Skocz do zawartości

Pomoc przy kupnie auta

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Znajdź takiego ładnego za 13tys. 

A jaki problem? mowie u nas w Polsce bo w Niemczech to z 8-9 tysiecy zl taki

Masz 1 lepszy po sekundzie na allegro http://allegro.pl/saab-9-3-vector-2-2-tid-125km-i5248051255.html

Krupek1 - nic nie jest drogie, siostra 5 lat juz ma takiego saaba i nic sie nie psuje a po 2 to jest to samo co vectra C a silniki sa fiatowskie w wiekszosci

Sam mialem brac takiego czarnego ale wzialem Vectre C bo mniej pali

Edytowane przez DojlidyZubr
Opublikowano

Zraziłem się trochę opiniami i powiem szczerze, że na inne auta patrzyłem przez pryzmat Mazdy, byłem w nią wpatrzony. Jak brałem też, bo nie zauważyłem, że albo była ładnie porobiona, albo ktoś wyczuł dobry moment na sprzedaż i teraz ruda na nadkolach mi tańczy jak szalona.

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Ziomy pomóżcie, kumpel kupił właśnie bertona 1.8 w gazie za 7k i mowi, że auto jest solidne, tanie częsci i ogólnie świetny deal zrobił. wpisałem w okolicy i jest taki http://otomoto.pl/opel-astra-unikat-opel-coupe-bertone-C36607287.htmltylko nie wiem jak wypada silnik 1.6 w tym aucie. myślicie, że warto? koleś mowi, że obniży o max 500zl bo fura jest tak zadbana i wymuskana, że drugiego takiego nie znajdę.

ale bym ruchał świnie jeżdząc takim autem, wierze

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Ja bym bral, Bertona wygladaj zaje... czesci do opla nie drogie, 1.6 szalu nie robi ale co tam. Kiedys astre 2 mialem ale nie bertone bo byla duzo drozsza i super mi sie jezdzilo. Bierz

Chociaz na wielkie ruchanie nie licz ale samochod kup :D

Edytowane przez DojlidyZubr
Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

no wlasnie martwi mnie ten silnik 1.6 bo nie wiem czy jest solidny. jesli chodzi wylacznie o mniejsza moc to moze i nawet lepiej bo mniejsze szanse, ze wpjrdole sie na drzewo

bo chyba do 10 tys ciezko bedzie znalezc samochod podobnej klasy tak elegancko wygladajacy na zewnatrz jak i w srodku?

w tym bertonie kumpla jest welur na sedzeniach, hahah co za bieda

Opublikowano

auto fajne, ale 1.6 bym odpuścił . Mało mocy, a spalanie pewnie takie same jak w 1.8, a w trasie pewnie większe. 

hmm... na taką bertone na pewno coś wyrwiesz, Pod liceum się pokręć na długiej przerwie i jakaś się odezwie na fejsie.Tylko najpierw zdaj prawko ;)

Opublikowano

Znajdź takiego ładnego za 13tys. 

A jaki problem? mowie u nas w Polsce bo w Niemczech to z 8-9 tysiecy zl taki

Masz 1 lepszy po sekundzie na allegro http://allegro.pl/saab-9-3-vector-2-2-tid-125km-i5248051255.html

Krupek1 - nic nie jest drogie, siostra 5 lat juz ma takiego saaba i nic sie nie psuje a po 2 to jest to samo co vectra C a silniki sa fiatowskie w wiekszosci

Sam mialem brac takiego czarnego ale wzialem Vectre C bo mniej pali

2.2TiD to jest kalectwo w tym samochodzie, mogłeś zapodać jeszcze 3.0 diesla. Jedyne co można brać w tych saabach pod uwage to turbo benzyna po 2004 lub fiatowski 1.9 tid. Dalej czekam na pierwszego lepszego.

Opublikowano

Co do bertone to tylko w tym kolorze

Used_Vauxhall_Astra_2003_Gold_Convertibl

Tommo ale dlaczego nie bierzesz pod uwage mx5? Przeciez to zaje.bisty pussy magnes , smiem twierdzic ze najlepszy z tych co ty wrzucałeś