Skocz do zawartości

Pomoc przy kupnie auta

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,8 tys.
  • Wyświetleń 618,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wziąłem to co wyżej, identyczny jak na fotach - M440i, kolor Tanzanite blue. Nie miałem dużego wyboru, bo odbiór 530i lub słabszej 430i to czekanie do października lub listopada i nie mam na to czasu.

• Czezare
    Czezare

Dobry wieczór!

• Samochód po testowany w środku i tylko rys dopatrzeć się nie mogłem bo oszroniony (8 rano w olsztynie 0 stopni).  Wszystko tak jak chciałem wersja L kamera, składane lusteka czy lepsza tapicerka Na s

Opublikowano

i świnie będą kleić się do tego drewna w środku !!!

Opublikowano

Moja kumpela tez kupiła za 3500 taką hondzinke. Jak kuzyn wziął ją na warsztat (honde) to powiedział ze moze jeździć ale na własne ryzyko bo on by w to nie wsiadł xD 

O gazetach w podwoziu nie wspomne

Opublikowano

U mnie pod blokiem czasami stoi taka Honda, jedno nadkole ma tak wyżarte, że wygląda jakby krokodyl je nadgryzł.

Opublikowano

Ale Halski taką jeździł, on nie mógł się mylić.

Opublikowano

Ogólnie żeby nie było osobiscie uważam civici za porządne maszyny, ale nie civic 98 za 2k no bez jaj panowie. Ja Ka za tyle sprzedałem z tego roku. 

Opublikowano

Ja sprzedaje swojego Golfinio, łykajcie  :lapka: :

300brq8.png

2h4w45j.png

Opublikowano

Golfów nie lubię, ale ten jest spoko i ma ładne wnętrze.

Opublikowano

Siema nadchodzi lato wiec czas coś wybrać

Są dwie opcje Honda s2000 i Slk r171 280/350

Miał ktoś z nimi styczność?

Budżet dosyć skromny (3 wypłaty balona ) czyli około 45k

Opublikowano

:banderas:

Opublikowano

Siema nadchodzi lato wiec czas coś wybrać

Są dwie opcje Honda s2000 i Slk r171 280/350

Miał ktoś z nimi styczność?

U nas znajomy gangster jeździ r171 amg. Nie narzeka, jak nas przewiózł po warszawskiej ze znajomym, to ten drugi sie porzygał. Polecam. 

Opublikowano

Honda S2000 mega fura, ale chyba nie ma wersji z hard topem, a dla mnie to spory minus. Fanem Merca nie jestem, ale ten SLK się mega prezentuje.

Opublikowano

SLK obrzydliwy, babski i jeździ tego mnóstwo. S2000 to crème de la crème japońskiej motoryzacji IMO.

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

dla samych zegarow bralbym s2000  :banderas:

Opublikowano

To fakt, s2000 to jedna z nielicznych fajnych Hond. Design trochę jednak poddal się próbie czasu, ale jeździłbym....i to mocno.

Opublikowano

W ogóle, to auto byłoby fajniejsze, gdyby nie było kabrioletem. Ewentualnie wspomniany hard top.

Opublikowano

Można przecież założyć akcesoryjny hardtop.

5z3auqq.jpg

DSCN0013-4.jpg

Edytowane przez Pajda

Opublikowano

O ja pitole, te srebrna, jeszcze z tymi felami...coś pięknego.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Świetny samochód, tylko chyba każde 1.9tdi będzie miało nakulane powyżej 500tyś km.

Opublikowano

Audi 80 B4 to dobry wybór na pierwsze auto? Rozważałbym jakiś lepiej wyposażony, bardziej zadbany egzemplarz do 4-4.5 tysięcy. Silnik najlepiej 1.9 tdi.

Opublikowano

Mój pierwszy samochód ale b3 a nie b4. Nakulane 370k w benie więc prawie jak nowy :D 

243642203_2_1000x700_audi-80-model-b3-or

Taka mi się marzy w coupe minimum 2.6 ale ciężko znaleźć b3 w takim stanie. 20k cebulionów wzwyż.