Skocz do zawartości

Pomoc przy kupnie auta

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,8 tys.
  • Wyświetleń 616,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wziąłem to co wyżej, identyczny jak na fotach - M440i, kolor Tanzanite blue. Nie miałem dużego wyboru, bo odbiór 530i lub słabszej 430i to czekanie do października lub listopada i nie mam na to czasu.

• Czezare
    Czezare

Dobry wieczór!

• Samochód po testowany w środku i tylko rys dopatrzeć się nie mogłem bo oszroniony (8 rano w olsztynie 0 stopni).  Wszystko tak jak chciałem wersja L kamera, składane lusteka czy lepsza tapicerka Na s

Opublikowano

Graty. to pokaż teraz ogłoszenie, nikt już ci jej nie sprzątnie ;)

Opublikowano

Saab9-3_sportsedan_2005.jpg

:obama:

3 x Tak 

Jezdzilem takim fajnie zbiera sie ( 1.8 turbo) Ladne mozna kupic juz za +/- 13 tys zł a jeszcze jak jest czarny to ogień, w tej cenie nic lepszego nie ma

Opublikowano

Jak szukałem auta do ~15 tys. do brałem Saaba pod uwagę, ale naczytałem się, że drogie w serwisowaniu, więc dałem sobie spokój.

Opublikowano

Znajdź takiego ładnego za 13tys. 

A jaki problem? mowie u nas w Polsce bo w Niemczech to z 8-9 tysiecy zl taki

Masz 1 lepszy po sekundzie na allegro http://allegro.pl/saab-9-3-vector-2-2-tid-125km-i5248051255.html

Krupek1 - nic nie jest drogie, siostra 5 lat juz ma takiego saaba i nic sie nie psuje a po 2 to jest to samo co vectra C a silniki sa fiatowskie w wiekszosci

Sam mialem brac takiego czarnego ale wzialem Vectre C bo mniej pali

Edytowane przez DojlidyZubr

Opublikowano

Zraziłem się trochę opiniami i powiem szczerze, że na inne auta patrzyłem przez pryzmat Mazdy, byłem w nią wpatrzony. Jak brałem też, bo nie zauważyłem, że albo była ładnie porobiona, albo ktoś wyczuł dobry moment na sprzedaż i teraz ruda na nadkolach mi tańczy jak szalona.

Opublikowano

Mazda tez fajna, wiem jak to jest ja mialem brac saaba i cos sie na vectre napalilem i juz nic innego nie chcialem wtedy tak mnie wzielo.

Opublikowano

Ziomy pomóżcie, kumpel kupił właśnie bertona 1.8 w gazie za 7k i mowi, że auto jest solidne, tanie częsci i ogólnie świetny deal zrobił. wpisałem w okolicy i jest taki http://otomoto.pl/opel-astra-unikat-opel-coupe-bertone-C36607287.htmltylko nie wiem jak wypada silnik 1.6 w tym aucie. myślicie, że warto? koleś mowi, że obniży o max 500zl bo fura jest tak zadbana i wymuskana, że drugiego takiego nie znajdę.

ale bym ruchał świnie jeżdząc takim autem, wierze

Opublikowano

Ja bym bral, Bertona wygladaj zaje... czesci do opla nie drogie, 1.6 szalu nie robi ale co tam. Kiedys astre 2 mialem ale nie bertone bo byla duzo drozsza i super mi sie jezdzilo. Bierz

Chociaz na wielkie ruchanie nie licz ale samochod kup :D

Edytowane przez DojlidyZubr

Opublikowano

no wlasnie martwi mnie ten silnik 1.6 bo nie wiem czy jest solidny. jesli chodzi wylacznie o mniejsza moc to moze i nawet lepiej bo mniejsze szanse, ze wpjrdole sie na drzewo

bo chyba do 10 tys ciezko bedzie znalezc samochod podobnej klasy tak elegancko wygladajacy na zewnatrz jak i w srodku?

w tym bertonie kumpla jest welur na sedzeniach, hahah co za bieda

Opublikowano

Kuzol ma astre 2 1.6 -najlepszy silnik pod gaz i ponoc bezawaryjny jak rozrząd walnie, z tego co opowiadal bo na mechanice sie nie znam.

Opublikowano

auto fajne, ale 1.6 bym odpuścił . Mało mocy, a spalanie pewnie takie same jak w 1.8, a w trasie pewnie większe. 

hmm... na taką bertone na pewno coś wyrwiesz, Pod liceum się pokręć na długiej przerwie i jakaś się odezwie na fejsie.Tylko najpierw zdaj prawko ;)

Opublikowano

przeciez ja nie mam facebooka ;//

Opublikowano

Znajdź takiego ładnego za 13tys. 

A jaki problem? mowie u nas w Polsce bo w Niemczech to z 8-9 tysiecy zl taki

Masz 1 lepszy po sekundzie na allegro http://allegro.pl/saab-9-3-vector-2-2-tid-125km-i5248051255.html

Krupek1 - nic nie jest drogie, siostra 5 lat juz ma takiego saaba i nic sie nie psuje a po 2 to jest to samo co vectra C a silniki sa fiatowskie w wiekszosci

Sam mialem brac takiego czarnego ale wzialem Vectre C bo mniej pali

2.2TiD to jest kalectwo w tym samochodzie, mogłeś zapodać jeszcze 3.0 diesla. Jedyne co można brać w tych saabach pod uwage to turbo benzyna po 2004 lub fiatowski 1.9 tid. Dalej czekam na pierwszego lepszego.

Opublikowano

Co do bertone to tylko w tym kolorze

Used_Vauxhall_Astra_2003_Gold_Convertibl

Tommo ale dlaczego nie bierzesz pod uwage mx5? Przeciez to zaje.bisty pussy magnes , smiem twierdzic ze najlepszy z tych co ty wrzucałeś