Opublikowano 12 marca 20187 l Napisał że bezwypadkowe, a potem że auto zadbane i pachnące. Może był zalany, a takie auta perfumują na maxa, byś nie czuł zgnilizny. Ale... skoro to pierwszy właściciel i ma książkę serwisową w ASO, więc powinno być ok... chyba że pierwszy właściciel w Polsce i od tego momentu serwisuje w bmw. No i nie ma foty ekraniku z mapą/menusami. Byś widział, czy po polsku, czy po niemiecku (chociaż wgranie menusów PL kosztuje grosze). Edytowane 12 marca 20187 l przez grzybiarz
Opublikowano 12 marca 20187 l Jak szukałem używki kiedyś to filtrowałem ulepy pytaniem czy ktoś jest pewien w 100% stanu że jest bezwypadkowy. Jak twierdzili że tak to kolejna była propozycja czy jak pojedziemy do aso na oględziny to jak coś wyjdzie to zapłaci. 99% odpadało.
Opublikowano 12 marca 20187 l Czoperr looknij na aukcjach windykacyjnych, poleasingowych można ok auto wyrwać w takich pieniądzach(pewna książka i przebieg). Z mirasami i i innymi przedsiębiorcami to jest loteria, na handel wypicują jakby z taśmy dopiero zjechało a później zaczyna się (pipi)zka.
Opublikowano 12 marca 20187 l Nom, nigdy nie sprawdzałęm takich aukcji. Ale tak jak wojtas pisze, możesz kupić fajną bumę i to nie "jedynkę", a piątkę:)http://www.licytacje.komornik.pl/Notice/Details/413528 F5 az zadziala.
Opublikowano 15 marca 20187 l To BMW chyba sobie odpuszczę bo kontakt z mietkiem handlarzem nie jest łatwy. W sobotę pojadę na obczajkę Audi jeśli będzie jeszcze dostępne. Tylko tutaj znowu silnik z tych wadliwych, głowa boli już od czytania tych wszystkich opinii i opowieści o awariach. Podjadę od razu na stację kontroli pojazdów na sprawdzenie. https://www.olx.pl/oferta/audi-a3-2-0-tdi-s-line-stan-salonowy-CID5-IDsEjQF.html#57f5d2f893%3bpromoted Edytowane 15 marca 20187 l przez Czoperrr
Opublikowano 15 marca 20187 l Tylko nie jedz na stacje która ci zaproponuje Janusz z komisu. Ja zrobiłem taki błąd, pojechaliśmy do jego znajomych. Wszystko niby w aucie dobrze wyszło, typ naciągnął mnie na kasę*. A dzień później, już w moim mieście padła klima. Czopper, może dołóż trochę i wyjeżdżaj nowym dusterem od Dacii. Ja wiem ze to brzmi śmiesznie ale za 35000 masz nówkę z salonu w podstawowej wersji.
Opublikowano 15 marca 20187 l Sugeruję coś pomiędzy Audi i Betą od Mirka, a Dacią z salonu. Tak, tego 2.0 TDI bym nie brał. Większość silników VAG sprzed 10 lat jest zresztą awaryjna albo przestarzała. Gama montowana w Golfie V to jakiś dramat. Edytowane 15 marca 20187 l przez Mustang
Opublikowano 15 marca 20187 l Grzybiarz ale jak mają Ci klimatyzację sprawdzić na stacji diagnostycznej? Tam tylko sprawdzą czy auto będzie w miarę prosto jechało czy na pierwszym zakręcie odpadnie Ci koło nic więcej.
Opublikowano 15 marca 20187 l Z tym Audi można jeszcze pokombinować mając dokładne oznaczenie silnika, wtedy się więcej można dowiedzieć.
Opublikowano 15 marca 20187 l typ z którym jechałem na warsztat, naciagnal mnie dodatkowo, albo inaczej - dałem się zrobić:/ i to chyba najbardziej mnie wkurza. Mowil ze jak mu dodatkwo dopłacę, chyba piec dych, To będę mógł wejść na kanał, a normalnie nikogo tam nie wpuszczają:/ A po auto pojechałem z kuzynem, który robi 15 lat w volkswagenie i jakieś pojęcie o autach ma. Tyle ze nie zauważył np ze deska rozdzielcza z jednej strony jest przesunięta o jakieś 2 cm...A pod maska jeszcze był cieplutki szpachel. Dosłownie mozna bylo formować No ale to audiczka, a ja po przejściu z takiego suzuki swifta - straciłem głowę . mam nauczkę by nie brać droższych aut od januszy-handlarzy. Edytowane 15 marca 20187 l przez grzybiarz
Opublikowano 15 marca 20187 l "STAN SALONOWY" w 12 letnim aucie. Już przez to bym raczej nie brał na poważnie tego mirosława. @grzybiarzile straciłeś na tym Audi?
Opublikowano 15 marca 20187 l Trudna sprawa z kupnem samochodu, chyba jednak zostanę przy PKP. I'm dłużej drąże temat tym bardziej się odechciewa dalszych poszukiwań
Opublikowano 15 marca 20187 l https://www.otomoto.pl/oferta/fiat-bravo-auto-z-salonu-i-szy-wlasciciel-ID6zJ3sQ.html#b2383f96cd Pierwsze z brzegu, znacznie ciekawsza oferta niż tamto Audi.
Opublikowano 15 marca 20187 l Mustang daj już spokój z tymi fiatami xd tak samo jak kiedyś krupek, ktoś szukał auta to ten wszędzie mazdę wklejał.
Opublikowano 15 marca 20187 l Chociaż byś docenił, że już nie poleca Punto, a bardziej luxosowe Bravo(a)
Opublikowano 16 marca 20187 l Tylko że ten Fiat w cenię 20k będzie w o wiele lepszym stanie niż wszystko inne co penwnie czopper oglądał. Możesz jeszcze sprawdzić Leony 1M z końca produkcji. Do 20 tysięcy można wyrwać bardzo dobrą i zadbaną sztukę wersji FR z 1.8T lub 1.9TDI ARL ale tylko od osoby prywatnej.
Opublikowano 16 marca 20187 l Astra czy Focus też mogą być. Po prostu uważam, że auta VAG klasy kompaktowej sprzed 10 lat miały niezbyt udane silniki, niemieckie premium jest synonimem szpachli i cofania liczników, a auta japońskie za bardzo trzymają w Polsce wartość.
Opublikowano 16 marca 20187 l 10 godzin temu, D.B. Cooper napisał: Mustang daj już spokój z tymi fiatami xd tak samo jak kiedyś krupek, ktoś szukał auta to ten wszędzie mazdę wklejał. Oj już bez przesady xd
Opublikowano 16 marca 20187 l Jak jeszcze myślę, to coś koreańskiego mogłoby być spoko. Z francuskich małe auta były udane, a idąc wyżej, Laguna 3 ma opinię popsutą przez poprzedniczkę, a tymczasem model przyniósł poprawę jakości i udane silniki, pomijając może ryzykownego diesla 1.5.
Opublikowano 16 marca 20187 l Prestiż? Niech sobie kupi Playstation Pro, a reszta kolegów graczy niedzielniaków zapewne ma zwyczajną wersję. U mnie jest taka sytuacja, niesamowite uczucie
Opublikowano 16 marca 20187 l Tylko Xbox One X master race. Z marek premium Volvo czy Lexus powinny być bezpieczniejszym wyborem niż niemieckie.