Opublikowano 26 września 20177 l Ewentualnie jakies Kie sportage za 40k raczej sensownej 3 nie kupi, a te stare to straszny rzyg
Opublikowano 26 września 20177 l Eh, no to w tym budżecie raczej nie poszaleję. Albo się wstrzymam z pół roku i przejeżdżę jeszcze autobusem.
Opublikowano 26 września 20177 l Dwie lewe ręce potrafią tapetę przykleić, ty jesteś kadłubkiem. Już widzę Robsik jak kładziesz papierową za 1 razem bez problemów i wszystko od razu wiesz geniuszu. :D I co ci się w tych Oplach psuło, że masz taką traumę?
Opublikowano 26 września 20177 l No kur.wa ja koło opla nawet nie parkuje, bo się boje, że mi rdza przeskoczy.
Opublikowano 27 września 20177 l Mam dużo rdzy. Specjalnie się nie przejmuje. Milan nie odpisuje jak zwykle bo gardzi mądrzejszymi od siebie głąb kapuściany. XD
Opublikowano 27 września 20177 l Wujaszek ale duzo rdzy to nie jest dobrze z tego co slyszalem od mechanikow
Opublikowano 27 września 20177 l Pozdrów żonę ode mnie Robert i smacznego. @Kanabis - kupi się drugi jak ten za te 10 lat się rozleci. Jestem na to przygotowany w wypadku auta gdzie leje i jeżdżę a nie naprawiam co chwilę. Ceny części też bajka.
Opublikowano 3 października 20177 l Pajda kup Forestera a nie jakieś pedalskie koreańce czy inne cuda.
Opublikowano 5 października 20177 l Jakie auto byście polecili do 15k? Kumpel szuka czegoś i to w sumie taka ciekawa półka cenowa, bo zaszaleć się nie da, a już coś dobrego można znaleźć.
Opublikowano 5 października 20177 l Auto na dojazdy do pracy, nie do szaleństw ma być praktyczne, niezbyt drogie w utrzymaniu. Nic lepszego niż Focus, czy Mazda 3 nie przychodzi mi do głowy
Opublikowano 5 października 20177 l Hejka link do albumu auta: https://imgur.com/a/Efdvs Nareszcie znalazłem takiego Focusa, białego. 2.0 benzyna, 2009 rok. Niestety pochodzi z zagranicy. Facet chce 24.900. Mój budżet to 30.000 (ze wszystkim) Autko posiada mała wgniotę na progu, u dołu. Poza tym ponoc wszystko OK. znalazłem link na allegro: http://allegro.pl/focus-mk2-lift-2-0-16v-bixenon-felgi-st-full-opcja-i6987505044.html Może też zakupię Raport Historii Pojazdu autoDNA Edytowane 5 października 20177 l przez Banny
Opublikowano 5 października 20177 l Auto na dojazdy do pracy, nie do szaleństw ma być praktyczne, niezbyt drogie w utrzymaniu. Nic lepszego niż Focus, czy Mazda 3 nie przychodzi mi do głowy Mi niestety skończyło się auto służbowe i gdyby nie opcja fajnego wynajmu długoterminowego, to kupiłbym Toyotę Yaris. Trochę damskie i z praktycznością słabo ale silnik diesla pali śmieszne ilości paliwa, jest starej konstrukcji, a do pracy mam 20km przez Warszawę, więc wydawało mi się spoko opcją.
Opublikowano 5 października 20177 l Już chyba problem sam się rozwiązał, bo kumpla ziomek pracuje w Toyocie i ktoś dziś oddał w rozluczeniu Punto 2012, 70k przebiegu indo sprzedania za 12k jest. No zaje.bisty deal.
Opublikowano 17 października 20177 l Całkiem napaliłem się na zakup nowego Polo. Debiut zwykłej wersji w tym miesiącu, GTI I kw. 2018 roku. Co sądzicie? Przede wszystkim na temat ogólnej prezencji auta, zresztą ciężko mówić przed premierą o czymkolwiek innym.
Opublikowano 17 października 20177 l Zayebisty samochodzik. To juz nie to co kiedys dla dziadkow. Teraz to prawie scirocco.
Opublikowano 17 października 20177 l Polo zawsze było jakąś tam świeżością jak na swoje lata. Ostatnio rynek małych aut poszedł do przodu i wyglądają dość 'dynamicznie' jak na swoją klasę. Między innymi wspomniana wcześniej Picanto, Micra, Mazda 2.
Opublikowano 17 października 20177 l Moim zdaniem Polo było zawsze za drogie w stosunku do konkurencji. Wolałbym ciekawszą stylistycznie i pewnie tańszą Ibizę. A na początku wersje z mocniejszym silnikiem będą pewnie kosztować podobnie jak o klasę większa Astra w promocji.