kanabis 22 419 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 haha tommo centralnie przegląda te same modele co ja xD Niech zgadne jestes z miasteczka do 50k? Fiat coupe wygląd zaje.bisty ale to fiat więc jesli o elementy wykonania pewnie kupa. ostatnio widziałem pieknego czerwonego coupe na Ostrołęce. Wiadomo, każdy głowe odwróći nie ma bata. jeszcze doj.ebać otwierane do góry drzwi i za 6 koła masz najbardziej efekciarski samochód jaki moze byc w tej cenie na świecie. oczwyiscie tylko z wyglądu Damian no chciałem wrzucic ten No ale to juz rok 2008 nie 2005. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 jestem z metropolii do 10k i tak jeszcze sie nawet na prawko nie zapisalem(chociaz badania i profil kierowcy juz mam) to do wakacji podumam, najgorzej bedzie z samym zakupem, zeby nie wj,ebac sie na mine kupuujac szrota od cwaniaka andrzeja Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 jeszcze doj.ebać otwierane do góry drzwi i za 6 koła masz najbardziej efekciarski samochód jaki moze byc w tej cenie na świecie. oczwyiscie tylko z wyglądu nagroda na zlocie agrotuning 2015 gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 kabi, mam nadzieje, ze to byla ironia? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 No przeciez napisałem ze efekciarski Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Fiat Coupe 20VT Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jednak Saaba nie będziehttp://olx.pl/oferta/saab-9-5-2-0t-2005-r-CID5-ID7DIWN.html#ceb8ca6755Oglądałem dzisiaj dokładnie ten egzemplarz. Samochód faktycznie bardzo ładny z zewnątrz i w środku. Niestety mechanicznie sporo niedomagał. Silnik z każdej strony zlany olejem, dodatkowo szum spod deski i bardzo słaby dół jeśli chodzi o przyspieszenie. Ogólnie model bardzo fajny ale trzeba poszukać innego egzemplarza. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 No ale jak przecież napisane jest że technicznie też w bardzo dobrym stanie ! xD Ps kombi znacznie mniej urodziwe. Masz małe dzieci i wózek do wożenia ze na kombi patrzysz ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Nic nie puka nic nie stuka Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 No ale jak przecież napisane jest że technicznie też w bardzo dobrym stanie ! xD Ps kombi znacznie mniej urodziwe. Masz małe dzieci i wózek do wożenia ze na kombi patrzysz ? No mam Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 A to rozumieć. Mam tak samo. V Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 W sumie też rozglądam się za samochodem. Mam dość precyzyjne kryteria, czym ograniczyłem sobie ilość egzemplarzy do obejrzenia. Kompakt, silnik 1.6, koniecznie tempomat i najlepiej ESP. Oglądałem Renault Megane z 2006 z przebiegiem 55k, całkiem ładne i zadbane, świetnie wyposażone, no i ten mały przebieg (a sam dość dużo dołożę w najbliższych miesiącach). Równocześnie kusi mnie by namierzyć odpowiedniego Focusa 2 z 1.6 Ti-VCT. Golf V także mi się podoba, ale rozważam tylko 1.6 8v, który raz szału nie robi, dwa tych wersji nie ma aż tak wiele. Widziałem jednego całkiem blisko, ale ma już 160k i wgnieciony próg. Astra III też mogłaby być, ale akurat nie znalazłem odpowiednich egzemplarzy w pobliżu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 http://otomoto.pl/toyota-celica-C36553915.html kozak ku,rwa typy co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Nie uważasz, że taki samochód i 115km to trochę przerost formy nad treścią? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 nie wiem nie znam sie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ta celica była obciachowa nawet w dniu premiery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 No i Ren rocznik, pełnoletnia z nawiązką. W przyszłym roku stuknie 20-stka. Powoli trzeba zadać sobie pytanie przy takich rocznikach czy szukamy auta na codzień czy na niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 zderzaki to chyba w ogóle od innej toyoty założone, albo tak pomalowane. Zdecydowanie wolałbym cougara no i młodszy będzie. a najlepiej na pierwsze auto to kup coś normalniejszego, focus, astra czy coś takiego. Bo te co wymieniasz to wygląda jakbyś chciał zrobić szpan na siłę i prędzej może wyjść z tego wiocha Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 wczoraj dowiedzialem sie, ze dobry kumpel sprzedal mazde 323f 97z gazem z sekwencją , w dobrym stanie na chodzie, blachy dobre tylko jakieś tam drobne bzdety do zrobienia za garsc miedziakow. wystawil ogloszenie za 1k i w ciagu godziny byl sprzedany o_o zeby idiota powiedzial wczesniej to od reki dalbym mu dwojke golda bo furka zacna i se jezdzilbym kupil za 4,5k kilka miechow temu a pogonil za jedynke, to je dopiero biznes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Honda Civic 1.8 (ufo). w benzynie - warto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Podobno warto, o ile wygląd ci pasuje. Ale dopiero był Leon z turbo, czemu taka zmiana? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Te silnik turbo z Leona padają podobno.. A trafiłem pewną Hondę, z polskiego salonu, jeden właściciel, silnik Vtec bez udziwnień, 6 biegów Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 To ja bym brał jak gabarytowo odpowiada. Jaki przebieg ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 178000. Kupiony. Jeden właściciel, kupiony w Polsce, wiem co było robione, bo wszystko w ASO. Także jak narazie jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Poka go Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi