Opublikowano 29 marca 201510 l Ta akcja zaraz po wyjściu z pierwszej jaskini, kiedy ginie dwójka kompanów od razu przypomniała mi ucieczkę z więzienia w BG2. Nie ten sam kaliber straty, ale podobne zdziwko .
Opublikowano 29 marca 201510 l Heh u mnie wcześniej nawet jedna z postaci ... Wkurza mnie brak graficznej kustomizacji. To unity nie da konfigurować opcji graficznych czy obsidianowi się nie chciało?
Opublikowano 29 marca 201510 l Gra jest oparta o tła 2D, więc ciąć specjalnie nie ma czego, chyba, że efekty pogodowe/świetlne, które sporo robią dla ogólnego odbioru strony graficznej tej gierki. Obsidian mógł to potraktować jako integralną część wizji artystycznej, a nie dodatkowy element, którego wyłączenie nie będzie specjalnie zauważalne, a może dodać parę klatek więcej. Pamiętajmy, że to jest tytuł coreowy, skierowany do zapaleńców, a ci zwykle nie grają na kalkulatorach z biedy, no chyba, że coreowy gracz ostatni raz robił update kompa w okolicach 2009 roku i to wcale nie na hi-endowy sprzęt.
Opublikowano 29 marca 201510 l Czy komuś jeszcze też gra zalicza takie mikro przycięcia w trakcie rozgrywki? U mnie tak bywa podczas eksploracji. Ale nie rzutuje to zbytnio na rozgrywkę. Mam pytanie - gdzie można zgarnąć więcej ludzików do ekipy ? Chcę mieć więcej historii i roleplaya, więc rekrutacja w tawernie odpada. Aktualnie mam maga i wojaka z pierwszego miasta. Ktoś coś ? Tutaj masz wszystkie przyłączalne npc: http://pillarsofeternity.gamepedia.com/Party Nie jest ich dużo i przyłączają się na tym samym lvl co ty, więc lepiej szybko postaraj się dołączyć tych co chcesz bo mogą słabo sobie rozłożyc zdolności.
Opublikowano 29 marca 201510 l Uwaga BUG! Nie zmieniajcie ekwipunku poprzez dwukrotne kliknięcie na wybraną rzecz bo stracicie jedną z aktywnych statystyk. Da się to potem odwrócić cheatem albo (podobno) odłączając i przyłączając postać do drużyny.
Opublikowano 30 marca 201510 l Damn, gra rozeszla sie na pniu. We Wroclawiu jest nie do dostania. Bylem dzisiaj w saturnie, media expert, kilku empikach i lipa. podobno po swietach ma byc nowa dostawa...
Opublikowano 30 marca 201510 l Radzę nie wybierać się do Raedric's Hold ponieważ można już nie wyjść. Jeżeli nie chcecie zostać uwięzieni aż do wypuszczenia patcha to polecam się udać w innym kierunku. Właśnie przed chwilą problem udało się rozwiązać. Bug zostanie usunięty wraz z pierwszym patchem który zapowiedziano na ten tydzień. Edytowane 30 marca 201510 l przez Spuczan
Opublikowano 30 marca 201510 l Dzięki dziś chciałem iśc do widzącego a jutro do twierdzy więc wybiorę inny kierunek
Opublikowano 30 marca 201510 l Ja tam byłem i nic złego się nie stało. Może dlatego, że Zdając sobie sprawę z przewagi gwardii przybocznej Raedrica postanowiłem się z nim sprzymierzyć i zamordować biednego uzurpatora mehehehe...
Opublikowano 30 marca 201510 l Spuczan thx za info - można się było tego spodziewać po komputerowej grze rpg.
Opublikowano 30 marca 201510 l Ja tam byłem i nic złego się nie stało. Może dlatego, że Zdając sobie sprawę z przewagi gwardii przybocznej Raedrica postanowiłem się z nim sprzymierzyć i zamordować biednego uzurpatora mehehehe... Różne są wersje. Jedni mówią, że udało im się opuścić warownię w przebraniu kapłanów a inni, że wchodząc "dyplomatycznie" mogą wchodzić i wychodzić cały czas. Jeszcze inni grzebali w save'ach. Jak ktoś się tam nie wybierał to niech lepiej poczeka. A jak ktoś był i wyszedł to ma po prostu farta.
Opublikowano 31 marca 201510 l Miałem to szczęście, że wyszedłem ale co sie nakombinowałem, żeby zabić Readerica i tę jego sworę to tylko moje:D Przypominają się dawne czasy i kombinowanie jak tu zrobić żeby przeżyć Edytowane 31 marca 201510 l przez YariQ
Opublikowano 1 kwietnia 201510 l Jeżeli ktoś jeszcze został uwięziony w Warowni i nie może wyjść podaję rozwiązanie. Wchodzimy tu sciągamy moda który wyłącza autosave i możemy wyjść z Warowni. Zadziałało u paru graczy z innych for oraz przetestowałem to u siebie. Edytowane 1 kwietnia 201510 l przez Spuczan
Opublikowano 2 kwietnia 201510 l obawialem sie ze gra jedzie na sentymencie baldurs gate itp itd ale ona jest naprawde zayebista, nie mozna sie do niczego przyczepic, wciaga jak bagno
Opublikowano 2 kwietnia 201510 l Nie skonczylem jeszcze nawet Divinity bo w polowie zaczelo mnie troszke nuzyc (ale poczatek mega wypas i gralem po 10h w weekendy) i zastanawiam sie czy PoE caly czas trzyma poziom i wciaga? Warto nabyc ta edycje awanturnika?
Opublikowano 2 kwietnia 201510 l Edycję tą warto brać nawet jak zagrasz za miesiąc. Czy trzyma poziom ja nie powiem bo mało grałem z powodu bb więc daleko nie zaszedlem
Opublikowano 2 kwietnia 201510 l http://www.gikz.pl/artykuly/spode-lba-25-godzin-pozniej/ Piękny artykuł. Dla tych co jeszcze nie są zachęceni
Opublikowano 2 kwietnia 201510 l Nie skonczylem jeszcze nawet Divinity bo w polowie zaczelo mnie troszke nuzyc (ale poczatek mega wypas i gralem po 10h w weekendy) i zastanawiam sie czy PoE caly czas trzyma poziom i wciaga? Warto nabyc ta edycje awanturnika? PoE nuży w podobny sposób. Fabuła zdecydowanie przekombinowana i zrobiona na siłę. Żerowanie na sentymentach i próżności intelektualnych superiorów, którzy za chwile zarzucą mi, że jestem debilem i każą grać w kal of diuti. (chociaż może moja opinia jest trochę podyktowana tym, że jestem znudzony fantasy i wolę postapo albo cyberpunk, które wydają się mniej szablonowe i mniej dziecinne). Edytowane 2 kwietnia 201510 l przez Il Brutto
Opublikowano 2 kwietnia 201510 l Dziś miałem pograć chwilkę a gram od 3 h . Może to kwestia gustu ale gra mnie wciągnęła. Im dslej w las tym ciekawiej.
Opublikowano 3 kwietnia 201510 l Nie skonczylem jeszcze nawet Divinity bo w polowie zaczelo mnie troszke nuzyc (ale poczatek mega wypas i gralem po 10h w weekendy) i zastanawiam sie czy PoE caly czas trzyma poziom i wciaga? Warto nabyc ta edycje awanturnika? PoE nuży w podobny sposób. Fabuła zdecydowanie przekombinowana i zrobiona na siłę. Żerowanie na sentymentach i próżności intelektualnych superiorów, którzy za chwile zarzucą mi, że jestem debilem i każą grać w kal of diuti. (chociaż może moja opinia jest trochę podyktowana tym, że jestem znudzony fantasy i wolę postapo albo cyberpunk, które wydają się mniej szablonowe i mniej dziecinne). Myslę, że Twoja opinia jest trochę podyktowana tym, że jestes znudzony fantasy i wolisz postapo albo cyberpunk, które wydają się mniej szablonowe i mniej dziecinne.