Skocz do zawartości

Pomoc przy kupnie auta

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Źródła: Łukasz - znajomy mechanik-pasjonat oraz mój stary.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Kiedyś pytałem, co myślicie o Juce. Padło, że auto dla bab i tak dalej - w sumie czasem mi się pojawia na fejsie Nissan i baby głównie wrzucają fotki jak siedzą z tipsami w jukach.

Czujecie? Żeby na profilu Nissan Polska wrzucać siebie w aucie, jakie jej mąż kupił? :)

No, ale mniejsza z tym, nie wiedziałem, że te SUVy są takie tanie - zwykła Juka 70 000. To przecież Golfa można mieć za tyle, a komfort w Juce pewnie większy (i spalanie również)

Wiadomo, auto nieco babskie, ale dzisiaj zobaczyłem w salonie to:

145.jpg

Wersja RS Nismo.

Całkiem nieźle się prezentuje, tutaj świateł nie widać, ale wyglądają od góry, jak w Nissanie 370Z. W ogóle to auto wygląda jak 370Z + połączenie Porschaka.

144.jpg

No, ale około 115 000 zeta.

W sumie takiego offtopa robię. Zdziwiłem się po prostu, że Juka może tak wyglądać.

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Kiedyś pytałem, co myślicie o Juce. Padło, że auto dla bab i tak dalej - w sumie czasem mi się pojawia na fejsie Nissan i baby głównie wrzucają fotki jak siedzą z tipsami w jukach.

Czujecie? Żeby na profilu Nissan Polska wrzucać siebie w aucie, jakie jej mąż kupił? :)

No, ale mniejsza z tym, nie wiedziałem, że te SUVy są takie tanie - zwykła Juka 70 000. To przecież Golfa można mieć za tyle, a komfort w Juce pewnie większy (i spalanie również)

Wiadomo, auto nieco babskie, ale dzisiaj zobaczyłem w salonie to:

Wersja RS Nismo.

Całkiem nieźle się prezentuje, tutaj świateł nie widać, ale wyglądają od góry, jak w Nissanie 370Z. W ogóle to auto wygląda jak 370Z + połączenie Porschaka.

No, ale około 115 000 zeta.

W sumie takiego offtopa robię. Zdziwiłem się po prostu, że Juka może tak wyglądać.

Z tym, że żuk nie jest suwem a crossoverem, a co do komfortu to sądzę (bo tym nissanem nie jeździłem), że Golf 7 ma o niebo lepszy komfort oraz właściwości jezdne, choćby dlatego, że identyczne zawieszenie i układ jezdny ma Passat.

Opublikowano (edytowane)

Ta koniczynka na Alfie, znaczy że ktoś dopiero zdał prawko?

Bo jak tak, to znaczy, że dopiero zdał prawko, dostał Alfę na 18nastkę i ją rozje.bał.

Nie wierzę, że ten komis sprowadza nowe, nie bite auta.

Jak brałem Audi, to też niby nie bite, a na warsztacie mi mówili, że jeszcze nie wysechł szpachel.

A gość wziął w rozliczenie moje autko, wystawił i w aukcji napisał "garażowane", gdzie ja prakowałem na parkingu pod blokiem.

Także jak ch.uj, że oni sprowadzają nówki nie bite.

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Mój brat jak sprzedawał Corollę '02 z 350k przebiegu to kupił od niego handlarz i mówił wprost, że on spokojnie 100k może skręcić, nawet się nie targował, bo i tak swoje zarobi.

Opublikowano

4C sa idealne. Poludnie Francji, jakies Monako lub Alpy. Polykacz zakretow i muzyka dla uszu ze strzalow z wydechu

wlasnie wrocilem z Grossglockner hochalpen strasse, zaplacilem 35 euro za przejazd folcwagenem kedy przy 2 stopniach, padajacym deszczu

mozna ? mozna

wcale nie ttrzeba jakis wloskich ferrari