisz. Jakby nie patrzeć to lipa. Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 31 października 2021 Opublikowano 31 października 2021 W dniu 27.10.2021 o 16:57, Square napisał: O jakiej skali problemu w ogóle mowa? Bo chyba przy każdej aktualce były czy też mogły być jakieś zgłoszenia, że coś komuś padło. Niby tak, ale nigdy wcześniej nie byłem świadkiem tylu komentarzy, że komuś coś nie działa - jestem na pewnej facebookowej grupce, gdzie jest około 25 tysięcy osób i tam co chwilę widziałem jakiegos posta z mniejszą lub większą dolegliwością PS4 po tym update. To plus mój pech z wadliwym XBOXem i zwyczajnie się dygam odpalać moją "czwórkę" Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 31 października 2021 Opublikowano 31 października 2021 A z ciekawości, w co chcesz pograć, że musisz zrobić update? Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 31 października 2021 Opublikowano 31 października 2021 W cokolwiek Wiem, że niby można offline i nie ściągać, ale jakoś tak już nie umiem bez internetu No i mam wymówkę, żeby na XSX więcej pograć i przejść kilka gierek do końca Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 Jak już się skusisz na aktualizacje to koniecznie odłącz dysk zewnętrzny przed rozpoczęciem, jeśli takowy masz podpiętny do PS4. Ludzie pisali, że to może być jeden z powodów tych problemów. Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 7 listopada 2021 Opublikowano 7 listopada 2021 Ano mam - dzięki za tipa, ale póki co nadal się wstrzymuję ocierając łzy tęsknoty przepiękną Forzą Horizon 5 Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 OK, odpaliłem, zupdate'owałem i nie wybuchło Póki co nie mam żadnych niepokojących objawów, więc instaluję KENĘ 1 Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 Beta 9.50HB7A-K8N9-MLD9Chyba dla 5 osób. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 Któraś beta robiła błąd ze trza było przywracać system wiec daje se spokoj z tym testowaniem. Poczekam na wersje finalna PS zreszta i tak w nic nie gram ostatnio Cytuj
mario10 517 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Panowie pytanko mam odnośnie nowego konta na PS4. Synowi dałem ps4 ale grał na moim koncie teraz myślę założyć mu osobne konto. Pytanie czy on będzie mógł grać w zainstalowane na konsoli gry i korzystać z savów czy trzeba je jakoś przenosić. Wolę dopytać zanim zacznę z tym grzebać. Kiedyś mogłem grać na ps5 jak syn grał na ps4 a teraz od razu po zalogowaniu na ps4 mnie wywala z gry na ps5. Szkoda, że nie możemy jakby współdzielić jednego konta bo to by mi ułatwiło znacznie Cytuj
Snake_Plissken 902 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Może grać w gry z twojego konta. Warunkiem jest to, że ma własne konto, a twoje jest ustawione jako główne na jego konsoli. Wtedy możecie grać nawet w multi w gry z jednego konta. 1 Cytuj
mario10 517 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Dziękuję za info muszę nad tym w takim razie pogrzebać w weekend. Akurat rzadko gramy o tej samej porze, ale dziś akurat grał z jakimś ziomkiem na Fortnite a ja na chwilę odpaliłem DS3 i dupa. Fajnie, że się tak da bo już myślałem, że to jakaś grubsza akcja Cytuj
Snake_Plissken 902 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Tutaj jak coś masz krok po kroku o co chodzi i na co ta opcja pozwala. https://manuals.playstation.net/document/pl/ps4/settings/activation.html 1 Cytuj
mario10 517 Opublikowano 19 czerwca 2022 Opublikowano 19 czerwca 2022 (edytowane) Panowie pytanie mam bo trochę się kręcę. Założyłem synowi na PS4 nowe konto, moje konto ustawiłem jako główne. I teraz po pierwsze na jego koncie nie widać w ogóle w bibliotece gier tych moich z plusa, a jak odpali takiego raymana to jego konto nie widzi tych savów z mojego konta. Prawidłowo? czyli musi na takim raymanie grać od nowa bo ma nowe konto? Podobnie z grami, muszę wejść na moje konto zainstalować grę z plusa i dopiero on na swoim koncie będzie mógł w to grać? Jak włączyłem dwie konsole czyli najpierw ps4, a później ps5 to wyskoczyło info na ps4, że na innym urządzeniu została uruchomiona aplikacja i z ps4 mnie wylogowało. Edytowane 19 czerwca 2022 przez mario10 Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 19 czerwca 2022 Opublikowano 19 czerwca 2022 Grę musisz zainstalować z tego głównego konta, potem można ją odpalić na tym drugim. Sejwy są osobne. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi