Opublikowano 8 września 20159 l Grzesiu juz sie wypowiedział, a jakieś źrodlo? Co do prestiżu to mi nie zależy, prestiżem będę sie pysznił z drugim, trzecim autem (jak się powiedzie; ))
Opublikowano 8 września 20159 l Kiedyś pytałem, co myślicie o Juce. Padło, że auto dla bab i tak dalej - w sumie czasem mi się pojawia na fejsie Nissan i baby głównie wrzucają fotki jak siedzą z tipsami w jukach. Czujecie? Żeby na profilu Nissan Polska wrzucać siebie w aucie, jakie jej mąż kupił? No, ale mniejsza z tym, nie wiedziałem, że te SUVy są takie tanie - zwykła Juka 70 000. To przecież Golfa można mieć za tyle, a komfort w Juce pewnie większy (i spalanie również) Wiadomo, auto nieco babskie, ale dzisiaj zobaczyłem w salonie to: Wersja RS Nismo. Całkiem nieźle się prezentuje, tutaj świateł nie widać, ale wyglądają od góry, jak w Nissanie 370Z. W ogóle to auto wygląda jak 370Z + połączenie Porschaka. No, ale około 115 000 zeta. W sumie takiego offtopa robię. Zdziwiłem się po prostu, że Juka może tak wyglądać. Edytowane 8 września 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 8 września 20159 l W dniu 8.09.2015 o 18:18, grzybiarz napisał(a): Kiedyś pytałem, co myślicie o Juce. Padło, że auto dla bab i tak dalej - w sumie czasem mi się pojawia na fejsie Nissan i baby głównie wrzucają fotki jak siedzą z tipsami w jukach. Czujecie? Żeby na profilu Nissan Polska wrzucać siebie w aucie, jakie jej mąż kupił? No, ale mniejsza z tym, nie wiedziałem, że te SUVy są takie tanie - zwykła Juka 70 000. To przecież Golfa można mieć za tyle, a komfort w Juce pewnie większy (i spalanie również) Wiadomo, auto nieco babskie, ale dzisiaj zobaczyłem w salonie to: Wersja RS Nismo. Całkiem nieźle się prezentuje, tutaj świateł nie widać, ale wyglądają od góry, jak w Nissanie 370Z. W ogóle to auto wygląda jak 370Z + połączenie Porschaka. No, ale około 115 000 zeta. W sumie takiego offtopa robię. Zdziwiłem się po prostu, że Juka może tak wyglądać. Z tym, że żuk nie jest suwem a crossoverem, a co do komfortu to sądzę (bo tym nissanem nie jeździłem), że Golf 7 ma o niebo lepszy komfort oraz właściwości jezdne, choćby dlatego, że identyczne zawieszenie i układ jezdny ma Passat.
Opublikowano 8 września 20159 l wracając do tematu cabrioletów: http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-8c-competizione-spider-ID6y58HW.html#a1d9052743
Opublikowano 9 września 20159 l Auto z 2010 i prawie miljon.. Kocham Alfę ale wolałbym już AMG GT - nowy i tańszy.
Opublikowano 9 września 20159 l W dniu 8.09.2015 o 19:56, Szejdj napisał(a): wracając do tematu cabrioletów: http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-8c-competizione-spider-ID6y58HW.html#a1d9052743 Wziąłem telefon, jutro bede dzownił. Jak wszystko okej , nie bita, to kupuje
Opublikowano 9 września 20159 l A tak w ogóle to czemu ta alfa jest taka droga? Za połowę tej ceny można mieć wykur.wiste Porsche.
Opublikowano 9 września 20159 l Ta koniczynka na Alfie, znaczy że ktoś dopiero zdał prawko? Bo jak tak, to znaczy, że dopiero zdał prawko, dostał Alfę na 18nastkę i ją rozje.bał. Nie wierzę, że ten komis sprowadza nowe, nie bite auta. Jak brałem Audi, to też niby nie bite, a na warsztacie mi mówili, że jeszcze nie wysechł szpachel. A gość wziął w rozliczenie moje autko, wystawił i w aukcji napisał "garażowane", gdzie ja prakowałem na parkingu pod blokiem. Także jak ch.uj, że oni sprowadzają nówki nie bite. Edytowane 9 września 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 9 września 20159 l Mój brat jak sprzedawał Corollę '02 z 350k przebiegu to kupił od niego handlarz i mówił wprost, że on spokojnie 100k może skręcić, nawet się nie targował, bo i tak swoje zarobi.
Opublikowano 9 września 20159 l Powstało tylko 500 sztuk tego samochodu, jest nie do kupienia praktycznie
Opublikowano 9 września 20159 l To napiszę maila, że za 5k biorę dzisiaj, biorę kasę i przyjeżdżam ze szwagrem. Zmienię felgi na kołpaki, auto puszczę z a 10k, a felgi za 2k.
Opublikowano 10 września 20159 l 4C sa idealne. Poludnie Francji, jakies Monako lub Alpy. Polykacz zakretow i muzyka dla uszu ze strzalow z wydechu
Opublikowano 10 września 20159 l W dniu 10.09.2015 o 08:26, Infidel napisał(a): 4C sa idealne. Poludnie Francji, jakies Monako lub Alpy. Polykacz zakretow i muzyka dla uszu ze strzalow z wydechu wlasnie wrocilem z Grossglockner hochalpen strasse, zaplacilem 35 euro za przejazd folcwagenem kedy przy 2 stopniach, padajacym deszczu mozna ? mozna wcale nie ttrzeba jakis wloskich ferrari
Opublikowano 10 września 20159 l To zazdroszcze, bo planuje sie tam wybrac,a nie mialem okazji jeszcze. A afla na pewno by sie lepiej jechalo niz jakims tarpanem