Skocz do zawartości

Pomoc przy kupnie auta

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,8 tys.
  • Wyświetleń 616,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wziąłem to co wyżej, identyczny jak na fotach - M440i, kolor Tanzanite blue. Nie miałem dużego wyboru, bo odbiór 530i lub słabszej 430i to czekanie do października lub listopada i nie mam na to czasu.

• Czezare
    Czezare

Dobry wieczór!

• Samochód po testowany w środku i tylko rys dopatrzeć się nie mogłem bo oszroniony (8 rano w olsztynie 0 stopni).  Wszystko tak jak chciałem wersja L kamera, składane lusteka czy lepsza tapicerka Na s

Opublikowano

U mnie średnio 15Na rok

Opublikowano

W sumie mam limit , ale musze wykupic ten samochod wiec teoretycznie nie ma to znaczenia

Opublikowano

No niby nie ma ale będziesz musiał jakoś pokryć te różnice bo tak byś miał większą tatę co miech czy nie?

Opublikowano

Na pewno lepiej taki po firmie z udokumentowaną historią niż z komisu sprowadzony z niemiec.

Opublikowano

uuu są takie?

ponoć ktoś kiedyś kupił niebity samochód z komisu sprowadzony z DE, ale na własne oczy nie widziałem

Opublikowano
  W dniu 23.10.2017 o 08:46, S(pipi)ix napisał(a):

uuu są takie?

ponoć ktoś kiedyś kupił niebity samochód z komisu sprowadzony z DE, ale na własne oczy nie widziałem

7756b52bee289.jpg

Opublikowano

Nie. Ale u Helmuta w komisie wincyj nie kupię. Stan jak na taki przebieg i tak jest zajebisty, więc nie ma co narzekać.

Pokaż ukrytą zawartość

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  W dniu 19.10.2017 o 14:03, balon napisał(a):

Pamiętaj, że i tak praktycznie nie będziesz używał tej nawigacji tylko Google map. Te wszystkie fabryczne navi mają mega dauna. Używam ich tylko za granicą ja nie mam akurat pakietu danych.

Mam iphona - da się w VW korzystać z map google przez car-net? Ew. z map apple? Lub jakiejkolwiek innej aplikacji?

Opublikowano

A nie wiem, mam ten car net w aucie ale nawet nie skonfigurowałem. Ja korzystam bezpośrednio z telefonu.

A przez BT komunikaty głosowe lecą.

Opublikowano
  W dniu 13.11.2017 o 10:10, Qra napisał(a):

W dniu 19.10.2017 o 14:03, balon napisał(a):

Pamiętaj, że i tak praktycznie nie będziesz używał tej nawigacji tylko Google map. Te wszystkie fabryczne navi mają mega dauna. Używam ich tylko za granicą ja nie mam akurat pakietu danych.

Mam iphona - da się w VW korzystać z map google przez car-net? Ew. z map apple? Lub jakiejkolwiek innej aplikacji?
Powinno się dać, o ile samochód jest wyposażony. Zainstaluj carplay na smartfonie, podłącz smartfona przez USB i zobacz czy go wykryje.

Edytowane przez Mustang

Opublikowano

A co to ten carplay? No iOS tego nie widzę.

Opublikowano

carplay=Android Auto od Apple=nawigacja i inne aplikacje na ekranie samochodu przy telefonie podłączonym po kablu

Tylko Apple jest do dvpy, bo blokuje Waze.

Opublikowano

A jak to dla Apple się nazywa to sprawdzę z ciekawości.