Skocz do zawartości

Pomoc przy kupnie auta

Featured Replies

Opublikowano

Mozi jaki kryzys wieku sredniego :obama:

• Odpowiedzi 8,8 tys.
  • Wyświetleń 616,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wziąłem to co wyżej, identyczny jak na fotach - M440i, kolor Tanzanite blue. Nie miałem dużego wyboru, bo odbiór 530i lub słabszej 430i to czekanie do października lub listopada i nie mam na to czasu.

• Czezare
    Czezare

Dobry wieczór!

• Samochód po testowany w środku i tylko rys dopatrzeć się nie mogłem bo oszroniony (8 rano w olsztynie 0 stopni).  Wszystko tak jak chciałem wersja L kamera, składane lusteka czy lepsza tapicerka Na s

Opublikowano

Mozi jaki kryzys wieku sredniego :obama:

Czemu? Że furę kupuje? 

Opublikowano

Kryzys bo kombi? Spakuj się na wakacje do sedana albo hb przy 4 osobach.

Edytowane przez mozi

Opublikowano

Mozi a zobacz Superb Combi edycja Sport Line. 280 km dsg i 4x4 (5,8 do 100), cena katalogowa 163 tys brutto. Ta sama edycja ale 220 km dsg bez 4x4 (7,0 do 100) katalogowo 140 tys brutto. Z całym szacunkiem do tej foki to kogut i ładniejszy i pojemniejszy.

Opublikowano

No ale po co mam się pakować w 4 osoby. Generalnie tak kombi to symbol kryzysu, klekot pod maską dodaje tylko dramatyzmu.

Opublikowano

Brudne gadanie głupot, chyba, że Twoje standardy myślowe na temat aut kombi nie wychodzą poza Opla Astrę kombi z 99', albo Skodę Fabię.

Opublikowano

Kogut - prowo czy co innego tak nie? Możesz mieć np rodzinę 4 osobową i wtedy raczej potrzeba coś więcej do podróżowania niż motocykl. Co do reszty tego co napisałeś to Krupek już odpisał.

Balon - co do Superba to już chyba bym wolał Mondziaka z benzynie ale aż tak duży samochód mi nie potrzebny. Co do wyglądu superba to już kwestia gustu. Mi sie nie podoba :>

Opublikowano

Jest jakis kabriolet w kombii?

Opublikowano

U mnie w mieście kiedyś jeździł Fiat 125p w kombi i cabrio, customowa wersja, ale porządnie zrobiony. Kolor Yellow Bahama.

Opublikowano

Tylko, że ten Fiat miał 3 rzędy siedzeń xd

To był taki symbol lata w mieście, jak się robiło ciepło to ziomek nim śmigał.

Opublikowano

Myslalem, ze mozi kupuje kupe  :frog:

Opublikowano

No ale po co mam się pakować w 4 osoby. Generalnie tak kombi to symbol kryzysu, klekot pod maską dodaje tylko dramatyzmu.

http://m.carandclassic.co.uk/car/C647735

- kierownica po złej stronie

- RB26DETT

- plastikowy urok lat 90.

To kiedy ten kryzys następuje? Bo nie wiem czy już nadgodziny​ brać.

Opublikowano

Kombi symbol kryzysu? w Niemczech mało kto kupuje sedana przez to, że jest niepraktyczny :) Sam będę myślał o jakimś kombiku, nigdy nie wiadomo co trzeba będzie przewieźć ;) Ikea + Dziewczyna to warto być przygotowanym i mieć kombi  :sorcerer:

Chociaż przewiozłem całą meblościanke w Astrze GTC za jednym kursem. Mało co widziałem i miałem kierownice na klacie ale udało sie :scratch_one-s_head:

Opublikowano

Kogut kupił Subaryne i już się w głowie poprzestawiało już wielki kur.wa rajdowiec 

Opublikowano

Jeszcze niebieska (pipi)any colin mcrae. Pewnie se świnie na lusterko przyklei.

Opublikowano

Je,bany subaru kupil, co za typ mebli z ikei nie przewiezie co za koles. Pewnie dziewczyny nie ma ani trojki bachow, nieudacznik jeden

Opublikowano

Tylko czekać aż zrobi licencję na śmigłowiec.

Czekam niecierpliwie.

Opublikowano

do:

15-20k

20-28k

?

Lexus is200

Lexus is300

hej, Ty chyba masz is200?

obejrzałem odcinek kickstera o IS i trochę mnie zaciekawił ten wózek.