waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 (edytowane) czyli żadna tam najbogatsza wersja Edytowane 18 Czerwca 2014 przez waldusthecyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Fakt. Najbogatsza tylko z nazwy patrząc tylko na pakiety wyposażeniowe (S-XL). Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Infidel to chyba na inne cenniki patrzę. Nie mówię że się nie da kupić za tyle. Pewnie że się da - ja wolę kupić samochód klasę niżej ale lepiej wyposażony niż np. kia sportage z manualną klimą. Kia Sportage z nawigacją (7 lat aktualizacji w cenie), lepszym niż w standardzie audio (chyba Infinity), czujnikami, kamerą cofania, dwustrefową automatyczną klimatyzacją, bluetooth, skórzaną kierownicą, tempomatem i silnikiem 1.6 z 6-stopniową manualną skrzynią. Jak dla mnie całkiem spoko - 72 tysiące, do odbioru od ręki, wrzucałem wcześniej link Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Spoko zawsze można trafić okazję bo to akurat jest dobra cena ale jak katalogowo tak fajnie juz nie jest. Inna sprawa ze nie zdziwiłbym się gdyby coś z ta fura było nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Co ma byc nie tak z nowym autem? Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 JEST NOWE Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 To co dalej dyskutujemy czy wyjasnione juz? Olszmic pieknie to ujął, nic dodac nic ując. Mi tak jak i jemu cięzko by było widać 70k na auto typu dacia. Pewnie bym tego nie zrobił. Napewno bym tego nie zrobił. Wiadomo kwestia priorytetów , moze dlatego ze i ja i on jestesmy kawalerami i mozemy jeszcze zyc jak na mężczyzn przystało i jezdzic alfą czy bmw. Samochód ma służyć też oprócz wożenia dupy z punktu a do punktu b do przyjemności obcowania z nim, ma byc częścią faceta. Kiedy wychodzisz z domu i wiesz ze do niego wsiądziesz czujesz radość, nutkę podjarania a nie przymus, apatie i luksus jak w mzk. Auto ma swiadczyc o facecie, o jego charakterze. W dodatku patrząc na te testy to bałbym sie zderzyc ta dacia z 20 letnim bmw bo bym szukał nóg na miejscu pasażera tej bety. Bez spin mili oczywiscie mówie o sobie bo ty patrzysz przez inny pryzmat, żona dwójka cyganiatek, ale troche zabawne jest tutaj pisanie innych i wmawianie ze słabe auto z salonu> dobra używka , bo tak nie jest, serio wolałbym kupic za 50 tys kilkuletnie audi czy bmw na wypasie i zostawić te 10k na naprawe w razie czego niz jezdzić skodą. Poza tym nikt jeszcze nie wpadł na to ze auta typu mercedes czy bmw nie psują sie tak jak dacia czy skoda xD http://allegro.pl/mercedes-e-klasa-320-cdi-v6-max-opcja-model-2008-i4318964824.html Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Akurat auta typu Mercedes od kilku lat psują się i to ardzo. Biorąc pod wagę ile tam jest elektroniki (bardzo często siada np elektroniczny ręczny - wymiana kilka tys zł), to sądzę, że 6 letnia E klasa jest znacznie bardziej narażona na awarię niż nowa Skoda z salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Akurat auta typu Mercedes od kilku lat psują się i to ardzo. Biorąc pod wagę ile tam jest elektroniki (bardzo często siada np elektroniczny ręczny - wymiana kilka tys zł), to sądzę, że 6 letnia E klasa jest znacznie bardziej narażona na awarię niż nowa Skoda z salonu. No ale mercedes jak będziesz jechał ze znajomymi po wsiach to na skodę nikt nie zarzuci okiem, ale jak przejedziesz takim mercem to dziewczyny z remizy już mają mokro. I nie ważne ile naprawy samego merca będą kosztować ważny lans Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 (edytowane) Przecież juz tu ktoś wrzucał filmik że nawet w salonie można dostać składaka. (poszukam linku ) Edytowane 19 Czerwca 2014 przez Codename Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Przecież juz tu ktoś wrzucał filmik że nawet w salonie można dostać składaka. (poszukam linku ) Składaka to nie wiem ale polecam program na tvn turbo jak gościu kupił nowiuśkie Mitsubishi Pajero ? i były źle dopasowane albo korbowód albo cylindry już nie pamiętam. Samochód za 200 tyś a gościu dalej po sądach się włóczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 (edytowane) To co dalej dyskutujemy czy wyjasnione juz? Olszmic pieknie to ujął, nic dodac nic ując. Mi tak jak i jemu cięzko by było widać 70k na auto typu dacia. Pewnie bym tego nie zrobił. Napewno bym tego nie zrobił. Wiadomo kwestia priorytetów , moze dlatego ze i ja i on jestesmy kawalerami i mozemy jeszcze zyc jak na mężczyzn przystało i jezdzic alfą czy bmw. Samochód ma służyć też oprócz wożenia dupy z punktu a do punktu b do przyjemności obcowania z nim, ma byc częścią faceta. Kiedy wychodzisz z domu i wiesz ze do niego wsiądziesz czujesz radość, nutkę podjarania a nie przymus, apatie i luksus jak w mzk. Auto ma swiadczyc o facecie, o jego charakterze. W dodatku patrząc na te testy to bałbym sie zderzyc ta dacia z 20 letnim bmw bo bym szukał nóg na miejscu pasażera tej bety. Bez spin mili oczywiscie mówie o sobie bo ty patrzysz przez inny pryzmat, żona dwójka cyganiatek, ale troche zabawne jest tutaj pisanie innych i wmawianie ze słabe auto z salonu> dobra używka , bo tak nie jest, serio wolałbym kupic za 50 tys kilkuletnie audi czy bmw na wypasie i zostawić te 10k na naprawe w razie czego niz jezdzić skodą. Poza tym nikt jeszcze nie wpadł na to ze auta typu mercedes czy bmw nie psują sie tak jak dacia czy skoda xD http://allegro.pl/mercedes-e-klasa-320-cdi-v6-max-opcja-model-2008-i4318964824.html bez spiny piszesz? to dlaczego odgrzewasz w sumie temat i 2 post z rzędu piszesz jak bardzo zgadzam się z olszeskym? wiem dlaczego, bo w tamtym mnie nie obraziles dostatecznie i tutaj się ukazuje twoja natura. musisz być twoje na wierzchu. piszesz że nie jestem prawdziwy facet i obrażasz moje dzieci. no więc ja chcę się spytać czy ten słaby gen przegranca alkoholika gościa bez ambicji dodatkowo strasznie niedowartosiowanego. masz w prostej linii po mamie czy tylko jesteś czarna owca? tak czy tak kupno używanej alfy to dobry wybór, zawsze jest mała szansa ze twoja młoda rumunka zajdzie w ciążę z zaschnietym nasieniem poprzedniego właściciela i dziecko będzie miało jakieś szanse. temat wyjasniony Edytowane 19 Czerwca 2014 przez _Milan_ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ostatnie zdanie o nasieniu, epicki diss i czuję się trochę za niego odpiwiedzialny... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 jesteś dawcą Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Gdzie obraziłem twoje dzieci? xD Co za typ, przegraniec alkoholik xD O kim ty mówisz stary A obrażanie mojej dziewczyny jest bardzo słabiutkie, nawet kazub nie był tak ch.ujowy No pewnie ciebie stac na nowe 159 z salonu a dacia z salonu nie jest szczytem dla tak ambitnego gościa jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 no widzisz temat skonczony Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 To kupiłes już tą dacie panie ambitny inżynierze? Czekamy na fotke w psa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 no widzisz normalny post, uczysz się. nie jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Tamten też był normalny, nie moja wina że ponosi cie i nadinterpretujesz moje posty w których widzisz tylko to co chcesz zobaczyć czyli napompowanego kabana. Wyraziłem tylko swoja opinie że ja czy olszyc mamy inne priorytety niz ty przy kupowaniu auta bo jestesmy kawalerami. A dacia to serio słaby wybór i bedziesz żałować a jak mniemam biorąc auto z salonu nie kupujesz go na dwa lata więc lepiej serio rozpatrz tą KIA co lucek daje. Balon czyli najlepiej kupić zamiast e klasy fiata pande bo ma mało elektroniki i nic sie nie spier.doli? Bez przesady stary nie ma co iśc ze skrajnosci w skrajnośc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 tak między nami uważam że jesteś z lekka psychiczny bez spiny Kabi. ok pomyślę o Kii Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 i vice versa. Pomyśl pomyśl, mili ja ci dobrze radze Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Z tym porównaniem testów zderzeniowych Dacii i Bmw to trochę przesadziłeś, Kabi Bo Dacia wypada tu średnio, ale na pewno lepiej niż takie stare fury. Przecież auta z lat 90 to dopiero raczkowanie w kwestii bezpieczeństwa, one się składają jak harmonijki, a silnik ląduje na tylnem siedzeniu. W ogóle, bezpieczeństwo aut jest jakoś często pomijane. Jak kupiłem ostatnio auto, to kumpel się pytał o wyposażenie, więc mu mówię, że tam klima, rafio mp3 itd, ale wspomniałem z entuzjazmem o 6 poduszkach i mówiłem, że fajna sprawa, bo kurtyny boczne dobra rzecz. Ten się śmiał, że w ogóle o takich rzeczach mówię. Ludzie nie zdają sobie sprawy z tego, że nieszczęście na drogach może spotkac każdego, w dowolnym momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Wiem że przesadziłem ale odnosiłem sie do posta milana w ktorym pisze o bezpieczenstwie chyba nie przeglądając wczesniej testów zderzeniowych dacii. A z drugim zdaniem masz racje, to tak samo jak z zapinaniem pasów , często kiedy każe to zrobić komukolwiek kto siada obok mnie w aucie widze zdziwienie na twarzy. A jak juz mówie to osobom z tyłu to normalnie oczy mają postawione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Alfa 156 ma nieciekawe wyniki w NCAP. Manekin nie narzekal, ale niesmak pozostal. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jakis link? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi