Opublikowano 17 października 20159 l Podbijam, nie ma lepszego sposobu na wydanie ostatnich pieniędzy od zakupu bitego panzerszrota zza zachodniej granicy. Zachód to postęp, a uznana marka to komfort i prestiż. :czesc:
Opublikowano 17 października 20159 l niestety nie ma pytania o zakup samochodu na które nie padłaby odpowiedź zawierająca ciąg znaków "E36" tudzież przy większej kwocie "E46" Edytowane 17 października 20159 l przez Szejdj
Opublikowano 17 października 20159 l W dniu 17.10.2015 o 10:37, Szejdj napisał(a): niestety nie ma pytania o zakup samochodu na które nie padłaby odpowiedź zawierająca ciąg znaków "E36" tudzież przy większej kwocie "E46" I tak jest od lat, a tymczasem te propozycje mają już minimum dychę na karku.
Opublikowano 17 października 20159 l No dokładnie, wsiadasz do swojej Audicy i masz to samo co Hans jak wyjechał nią z salonu niedługo po zjednoczeniu Niemiec.
Opublikowano 17 października 20159 l Jakość to miał Hans 10-15 lat temu, Ciebie zaś mogą zaskoczyć zmęczenie materiału, wyeksploatowanie i nieprzewidziane wydatki. Najdas, ile wpakowałeś w tę kozak audicę? Ja wiem, że Cię stać, no ale ile? Owszem, za 12 tys. znajdziesz auta wymienione przez Infidela, ale będą to okazje jedyne takie lalunie zobacz z przebiegiem 187 000 km. Ja bym się w coś takiego nie pakował.
Opublikowano 17 października 20159 l W dniu 17.10.2015 o 10:37, Szejdj napisał(a): niestety nie ma pytania o zakup samochodu na które nie padłaby odpowiedź zawierająca ciąg znaków "E36" tudzież przy większej kwocie "E46" niestety nie ma pytania o zakup samochodu na ktore nie padlaby odpowiedz uzytkownika szejdj zawierajaca ciag znakow "fabia" tudziez przy wiekszej kwocie "octavia"
Opublikowano 17 października 20159 l Tylko, że taka Fabia i Octavia to faktycznie dobry wybór pod względem ekonomicznym i racjonalnym, choć stare Skody to dla mnie dramat.
Opublikowano 17 października 20159 l To były dobre wybory, ale w salonie. Ile jest takich skód jak ta od Szejdidżeja? Jedna. Reszta to okazje jedyne takie lalunie zobacz z nakulanymi 187 tysiącami.
Opublikowano 17 października 20159 l ja tutaj polecam fabie, bo to na prawde niezawodny samochod, zawsze jak potrzebuje to wsiadam, odpalam i jade, czy to zima czy lato, od 3 lat jezdze skodami (bo mam dojscie i kupuje za pol ceny) i na prawde jak na moja kieszen jest to bardzo dobry samochod. Jakbym mial swoj dom, garaz to moze bym sie bawil w jakies stare niemieckie samochody typu e30, merc e190 czy jakies stare A8, ale to są tanie samochody w zakupie a drogie w utrzymaniu. Majac domek, swoj garaz mozna sie cackac z takimi samochodami, dopieszczac je itd, ja oczekuje ze o kazdej porze dnia i nocy samochod mnie dowiezie na miejsce. Padlo pytanie o samochod dla kobiety na miasto za 9k a infidel wyskakuje ze starym bmw 2.8l albo audi v6
Opublikowano 17 października 20159 l Z 19-letnia e36, ktora od trzech lat dostaje w pizde co chwile od odciny i poza eksploatacja nie robie nic w aucie. Rozklad mas 50/50, tylny naped ze szpera i swietna linia. Daje ciekawe propozycje,a nie nudne octavie czy accordy. szejdj, odpowiadalem na post gienkazenka
Opublikowano 18 października 20159 l No a moja 19 letnia 328 co chwile sie psuje i mam jej dosc. To jest stare auto ktore sila rzeczy bedzie sie sypiac. Odradzam. Brac cos mlodszego. Ja swoje wzialem tylko ze wgledu na silnik bo z innej marki noc nie kupisz w tej cenie z taka moca. A na samochod do jazdy na co dzien i taniej eksploatacji sie E36 nie nadaje. Jak ktoa mowi inaczej to jest zaslepiony miloscia do BMW. Takie samochody kupuje sie tylko w jednym celu - dla rozrywki jak masz duzo kasy.
Opublikowano 18 października 20159 l BMW dla kobiety? 80% procent kobiet wpadnie w poślizg w takim aucie, zanim do niego wsiądzie.
Opublikowano 18 października 20159 l Tak, dla 5 latki . Gdzie ja tu pisalem o bmw dla kobiety Edytowane 18 października 20159 l przez Infidel
Opublikowano 18 października 20159 l Napęd na tył jest po prostu dla ludzi którym auto nie słuzy tylko jako środek do przemieszczania się z A do B
Opublikowano 18 października 20159 l W dniu 17.10.2015 o 20:51, krupek napisał(a): Tylko, że taka Fabia i Octavia to faktycznie dobry wybór pod względem ekonomicznym i racjonalnym, choć stare Skody to dla mnie dramat. ale favorit to ty szanuj
Opublikowano 18 października 20159 l jezdziłem fabią kolezanki. Lepsza wersja matiza, gó.no nieziemskie. Ale octavia spox.
Opublikowano 18 października 20159 l Fabia jedynka to bardzo solidne auto. 1100 kg żelaza, dużo wzmocnień i w ogóle. Tylko taki egzemplarz jak Szejdidżeja jest jeden w Polsce. Reszta to zajechane trupy. Za łebka ojciec miał Skodę 105L. Układ napędu jak w Porsche 911. Ale my mieli radochę, jak ojciec bączki kręcił pod Auchan zimą. Zaś my mieli Favoritkę zielony metalik, czaicie to? Zderzaki w kolorze nadwozia, s p r y s k i w a c z e r e f l e k t o r ó w, obrotomierz i co ino. Zgnił ją stary i kupił następną. Edytowane 18 października 20159 l przez Grze(pipi)
Opublikowano 18 października 20159 l My mielismy białe 130l. Fajny wózek w sumie, choc nie wiem bo miałęm z 5 lat wtedy. Zawsze fajniejszy niz maluchy i 125p dookoła. A potem sciagnelismy od ciotki z niemiec prawdziwa limuzyne passeratti B2
Opublikowano 18 października 20159 l VW szczurek <3. Kiedyś to VW robiło auta. Nie to co ta dzisiejsza (pipi)nia na platformie emkube, dla klienta, który myśląc, że kupuje splendor i prestiż, tak naprawdę nabywa nadmuchaną skodę. :czesc: :czesc: :czesc:
Opublikowano 19 października 20159 l Ojciec mial takiego starego passata, te chromowane listwy i wysuwana chromowana antena na guzik to byla ameryka jak sie mialo 4 latka
Opublikowano 19 października 20159 l Może katalog komuś? https://www.volkswagen-classic.de/en/modelle/passat-b2-limousine-variant# Prospekte/Anzeigen Edytowane 19 października 20159 l przez Mustang