Opublikowano 22 października 20177 l 3 miesiące i 10k. Ale wyjątkowy okres przez wakacje. Muszę sprawdzić kiedy przegląd pierwszy.
Opublikowano 22 października 20177 l W sumie mam limit , ale musze wykupic ten samochod wiec teoretycznie nie ma to znaczenia
Opublikowano 23 października 20177 l No niby nie ma ale będziesz musiał jakoś pokryć te różnice bo tak byś miał większą tatę co miech czy nie?
Opublikowano 23 października 20177 l Na pewno lepiej taki po firmie z udokumentowaną historią niż z komisu sprowadzony z niemiec.
Opublikowano 23 października 20177 l uuu są takie? ponoć ktoś kiedyś kupił niebity samochód z komisu sprowadzony z DE, ale na własne oczy nie widziałem
Opublikowano 25 października 20177 l Jak dobrze pójdzie to w niedziele wrzucam foty nowego auta, jaram się :-}
Opublikowano 25 października 20177 l W dniu 23.10.2017 o 08:46, S(pipi)ix napisał(a): uuu są takie? ponoć ktoś kiedyś kupił niebity samochód z komisu sprowadzony z DE, ale na własne oczy nie widziałem
Opublikowano 26 października 20177 l Właśnie ubezpieczam puszkę. Okazuje się, że ma cofnięty licznik o ok. 75000 km
Opublikowano 27 października 20177 l Nie. Ale u Helmuta w komisie wincyj nie kupię. Stan jak na taki przebieg i tak jest zajebisty, więc nie ma co narzekać. Pokaż ukrytą zawartość
Opublikowano 27 października 20177 l Wyjdzie za kilka miechów użydkowania. Póki co nic na to nie wskazuje.
Opublikowano 13 listopada 20177 l W dniu 19.10.2017 o 14:03, balon napisał(a): Pamiętaj, że i tak praktycznie nie będziesz używał tej nawigacji tylko Google map. Te wszystkie fabryczne navi mają mega dauna. Używam ich tylko za granicą ja nie mam akurat pakietu danych. Mam iphona - da się w VW korzystać z map google przez car-net? Ew. z map apple? Lub jakiejkolwiek innej aplikacji?
Opublikowano 13 listopada 20177 l A nie wiem, mam ten car net w aucie ale nawet nie skonfigurowałem. Ja korzystam bezpośrednio z telefonu. A przez BT komunikaty głosowe lecą.
Opublikowano 13 listopada 20177 l W dniu 13.11.2017 o 10:10, Qra napisał(a): W dniu 19.10.2017 o 14:03, balon napisał(a): Pamiętaj, że i tak praktycznie nie będziesz używał tej nawigacji tylko Google map. Te wszystkie fabryczne navi mają mega dauna. Używam ich tylko za granicą ja nie mam akurat pakietu danych.Mam iphona - da się w VW korzystać z map google przez car-net? Ew. z map apple? Lub jakiejkolwiek innej aplikacji?Powinno się dać, o ile samochód jest wyposażony. Zainstaluj carplay na smartfonie, podłącz smartfona przez USB i zobacz czy go wykryje. Edytowane 13 listopada 20177 l przez Mustang
Opublikowano 13 listopada 20177 l carplay=Android Auto od Apple=nawigacja i inne aplikacje na ekranie samochodu przy telefonie podłączonym po kablu Tylko Apple jest do dvpy, bo blokuje Waze.