Opublikowano 26 listopada 20159 l Czemu porshe boxter jest 10 razy tanszy od innych porshe? co z nim nie tak?
Opublikowano 26 listopada 20159 l Nowe bylo 2x tansze od innych i duzo ich wyprodukowali. Nie psuja sie,jesli sie tego obawiasz.
Opublikowano 26 listopada 20159 l No w sumie jedyne porsche które realnie mógłbym mieć. No bo raczej 150-200k to sfera marzen. Chyba ze zmieniłbym handel grami na kokainą. No chyba jestem pedałem bo jednak takim wozem bym pojezdził.
Opublikowano 26 listopada 20159 l Moim zdaniem kwestia ladnej sztuki. Sporo gejowych,ale sa tez fajne, takie jak na Twojej fotce. No i to porsche, czyli mega prowadzenie i swietna dynamika. Nowsze modele tak niebezpiecznie blisko zblizyly sie do 911 pod wzgledem osiagow i prowadzenia,ze stracily przydomek Porsche dla ludzi,ktorych nie stac na 911. Edytowane 26 listopada 20159 l przez Infidel
Opublikowano 26 listopada 20159 l Tylko ten miękki dach trochę pedał. Lepszy ju byłby taki demontowany, widziałem ostatnio starą Miatę z takim i super wrażenie robiła.
Opublikowano 26 listopada 20159 l Dziękuję za wszystkie pomocne opinie,o które tutaj prosiłem. Ostatecznie zdecydowałem, że zwiększę budżet, i biorę kolejną Mazdę 6, rocznik 2014, sedan, z silnikiem 2.0 benzyna.
Opublikowano 27 listopada 20159 l Tylko ten miękki dach trochę pedał. Lepszy ju byłby taki demontowany, widziałem ostatnio starą Miatę z takim i super wrażenie robiła. To fakt, hardtop by był zaje.bisty. Co do osiagow fakt 911 to to nie jest ale juz te stare modele mialy spoko, no 6-7 do setki to nie w kij dmuchał
Opublikowano 27 listopada 20159 l Tylko ten miękki dach trochę pedał. Lepszy ju byłby taki demontowany, widziałem ostatnio starą Miatę z takim i super wrażenie robiła. To fakt, hardtop by był zaje.bisty. Co do osiagow fakt 911 to to nie jest ale juz te stare modele mialy spoko, no 6-7 do setki to nie w kij dmuchał Pewnie ze nie, takim porsche w koncu moznaby sie scigac ze starym audi albo bmw z 3 litrowym dizlem.
Opublikowano 27 listopada 20159 l Hardtop porpawialby tez prowadzenie, bo buda bylaby sztywniejsza. 2.7 to dobry motor, reszta w sumie nie do dostania.
Opublikowano 27 listopada 20159 l Tylko ten miękki dach trochę pedał. Lepszy ju byłby taki demontowany, widziałem ostatnio starą Miatę z takim i super wrażenie robiła. To fakt, hardtop by był zaje.bisty. Co do osiagow fakt 911 to to nie jest ale juz te stare modele mialy spoko, no 6-7 do setki to nie w kij dmuchał Pewnie ze nie, takim porsche w koncu moznaby sie scigac ze starym audi albo bmw z 3 litrowym dizlem. No raczej nie bo takie audi czy bmw juz dawno na szrocie pozajezdzane. A takie popularne audiki 1.9 czy bmw 2.0 w gazie raczej sie tak szybko nie rozpedza. NO CHYBA ZE e36 ALE ZE SPOILEREM TO MOZE MOZE
Opublikowano 27 listopada 20159 l Kurcze no w danych pisze ze jednak 8.9 sekund ma przyspieszenie te audi wiec czemu by dało rade , mojej alfie ledwo co bo chyba nie porshe z przyspieszniem 6 sekund e36 2.5 juz 8 sekund wiec troche lepiej. No alfe moja by zostawiło z tyłu !
Opublikowano 27 listopada 20159 l ja nie sprawdzałem, po prostu jak ktos zadaje jakies pytanie to tylko przeklejam ten post z tematu do tematu, zdaje mi sie ze to odpowiedz na wszystko
Opublikowano 27 listopada 20159 l 8 sekund to taki optymalny wynik jak na tak duży silnik. Swoją Mazdą spokojnie w 8,5 sekundy się zamknę.
Opublikowano 27 listopada 20159 l ja nie sprawdzałem, po prostu jak ktos zadaje jakies pytanie to tylko przeklejam ten post z tematu do tematu, zdaje mi sie ze to odpowiedz na wszystko Odpowiedzia na wszystko to jest volkswagen passat 1.9 tdi kombi. Zapamietaj synek
Opublikowano 27 listopada 20159 l Tylko, że ty masz 150 kucy w Mazdzie i lekką budę to niesie ją. Te nowe trójki mają 166 km i mogdyfikacje momentu obrtowego. Strasznie to jeździ. Miałem ją brać jako żonowóz ale mały bagażnik przekreślił te cudo Mój ostatni furacz C5 z 204 konnym HDI fajnie przyspieszał. Taka kolombryna gurbva, a dużo starych, sportowych bmw i audi zawstydzał!
Opublikowano 27 listopada 20159 l Tylko ten miękki dach trochę pedał. Lepszy ju byłby taki demontowany, widziałem ostatnio starą Miatę z takim i super wrażenie robiła. To fakt, hardtop by był zaje.bisty. Co do osiagow fakt 911 to to nie jest ale juz te stare modele mialy spoko, no 6-7 do setki to nie w kij dmuchał Pewnie ze nie, takim porsche w koncu moznaby sie scigac ze starym audi albo bmw z 3 litrowym dizlem. No raczej nie bo takie audi czy bmw juz dawno na szrocie pozajezdzane. A takie popularne audiki 1.9 czy bmw 2.0 w gazie raczej sie tak szybko nie rozpedza. NO CHYBA ZE e36 ALE ZE SPOILEREM TO MOZE MOZE Przeciez tych bmw czy audi jezdzi pelno po autostradzie z tymi popularnymi silnikami.
Opublikowano 27 listopada 20159 l Ja zauwazylem ze moja alfina zaje.biscie sie rwie na pierwszych dwóch biegach ale potem niestety opada na mocy i wychodzi te 10 sekund do setki
Opublikowano 27 listopada 20159 l Przeciez tych bmw czy audi jezdzi pelno po autostradzie z tymi popularnymi silnikami. A moze sprecyzuj bo ciezko mi znalesc o jaki 3.0 dizel ci w audi chodzi skoro popularny to jest 2,5. Którego popularny motor nie ma nawet polotu i wąchalby spaliny po boxterze. Ciezko cos porównywac skoro nie wiadomo o co ci chodzi.