qvstra 3 213 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 @balon no jezdze 18letnim e46 i uwazam, ze design wnetrza bije na glowe to z corsy, ktora miala twoja zona. vs nie chce toczyc tu wojenki, bo nie ma to sensu. po prostu ja nie trawie wnetrz opli/pezotow/chinczykow/skod robionych na jedno kopyto z najtanszych materialow. ale ja gdybym mial do wydania 30-40k to rozgladalbym sie za np e90 albo IS II, a nie szukal corsy. po prostu inaczej patrze na samochody niz na srodek transportu z punktu a do punktu b, bo od tego mam komunikacje miejska. btw. zeby bylo w temacie to jednak szukam e36 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 z komentó do is II Kupiłem miesiąc temu rocznik 2009 z przebiegiem potwierdzonym w ASO 15.000 km. Świadom problemów ze skrzynią biegów w postaci chrobotania przy przełączaniu z 1 na 2 i z 2 na 3. W ASO powiedzieli, że zna ją ten problem i jako firma jest im wstyd za taką pracę skrzyni, ale nic nie są w stanie zrobić (ASO Katowice). Zapewnili jednak, że to nie wpływa na eksploatację. Po kilku dniach jazdy, nauczyłem się tak wciskać sprzęgło, aby nie było chrobotania, co oczywiście nie przekreśla problemu (w samochodzie z segmentu premium nie powinno być w ogóle takiego wątku). Poza tym auto super, ludzie się oglądają, widać prestiż dlaczego kojarzę słowo prestiż, co to była za akcja z tym prestiżem? Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 mechanicy tych czasach znaja bardziej zasady manipulacji ludzmi niz akwizytatorzy, podziwiam jak potrafia podejsc do klienta, to udawanie niby prostego uczciwego mechaniaka, albo zimnego mechanika informatyka, echh, nienawidze ich. Jedyny błąd jaki popełniłem za mldou, nie interesowałęm się samochodami, chciałbym byc na poziomie np. pajdy w tej kwestii. ja bym wolal zarabiac tyle, ze stac byloby mnie na fajne, nowe auto i mialbym w du.pie to czy jestem naciagany przez mechaniora :łapka: Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 @balon no jezdze 18letnim e46 i uwazam, ze design wnetrza bije na glowe to z corsy, ktora miala twoja zona. vs nie chce toczyc tu wojenki, bo nie ma to sensu. po prostu ja nie trawie wnetrz opli/pezotow/chinczykow/skod robionych na jedno kopyto z najtanszych materialow. ale ja gdybym mial do wydania 30-40k to rozgladalbym sie za np e90 albo IS II, a nie szukal corsy. po prostu inaczej patrze na samochody niz na srodek transportu z punktu a do punktu b, bo od tego mam komunikacje miejska. btw. zeby bylo w temacie to jednak szukam e36 Biorąc pod uwagę, że zdjęcia są z niemal identycznej perpektywy to moja żonka miała czarną. Wiadomo, że to nie jest kosmos ale żeby twierdzić że jest ochydne, szczególnie jak Red przesiądzie się ze starego Hiuja. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 Jesteś człowiekiem sukcesu pajda więc to kwestia czasu, a wiedzy się nie kupi. Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 z komentó do is II Kupiłem miesiąc temu rocznik 2009 z przebiegiem potwierdzonym w ASO 15.000 km. Świadom problemów ze skrzynią biegów w postaci chrobotania przy przełączaniu z 1 na 2 i z 2 na 3. W ASO powiedzieli, że zna ją ten problem i jako firma jest im wstyd za taką pracę skrzyni, ale nic nie są w stanie zrobić (ASO Katowice). Zapewnili jednak, że to nie wpływa na eksploatację. Po kilku dniach jazdy, nauczyłem się tak wciskać sprzęgło, aby nie było chrobotania, co oczywiście nie przekreśla problemu (w samochodzie z segmentu premium nie powinno być w ogóle takiego wątku). Poza tym auto super, ludzie się oglądają, widać prestiż dlaczego kojarzę słowo prestiż, co to była za akcja z tym prestiżem? Mi prestiz kojarzy sie z audi 80 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 Ok, przypomniałem sobie skąd kojarze, to jak pracowałem w biurze i w pokoju kierownik młodszy ode mnie kupił sobie passata b6 uzywanego i opowiadał ze jak jedzie po swojej wsi to wiara się patrzy jakby proboszcz jechał, i że to jest prestiż, strasznie z niego żartowaliśmy do momentu az w końcu się nie powiesił na przerwie w toalecie. Cytuj
Mustang 1 737 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 Serio z tym powieszeniem? Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 Pewnie zobaczył ile go czeka do naprawy. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 (edytowane) Serio z tym powieszeniem? Nie, to wymyśliłem by jakoś to dobrze zakończyć red, kupił samochód i był dumny że ma listę tego co się w nim psuje, gdy zima chłodnica mu (pipi)ła na wygnajewie wymienił i wykreślił dumnie z listy ;] Edytowane 3 stycznia 2016 przez ajebisty Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 @balon no jezdze 18letnim e46 i uwazam, ze design wnetrza bije na glowe to z corsy, ktora miala twoja zona. vs nie chce toczyc tu wojenki, bo nie ma to sensu. po prostu ja nie trawie wnetrz opli/pezotow/chinczykow/skod robionych na jedno kopyto z najtanszych materialow. ale ja gdybym mial do wydania 30-40k to rozgladalbym sie za np e90 albo IS II, a nie szukal corsy. po prostu inaczej patrze na samochody niz na srodek transportu z punktu a do punktu b, bo od tego mam komunikacje miejska. btw. zeby bylo w temacie to jednak szukam e36 Kurde jestem zaskoczony, ostatnio jak jechałem ze szwagrem jego a4 19 letnim to troche chcialo mi sie smiac. Z zewnatrz wiadomka, a4 ponadczasowa linia, piekny lakier a w srodku jak w polonezie Myslalem ze w starych betach podobnie a tutaj zupelnie co innego, naprawde swietny srodek, tutaj juz czuc premium bo w audi styl był starych volkswagenów. Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 (edytowane) Tylko tu jest na bank jakaś dopasiona wersja bo jest klima i sterowanie z kierownicy. Qvstra a daj swoje real foto ze środka jak to nie problem. Bo pewno jakieś a4 z dobrym wnętrzem też by się w necie znalazło. Edytowane 4 stycznia 2016 przez balon Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 A no fakt, sterowanie z kierownicy w 20 letnim aucie tego segmentu? Cos tu smierdzi. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Jesteś człowiekiem sukcesu pajda więc to kwestia czasu, a wiedzy się nie kupi. Mądrego to i milo posłuchać Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 (edytowane) A no fakt, sterowanie z kierownicy w 20 letnim aucie tego segmentu? Cos tu smierdzi.Nic nie śmierdzi. To normalne że podstawowe wersje aut premium są gorzej wyposażone niż ich odpwiedniki za podobną cenę od konkurencji o niższym PRESTIŻU. Tak było, jest i będzie.Co do sterowania audio z kiery przejażałem z ciekawości na otomoto e46 i dużo nie ma tego "bajeru", nie mówiąc już że niektóre są bez fabryczny audio z pięknymi stylowymi kosmos panelami z biedronki. No nie moje stylówy. Zdecydowanie wolę mniej "prestiżowo". No ale kto co lubi. Edytowane 4 stycznia 2016 przez balon Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 http://olx.pl/oferta/opel-signum-1-8-benz-ful-opcja-nawi-super-stan-zarejestrowany-CID5-IDcDnF3.html#cceed370ffTe ople to była fajna opcja całkiem niezawodna i do tego dobrze wyposażone ale no 4 lata za stare Cytuj
Mustang 1 737 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 No raczej w ogóle nie pokrywa się z kryteriami Reda, nawet jeśli Vectra/Signum z 1.8 zasadniczo jest dobrym pomysłem. Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 a4 b5 też można znaleźć z ładnym ponadczasowym wnętrzem, ale musi to być dobra wersja nie jakiś sztrucel 1.6. Tak samo z tą e46, ale większość to jak z tej foty na dole od balona. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 spoko jutro wrzuce zdjecie swojej. nie mam wypasionej kierownicy i klimy ale jest za to radio business cd alpiny btw. wiosna zmieniam na starszy samochod Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 A propos Octavii, ostatnio widziałem nową RS, niebieską, czarne felgi szprychowe. Ale ja na te czeskie kurestvo choruję... Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Na Octavie czy Fieste? mysle o corsie b Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Autokorekta zmieniła Ci z Calibry b. 1 Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Na Octavie czy Fieste? mysle o corsie b Pomysl jeszze o Dacii Sandero Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi