Skocz do zawartości

Pomoc przy kupnie auta

Featured Replies

Opublikowano

Ale ja juz dawno wszystko wyjasnilem i podjalem decyzje wiec po wuj drązenie :wujaszek:

• Odpowiedzi 8,8 tys.
  • Wyświetleń 621,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wziąłem to co wyżej, identyczny jak na fotach - M440i, kolor Tanzanite blue. Nie miałem dużego wyboru, bo odbiór 530i lub słabszej 430i to czekanie do października lub listopada i nie mam na to czasu.

• Czezare
    Czezare

Dobry wieczór!

• Samochód po testowany w środku i tylko rys dopatrzeć się nie mogłem bo oszroniony (8 rano w olsztynie 0 stopni).  Wszystko tak jak chciałem wersja L kamera, składane lusteka czy lepsza tapicerka Na s

Opublikowano

Zrob streama z salonu chce widziec jak placza

Opublikowano

Red z tego co kojarzę to chyba twoje pierwsze auto z salonu. Do ewentualnego bilansu zysków, przychodów i etc. dolicz butelkę dobrego alkoholu jakiego zapewne dostaniesz odbierając auto!

Tak w ogóle gratki z pierwszego auta bez wypierdzianych foteli :thumbsup:

Opublikowano

Dzięki. W skodzie to pewnie dadzą czteropak harnasia.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano
Godzinę temu, balon napisał:

Do ewentualnego bilansu zysków, przychodów i etc. dolicz butelkę dobrego alkoholu jakiego zapewne dostaniesz odbierając auto!

Gdzie tak dobrze?

Opublikowano
Godzinę temu, mozi napisał:

Gdzie tak dobrze?

Wszędzie. Odbierałem kilka aut z salonu i zawsze jakaś fajna flaszka. Np. za ostatniego Passaretiego dostałem w szampon za 200zyły

Opublikowano

Muszę zmienić markę albo dilera w takim razie XD

Opublikowano

W dacii dostałem żywego świniaka, nawet zapakowali do bagażnika.

Opublikowano
5 minut temu, mozi napisał:

Muszę zmienić markę albo dilera w takim razie XD

Chyba dilera.

Ja brałem różne marki w różnych salonach, szawsze dość dobry alko wpadał. Zapewne handlowiec sam oje bał przydział dla Ciebie.

Opublikowano

Właśnie problem w tym że dają najlepsze ceny. Zmienić mogę ale fura by mnie wyszła ostatnia 2k więcej. Nic będę się upominał w takim razie. 

Opublikowano

Wyjezdzasz z salonu, opuszczasz szybe "panie, a jakaś flacha?" xd

Jakbym nie poczytal forumka w życiu bym nie wpadł. 

Opublikowano

No taka tradycja to jest. Widzisz kolejna rzecz, która się człowiek dowiedział "o życiu" dzięki miłości do playstation. NIESAMOWITE HOBBY.

Opublikowano
31 minut temu, milan napisał:

W dacii dostałem żywego świniaka, nawet zapakowali do bagażnika.

A jaki rocznik?

15 minut temu, balon napisał:

No taka tradycja to jest. Widzisz kolejna rzecz, która się człowiek dowiedział "o życiu" dzięki miłości do playstation. NIESAMOWITE HOBBY.

Nigdy alko nie dostałem, chyba gość od floty oje.bał :/

Opublikowano

nie patrzy się darowanej maciorze w morde

Opublikowano

Jak ze stycznia produkcja to rozważe.

Opublikowano

Ba nawet zdjęcia czasami robią i drukują na miejscu xD  - jeszcze tylko solówki na akordeonie brakuje.

http://578069472f6b.jpg

Tutaj mój oststni odbiór. Widać szampon i kubek.

p.s. znajoma odbierała ze Szczecina z salonu Mercedasa AMG A klasę AMG A45 i oprócz flaszki dostała bukiet z 45 róż biało czarnych. Czarne róże tworzyły jakby napis AMG :)

Edytowane przez balon